K

Çavuş
21 Eylül 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
4 yıl
Whatsapp soru çözüm grupları hala var mı?
Varsa özelden mesaj atabilirmisiniz
K
4 yıl
Tıpcı var mı tıpcı fizik sorusu çözebilecek
Gavur sorusu fiziklede aram hic iyi deil bir türlü çözemedim Yardım edin pls.
< Resime gitmek için tıklayın >
K
4 yıl
Fizik sorusu çözebilecek bir tipci arkadasa ihtiyacim var
< Resime gitmek için tıklayın > bu soruyu yapabilen var mi? Acil
K
5 yıl
hız önerileri
Matematik ve Türkçe için uyguladığınız pratik ve hız artırıcı birşeylere ihtiyacım var. tabi eğer sizde varsa önerdiğiniz birşeyler .. paragrafı süreli çöz haricinde
K
5 yıl
3.senesinde mezuna kalanlar askerliği naptı
20 yaşıma girdim üniye hazılanıyorum hiç tecil ile uğraşmadım ama kağıt felanda gelmedi ve askerlik için alıp götürme gibi bir şey söz konusu mu? yoklama kaçağı olsam eve gelme alıp götürme gibi durum söz konusu mu liseden sonra 3 yıl tecil hakkı felan dediler ama 3 yıl geçti sanırım 2015-2016 mezunuyum bu askerlik konusunda endişeleniyorum üniye gidemeden askerlik yapamam zaten zar zor 3 sene hazırlandım unut giderim hayatım yanar bu durumla ilgili yardımcı olabilcek bilgi sahibi olan biri varmı? beni çok korkuttular etrafta bilgi edinemiyroum internette güvenilcek kaynak yok ne şubeye gidemiyorum ne de e devlette sorgulamaya allah rızası için bilgisi olan bir yardımcı olsun 3 senelik emeğim çöp olur ...
K
6 yıl
98\u0027li ve hala bekleyen biri için öneri
Çok ihtiyacım var şuan yeni soru tipleri zaman çok ayağıma takıldı bu sene yine istedidğime ulaşamadım.
sizden yeni soru tiplerine hatta gelebilecek bütün soru tiplerine göre önerileriniz varsa çalışma şekli kitap hızlanmak için sb video için öneri vs herşey artık sıkıldım 4. senem oluyo sanırım beklediğim üniversite bitircek kadar bekledim yani biraz daha beklersem tıp okumuş gibi hissedicem dslkfhgdgfdjhfk beklemek hakkında açılan urlleride atarmısınız bulamadım çok birşey
K
6 yıl
a(B+c)=T
Böyle bi soru vardı
1.B(üzeri a)+ c
2.C(üzeri a)+b
3.A(üzeri b)+c
Hangisi kesin tektir?

soru böyle olması lazım ne yaptınız?
K
7 yıl
Obp Azaltılsın veya Kaldırılsın diyenlerin sayısı ve sebebleri
Obp kaldırılsın ve azaltılsın diyenler sebeplerini söylesin bi merak ettim. Bence kaldırılsın çünkü 30 40 yaşında İstemeden okuyan işlerini sevmeyip bırakan bir çok insan var yada lise hayatı kötü geçen ve bundan dolayı obpleri düşük olan insanları düşündüğüm için OBP tamamen kaldırılsın. Ha bide şu şişirilme notlar var Bazıları da çalışıp yüksek obp si olanlara haksızlık oluyo diyo sonuçta obp kalkarsa hiç birşey değişmicek o çalışan için herkes yaptığı doğru kadar hakkını alıcak.
K
7 yıl
Ağlayarak çalışıyorum.
Sizinle bunu paylaşmak istiyorum.Çünkü uzun zamandır kötü hissediyorum ve odaklanamıyorum.Şöyle ki 98liyim 3 senem oluyo sanırım.
İlk sene
YGS
Türkçe:28
Matematik:25
Sosyal:31
Fen:33

LYS
Matematik:20
Geo:12
Fizik:11
Kimya:17
Bİoloji:27

Bu netleri aldım ilk sene daha sonra beklemeye karar verdim daha iyisini yapabilirim diye ilk sene giremedim diye fazla üzülmüştüm ve herkesin eleştirilerine mağruz kalmak hoş değildi ve takıntı yapıyodum. Daha sonra kendimi iyi hissetmemeye başladım ve bunu takmadım üzüntüden bi hayal kırıklığından vs diyip geçiştirdim. 2 senemde de dershaneye gittim ve güzel bi düzenim yoktu düzensiz çalışıyodum ve Ailevi sosyal vs sorunlarım vardı düzenli çalışamadım.
İkinci senemde:
YGS
Türkçe:21
Matematik:15
Sosyal:12
Fen:16

LYS kodlama yapmamışım imzam eksik olduğundan sınavım geçersiz sayıldı.Çok şaşırmadım çünkü iyi hissetmiyodum ve sona bırakmıştım herşeyi en son yapıcam diye gözden kaçırdığım şeyler olmuş. herneyse asıl konu şuydu uzun zamandır herşeyi unutmaya başladım 2dk önce bana denen şeyleri unutuyodum.Ve git gide büyüde artık kaybolmaya başladım. VE bu beni daha fazla depresyon gibi diyim kötü etkilendim ve doktora gittiğimde bana 126/500 arası olması gerek bi B12 değerimin sadece 2 olduğunu söyledi. Ve bana iğne verdi tıpcılar biliyodur yada bu tarz sorunları olanlar ben sınava dair herşeyi unuttum bu sorun yüzünden ve bunu nasıl toplayacağımı bilmiyorum. Şuan değerlerim biraz daha iyi 70 gibi bişeydi. Ve nerden nasıl başlamalıyım gibi soruları yaz bitimi soruyodum kendime ama cevapları unuttum.Ve daha sonra şu sistem değişikliği dendi ve odaklanamıyorum dikkatimi veremiyorum en küçük sorundan çok etkileniyorum sınav şeylerinde hassasım tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. zaten sınava hazırlanmak nasıl sıkıcı nasıl büyük bir dert sorumluluk biliyosunuz bide ne yapacağınızı bilmediğinizi ve çalıştığınız şeyleri aklınızda 1 gün bile tutumamak ne kadar çok büyük hayal kırıklığı yaratıyo üzerimde çok büyük zaman kaybı yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. günlerdir çalışmaya çalışıyorum ciddi anlamda bunu yapıyorum ve çalıştığım konular ertesi güne sağ çıkmıyo unutmuş oluyorum ve sürekli aynı monotonlukla çalışıp unutuyorum. en son dayanamayıp ağlamaya başladım düşünsenize tüm çalışma birikimleriniz günlerdir uyumadan senelerce çalıştığınız herşeyi unutuyosunuz. Ve bunun ağırlığını düşünün bide ne yapmalıyım bilmiyorum akla ihtiyacım var ilaçlarım çok yavaş sonuç veriyor ve çıkmazda gibi hissetmekten yoruldum.

Ve yukarda şu cümleyi söylemiştim. ''Daha sonra kendimi iyi hissetmemeye başladım ve bunu takmadım üzüntüden bi hayal kırıklığından vs diyip geçiştirdim.'' o zaman eğer erkenden hastaneye gitseydim belki daha iyi durumda olucaktım eğer sizde de oluyosa bu derhal doktora gidin.


-------------------- BANA AKIL VERİN DAYANAMIYORUM.-------------------------
K
7 yıl
Bölüm farkıyla ilgili birşey sorucam
Ben şimdi Uçak mühendisliği okumak istiyorum samsun 19 mayıs da 50k sıralama istiyo. Birde uçak-uzay var o daha düşük anlam veremediğim bir şekilde birde türkiye de bu bölüm sizce işler mi? genelde uçak mühendisleri uçak yerine kurumlarda mühendislik yapıyomuş Arçelik vs bilmem nede türkiyede çok işlemeyip çoğu yurt dışında yapıyomuş. ve biraz araştırıp japonya'da bi havaalanında çalışan bir mühendisle konuştum bana türkiye de az kazandığını söyledi ve orda şuan türkiye'ye göre 20bin tl çivarında maaş alıyomuş burda bi mühendis 4500-6000 civarı alıyo sizce okumalımıyım. ve geçen sene 50k yaptım ama giremedim. Farklı sorunlardan sizce ne yapmalıyım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.