A

Er
20 Eylül 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
7 yıl
Acik Lise 5 Ders Secmistim.Kafasina Göre Fizik sanat tarihini eklemis
Beyler benim kredim 202.Kafalarina Göre ders eklemisler.Secmeli kimya fizik matematik.Lise sonda gectim.Sen secmicen dediler.Bilgisi olan varmi ?
A
7 yıl
Boyum Cok uzun
Beyler 183 um ayakkabi 1.85 bot 1.88 yapiyor.Onume bakmak icin hafif kambjr yuruyoru.Yas 17 ins daha uzamam.Uzamamak icin napmaliyim ?
A
7 yıl
Babam Evde Kavga Cikariyor Disarda herkese iyi davraniyor
Beylee aksam gelince iste bu cami niye acmadin ev havasiz--Parayi niye bitiriyon deyip surekli hata bulup kavga cikariyor.Sana para yok sizemi bakacam diyor.Sonra sabah kalkip 20 tl veriyor iyiligin icin diyorum diyor.1 hafta sonra izin gunu gene aynisi.İzin gununde evde durunca kavga cikaracak illaki.Sonra disarda herkese iyi davraniyor.İsin garibi babam kredi borcu var ve ve 7000 borc geliyor.Sorunca size ne benim borcum ben oderim diyor.Abimde universitede benimde son yilim.Bende kurtulup gideyimde rahatlayayim
A
7 yıl
Dersaneyi biraksam Babam Anlarmi
Beyler ben 2ay gec basladim.Bana yarari olmadi Ben kendim calirsam evde daha iyi anlarim.Sikinti babam kavga cikarir.Acik liseye gectin evde oturup bilgisayar oynican deyip durur.Ben doping hafiza ile iyi anliyorum.Dersaneden ciksam babam anlarmi ?
Sms anneme geliyor babam pek kontrol etmez
A
7 yıl
1 yildir Body yapiyorum.Karni gelistiremedim
Beyler kol 36 cm oldu 30 dan
Goğus baya belli
Sirtta belli oluyor
Bacaktada kas var
Ama karnim sertlesti ama hala baklava yok.İsik vurunca belli oluyor ama o baklava dilimi gibi yok yag var
A
7 yıl
Dersane Yerine İse Gitsem Babam Anlarmi ?
Beyler bu son senem acik liseye gectim.Dersane mezun sinifa geliyordumda.İs buldum Burgerda sabah gidip 5 te cikicam.Babama soylesem ise gitceksen okulu niye biraktin diyecek.Bende 12 lerin sinifa geceyim diyorum.5 den 7 ye kadar.Evede doping hafiza alicam oyle yapmayi planliyorum.

Babam sizce anlarmi bu durumu ?
A
7 yıl
Yapikredidn 17 Yasinda Hesap Acmak
Beyler 17 yasindayim hesap acmam gereklide.Babaminda gelmesi gerektigini soyluyolar.babamda surekli calisiyor.Annem gelse sadece acamazmiyiz hesap ?
A
7 yıl
Burger Kingde Calisip Aksam Dershaneye Gitmek
Beyler SON Yil acik liseye gectim.Baktim canim sikiliyo surekli dershane olmuyo.Burger Kingde is buldum.08:00-16:00 arasi.16.30 dada dersaneye gidicem.Sizce 2 si bir arada goturulurmu ?
A
7 yıl
Dersaneyi Birakip Is bulmak
Beyler Ailemden gizli boyle yapsam Babam anlarmi durumu ?
A
7 yıl
Dersaneye Verdigim Paraya Aciyorum
Beyler Evde kendim calisarakda yaparim.Ailem 5000e yazdirdi.Bana gore bi yarari yok.Kendime is bulup 5 de geldikten sonrada Doping hafizqyla calissam daha iyi olur ama Babam izin vermez evdende atabilir korkum o
aileyi nasi ikna ederim ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.