H

Teğmen
06 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
94 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
geçen yıl
Windows 10 Ekran Kayıt Özelliği-Karşı tarafa bildirim
Merhabalar arkadaşlar;

uzaktan eğitimle bir dil programı satın aldım. işlerim çok yoğun ve dersleri yetiştiremeden kullanım sürem sona erecek büyük ihtimalle. Sorum şu; Xbox ekran kaydetme özelliği ile dersleri kaydettiğimizde karşı tarafa bildirim gidiyor mu? kimseye paylaşmayacağım bundan eminim. Çünkü; para verdim ve yasal yaptırımla karşılaşmak istemiyorum.
H
geçen yıl
Instagram Ticari hesapta müzik
Merhabalar herkese 😊 uzuuun zamandır be konu açar ne de yazardım. Bizim sadık yarimiz DH dir arkadaşlar. Bu aralar onu fark ediyorum. Bu sebeple DH halkına bir sorum olacak.

iş yerimin instagram hesabı ve şahsi hesabım aynı cihazda (iPhone 11) açık. Şahsi hesabımda istediğim müzikleri aratıp bulabiliyorken,reelse hikayeye ekleyebiliyorken; ticari hesabımda ne aradığım müzikler çıkıyor, ne bilinen bir şarkıyı/parodi müziğini yazdığımda çıkıyor, ne de başka paylaşılan müzikleri kaydettiğimde kaydedilenlerden bulabiliyorum. Bunun bir çözümü var mı? Benim aklıma telif hakkı muhabbeti geldi yalnızca. Bir çözümü veya başına gelen var mı?
(instagramım güncel telefonumda iOS 16 yüklü)
H
9 yıl
Veteriner Kliniğine İsim Arıyorum
Arkadaşlar son kararlar sonrasında Veteriner Kliniği açmaya koyuldum. Şimdilik hazırlık ve veri tabanı oluşturma aşamasındayım. Yaklaşık 6 ay sonra dükkan arayışına çıkacağım. Bu süreçte tecrübe için bir klinikteyim.

Reklamcı bir abimin tavsiyesiyle isim, logo tasarım işlerine başlayacağım.
Sizden ricam "akılda kalıcı, dikkat çekici veya iyi duygular uyandıran " bir klinik ismi önermenizdir.
Şimdilik aklıma gelenler
-hayat
-pati
-dost gibi isimler. Tavsiyelerinizi bekliyorum
H
9 yıl
Evinde Hayvan besleyen arkadaşlar bir dk bakarmısınız?
Gençlik iyi geceler hepinize. Son 6 aydır iş hayatına atılacakken atılamadım fazla atraksiyonlu geçti vs (önceki konularımda detayları mevcut). Farklı sektörlere göz atmışken şimdilerde aklıma yatan en iyi fikir "en iyi mesleğini yaparsın ve oradan ilerlersin" oldu.

Uzun fikir alışverişleri sonunda kedi+köpek kliniği ve yanına petshop açmayı düşünüyorum. Ailem maddi olarak bir noktaya kadar destekleyebilecek.

Sizin Veteriner kliniğine ve petshopa girdiğinizde görmek istediğiniz yada istemediğiniz şeyler nelerdir???
B başlayayım ;saygısız eleman, ağzı açık leş gibi kokan mamalar, pis yerler vb gibi iyi kötü görüşlerinizi bekliyorum
H
9 yıl
Gençler beri gelin akıla ihtiyacım var (iş meselesi)
Aslında konuyu açma fikri uzun zamandır vardı nasip bugüneymiş. Nickten anlaşılacağı gibi Veteriner hekimiyim. Balıkta uzmanlaşayım dedim İtalya'da staj yaptım fakültede 2,5 yıl nerede sucul bir canlı olsa orada anında bittim, kendimi yetiştirdim. 1,5 ay önce tamda istediğim gibi bir işte Antalya'da cuma günü iş başı yapacakken perşembe müdür girişimi iptal etti. Askerlik yok, tecil 2017 ye kadar. 4 yıllık bir ilişkim var ve hatun memur her dk farklı konularla evlilik hatırlatıyor. Haklı. Tek sıkıntı benim işimin olmayışı ve askerlik engeli.

Şimdilerde akademisyenlik için ÖYP ye hazırlanıyorum fakat onda da alan sınavı koydular yazılı sözlü karışık. İşin özü torpil koydular herkes adamını alacak. Atanmak zorlaştı. Yds ve ales deseniz hepten zorlaşıyor. Kpss 72, sıralamam kötü. Hatun kpss ye tekrar hazırlan diyor. Bu en mantıklısı geliyor şu aralar.

Şimdilerde mesleğimi yapmamayı bile düşünür oldum. Bulunduğum şehir küçük bir şehir. Klinik sayısı fazla üstelik karaktersiz meslektaşlar var ki önümü kesecekler eminim.

Neyse şimdilerde yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. Balık üzerine. Hem İtalyaya tekrar gitme şansım var, bitirince master için gel dediler. Klinik açsam elime geçen para 2-3 bin arası olur o da ancak bir yıl sonra. İlk bir yıl kiraydı bilmemne derken elime para kalmaz.

Gıda sektörüne yönelmeyi düşündüm aşçılığı inanılmaz derecede seviyorum ve elimden gelir, damak zevkim var gerekirse yurtdışına çıkar ilmini öğrenir gelirim diyorum. Bu tarz işlerin.

Siz olsanız bana ne akıl verirdiniz? Kelin ilacı olsa kafasına sürer deyimlerini almayayım
H
9 yıl
ANTALYA ACİL!! Konyaaltı, Meltem civarında kiralık ev arıyorum!
Beyler daha önce konum var. İş için Antalya'ya taşındım. Ev bakıyorum ne kadar kısa sürede olursa o kadar iyi olur. Konyaaltı ve Meltem civarında. Kısacası 5M migros yakınlarında iş yerim ve ne kadar yakın, ucuz o kadar iyi benim için. Öğrenci olup forumdan bir eşyalı ev devredecek olanlar varsada çok daha güzel olur
H
9 yıl
banggood kupon başlığı uçmuş kupon kodunu hatırlayan????
sevgili cemaat xiaomi power bank alacaktım başlık uçmuş kupon kodunu hatırlayan var mı 10400 mah olan için olanı ? muhtemelen kupon iptal olduğu için uçtu ama kupon sürekli kullanım haline açılabiliyor malum
H
9 yıl
ANTALYA\u0027DA OLAN ARKADAŞLAR YARDIM (Antalya\u0027ya taşınıyorum)
Arkadaşlar Konyaaltında iş buldum. Şu meşhur Antalya akvaryum civarında. En az bir yıl kalabileceğim yaz-kış demeden ulaşımın çok sürmeyeceği (uyanma problemi)! Ev bakıyorum.

Sahibinden.com üzerinden bakıyorum fiyatlar dengesiz. Fiyatlar nedir ? Otogara yakın 300-400 kotasında sıfır evler buldum ama bana yerlisi tarafından denilen "İzmirin tepeciği gibidir oralar". Şuan bayan bir arkadaşım oralarda kalıyor ve bir sorunla karşılaşmamış. O civarda en fazla yarım saatte toplu taşımayla bahsettiğin yere ulaşırsın dedi.

1) kısaca 300-400 kotasını aşmayacak, temiz, pimapenli, güvenli, ısıtma-soğutmasını klima ile kolayca sağlayabileceğim ev arıyorum

2) bulacağım evin bahsettiğim civara toplu taşımayla ulaşımı rahat olmalı. Max yarım saat uzaklıkta olmalı.

Birçok konuda bana fayda sağlayan dH halkının bu konuda da yardım edeceğine inanıyorum
H
10 yıl
Ciddi bel fıtığım var beyler yardım
Türkçe karakterler düzgün değildi ikinci mesaj doğrusu. Mobilden düzeltemedim
H
10 yıl
Yazın geldiğini nasıl anlıyoruz hadi beyler
herkes bir iki kelime ile yazın geldiğini nasıl anladığını yazsın. lütfen fazla bel altı muhabbetlere kaçmayalım boşu boşuna ne konu uçsun ne ban yiyin

-kulağımın dibinde vınlayan sivrisineklerle!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.