R

Onbaşı
04 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
49 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
3 yıl
Tcl 65 P735 vs Sony KD 55X89J sizce hangisi?
Sony 22bin TL. 1 haftadır sepette, indirim olursa alayım diyordum ve alternatifim yoktu. Bugün birçoğunuzun bildiği gibi Tcl 19bin TL ye indirime girdi ve hiç aklımda yokken 65inc cazibesine de kapılarak aldım. İptal etme şansım var. Genellikle akşam film izlemek için kullanılacak. Sizce iyi mi yaptım? Ne dersiniz?
R
9 yıl
Bu araç alınır mı? (ağır hasarlı)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2007-model-renault-grand-scenic-privilege-1.5dci..cam-tavan-full-484178041/detay
25000tl fiyatı. Muadilleri 40binden başlıyor. Tam bir sene öncesinden 48000tl tek seferde ağır hasar kaydı var. Sonuçta 48000tl harcanip araca tamir yapılmış. Ne dersiniz?
R
9 yıl
Bu araç alınır mı?
R
9 yıl
Ustalardan minimum fiyata telefon tavsiyesi istiyorum
3 yada 4 sene önce almış olduğum GM discovery 4gb ömrünü tamamladı. Bildiginiz öldü yani. Marka takıntım ve fazla beklentim yok. Oyun oynamam, kamera önemli değil( hanım yeterince çekiyor zaten). Evde bilgisayar olmadığı için haber, forum, alışveriş,bankacılık işlemleri gibi işleri rahat yapabileceğim, internette hızlı bir cihaz gerek. Ekranı büyütmek istiyorum ama çok önemlide olmayabilir.
Xiaomi mi4 ve Lenovo Vibe p1m gözüme carpti. İkiside 650tl civarı. 5.5 inç bu fiyata bulamadım. Sizlerin tavsiyesi nedir?
R
10 yıl
Yardim: telefonda donma sorunu
Beyler telefon lenovo a7010. teknosa outletten 600tl ye aldim. Sadece ambalaji acilmis yazilim yuklenmis yaziyordu. 3 gundur kurcaliyorum sıkıntım şu: yaklasik bir saat kullanim sonrasi telefon donuyor, sadece acma-kapama ve ses tuslari calisiyor. Fabrika ayarlarina dondum, verileri sildim, recovery mode da clear mms yaptim, marshmellow haric tum surumlerde telefonu kullandim, uygulama yuklemedim hatta silinebilecek tum uygulamalari sildim sorun cozulmedi. Telefonu iade etmekte istemiyorum. Uygulamadigim bır yontem kaldımı acaba?
R
10 yıl
bu fiyata xiaomi note 2 alinirmi?
Bu telefon bu fiyata alinirmi? Alirken neye dikkat etmem gerek? Ariza durumunda telefoncular tamir edebiliyormu xiaomi leri ?
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-xiaomi-redmi-note-8-cekirdekli-267083642/detay
R
10 yıl
Bu fiyata bu tel alinirmi xiaomi redmi note 2
Bu telefon bu fiyata alinirmi? Alirken neye dikkat etmem gerek? Ariza durumunda telefoncular tamir edebiliyormu xiaomi leri ?
www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-xiaomi-redmi-note-8-cekirdekli-267083642/detay
R
10 yıl
Telefonum calindi. Taktik sizce nasil?
2 ekim pazar gunu esimin telefonunu benim telefondan aradilar ve telefonu bulduklarini ve gelip almamizi soylediler. Soyledikleri yer surekli gittigimiz bir mekan. Gittigimizde kimse yoktu, mekan sahibinin de haberi yoktu. Kendi telefonumu aradim ama kapatmislar. 4 gundur telefon kapali. Sanirim bu hirsizlik degil, kayip esyaya el koyma gibi birsey.
Simdi benim aklimdaki su: eger polise gidersem telefona mesaj gidiyormus "telefon calinti, en yakin polis karakoluna teslim edin' diye. Ama boyle olursa teslim etmez , adam gider cope atar. O yuzden 1 ay kadar telefonun satilmasini bekleyip, hatta bu arada icine bir kac sim kart girip cikar. Sonrasinda polise gitsem (eger imei degistirmezlerse) kesin bulunur diye dusunuyorum. Sizce dogrumu? Tek cekincem telefonla abuk subuk kisilerle konusulmasi malum ohal deyiz ya da suc mahalinde bulunmasi. Ne dersiniz?
Not: Bu arada telefon lenovoA7000. imei kopyalanabilirmi?
R
10 yıl
Foam mat minderden ayakkabi iç tabani olur mu?
Ali express te jel ayakkabi iç tabanlik bakiyordum ki bir çok tabanlikta foam mat yaziyor. Dün decathlonda gezerken spor minderlerinin, yoga minderlerinin hepsinin üzerinde foam mat yaziyor. 5tl den başlayıp 50tl ye kadar minder var ve bir tanesinden belki 30 kadar tabanlik çıkar. Tabanlik bölümündekilerle elleyerek karsilastirdim yumuşaklık ayni, hatta kalin olanları daha yumuşak (jel olanlar haric). Aranızda deneyen yada aklina gelen oldumu acaba?
Not.:tabanligi özellikle adidas dragon için bakıyorum. Bu yaşa kadar ayaklarımı bu kadar rahatsız eden bir ayakkabı giymedim. Çok şık ama tabanlarımı öldürüyor?
R
11 yıl
Morhipo twiterdan alt limitsiz 250tl\u0027lik cekler dagitmis.BİTTİ
Twiterda birkaç kere rastladim. Sicak firsatlarda konusunu görmeyince tirttir diye düşündüm. Ama değilmiş. Nasil konu acilmadi enteresan.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.