S

Yüzbaşı
07 Kasım 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
15 yıl
* FORMULA 1 E 2 KİŞİLİK BRONZ TRİBÜN 200 TL ***
İletişim için özel mesaj lütfen...
S
15 yıl
HDMI çoklayıcı hakkında
Arkadaşlar merhaba.

PS3' ün hdmi çıkışına splitter bağlayıp görüntüyü birden çok ekrana aynı anda verebilir miyim, neye dikkat etmeliyim, görüntüde kayıp olur mu gibi sorularıma yanıt aramaktayım.
Amaç mağaz teşhirindeki lcd lere blueray film ile en iyi görüntüyü verebilmek.farklı bir önerisi lan var ise paylaşmasını rica ederim.

Teşekkür ederim.
S
16 yıl
virüs müdür yoksa donanımsal mı?
Değerli arkadaşlar merhaba,
hemen probleme geçeyim.bilgisayara virüs taraması yaptığım zaman bir süre sonra kendi kendine kapanıyor.kaspersky denedim aynı, online tarama yaptım yine aynı.şu an bilgisayarda trojan var ama malesef tarama yapamıyorum.pc kapandıktan açınca bios ayarlarına girip doğru işlemci hızını seçmem gerektiğini söylüyor ayrıca pc kapandıktan sonra en az beş sefer açılmıyor.yani power tuşuna basıyorum başlar gibi olup kapanıyor tekrar tekrar.fikri olan varmı yoksa format mı paklar..?
S
16 yıl
MOVED: inanılmaz drift görüntüleri...
Motorlu Araçlar Konu Dışı:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=21665806
S
16 yıl
inanılmaz drift görüntüleri...
S
16 yıl
*** alman.b adlı virüs, yardım lütfen ***
arkadaşlar bi arkadaşın bilgisayarında alman.b adlı virüs vardı malesef tüm exe dosyalarına sıçradı ve malesefki tüm verileri silmek zorunda kaldık format ile.şimdi bu virüs benim harici diskte ve bilgisayara taktığım an bulaşacak.kaspersky işe yaramıyor , dosyaları temizler gibi yapıyor ama dosyalar hala virüslü ve görünmez bir şekilde duruyor.iki sorum var...

1. virüs bulaşmış olan dosyalarımı kurtarma şansım var mıdır, nasıl..?
2. bu virüsten nasıl korunuruz..?

teşekkürler...
S
16 yıl
*** HDD İÇİN BAD UYARISI VERİYOR, NEDEN ***
arkadaşlar harici kutudan 160 gblık ide hdd imi çıkarttım bilgisayara takmak için.önce ntfsye çevirdim sonra birkaç kere format attım, windows yüklemeye çalıştım olmadı, partition magicle açtığımda diskin tamamında bad yazıyor.partition infodan baktığımda "disk geometry error was detected on this drive" diyor.sonrada "partition error were detected on thsi drive" uyarısı alıyorum.bir de şu var "Error #113: Primary partition starting at 168653938 overlaps previous partition."

disk göçtü mü yoksa yapabileceğim şeyler varmı ? göçmesi için herhangi bi neden yoktu ortada fiziksel darbe gibi...fikri olan var mı ?
S
16 yıl
*** Harddisk Bölüm Sorunu, yardımınıza ihtiyacım var ***
Arkadaşlar kuzenime yeni bi pc aldık neyse yüklemeleri falan yaptık driver program derken harddiski 2ye böldüm c: ve e: diye ( cd rom d: görünüyor) partition magic ile.öncesinde sorun yoktu ama ertesi gün yine birşeyler yükleyeyim dedim ama e: yi açmaya çalışınca karşıma bu bilmemneyi hangi programla açmak istersiniz diye bildiğimiz program listesi çıkıyor.nedeni ne olabilir sizce nasıl eski haline döndürebilirim.birşeyi fark ettim, e:ye yani sorunlu bölmeye sağ tıkladığımda çıkan listede en üstte aç yazması gereken yerde auto yazıyor.diğer tüm bölüm ve klasörlerde sağ tıklayınca en üstte aç ibaresi var.yardımlarınızı bekliyorum format atmadan önce...
S
17 yıl
***ses gecikmesi***
arkadaşlar merhaba.vestel av2000 model 5+1 sistemim var.konu şu;
elektro gitarımı önce gitar prosesörüme bağlıyorum.buradan da mono stereo çevirici bir kabloyla sistemin audio in girişine bağlıyorum.fakat bir problem var.ses gecikmeli olarak geliyor hoparlörlerden.yani eş zamanlı çalamıyorum.fikri olan var mı bu konuda..?
S
18 yıl
***Canon A510 Sorunu***
arkadaşlar cihazın objektifte sorun vardı serviste hallettiler.daha sonra cihazı aldım ama şu an cihazı ne zaman açarsam açayım tarih ayarı yapmak zorunda kalıyorum.kaydetsemde etmesemde her açışımda tekrar ayarlamam gerekiyor.bir çözüm öneriniz var mı yoksa servis yolu mu göründü yine..?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.