S

Teğmen
14 Ağustos 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
70 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
Ankara Mimari Tasarım-Tadilat-Dekorasyon
Ankara da ihtiyacınız olan mimari tasarım ve tadilat çözümlerini firmamız kaliteli ve uygun fiyata sunmaktadır. Ayrıca inşaat konusunda yapım ve mühendislik çözümlerini kapsayan her konuda da ilgili danışmanlık ve hizmeti vermekteyiz.

Bu sayfada sektördeki dürüst ve kaliteli oyuncuları bir araya getirerek, konu ile ilgili arayışı olan insanlara ulaşmak ve bilgi vermek planlanmıştır.

Bilgi İçin : 0554 234 59 39


https://lotusconstruction.co


https://www.instagram.com/lotus.const
S
5 yıl
Bodrum Tadilat - Mantolama - Su Yalıtım - Dekorasyon - İç Mimarlık Hizmetleri
Sayın Donanım Haber Üyeleri;

Muğla, Bodrum'da ve Ankara'da Lotus Construction olarak Tadilat, Mantolama, Su Yalıtımı, Dekorasyon, Mimarlık/İç Mimarlık Hizmetleri sunuyoruz. Uzun süre yurt dışında uluslararası projelerde çalışmış deneyimli İnşaat Mühendisiyim. Kardeşim tecrübeli Mimardır ve 15 yıldır Bodrum'da aktif olarak iş yapan deneyimli Süpervizörümüz ile beraber amatör ruhlu profesyonellerden oluşan firmayız.

Bu başlık her türlü belirtilen konularla alakalı gelen soruları bilgimizin ve tecrübelerimizin getirdiği bir sorumluk olan, paylaşma gerekliliğini yerine getirmek için açılmıştır.
Bunun dışında da Bodrum ve Ankara civarında ihtiyacı olan insanlarla bir araya gelmek ve yaşam alanlarına olumlu katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.
https://lotusconstruction.co/

İletişim No: 0554 234 59 39

Konu Başlıklarımızı Sıralayalım;

-Tadilat / Dekorasyon İşleri
*Anahtar Teslim Ev/Ofis Tadilat
*Seramik Uygulamaları
*Doğal Taş Uygulamaları
*Alçıpan, Alçı ve Boya Uygulamaları
-Mantolama Uygulamaları
*EPS/Taşyünü Mantolama Uygulamaları
-Su Yalıtımı Uygulamaları
*Temel Su Yalıtımı
*Çatı/Teras Su Yalıtımı
-Mimarlık Uygulamaları
*Tasarım ve Projelendirme
*Mesleğe Dair Sorular
-İnşaat Mühendisliği Uygulamaları
*Tasarım ve Projelendirme
*Mesleğe Dair Sorular

https://lotusconstruction.co/
S
5 yıl
Lotus Construction - Bodrum Profesyonel Mimarlık, Ev/Ofis Tadilat Dekorasyon Hizmetleri
Lotus Construction
Şimdi Yenilenme Zamanı...
Tadilat Dekorasyon
Lotus Construction ekibi olarak Muğla-Bodrum'da müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu iç ve dış mekanlarda tamir tadilat dekorasyon hizmetlerini öncelikli olarak kalite, insan sağlığı ve çevre duyarlılığını göz önünde bulundurarak sunuyoruz.

Mimarımız, İnşaat Mühendisimiz ve İnşaat Süpervizörümüz nezaretinde gerekli keşif ve teknik incelemelerimizi yaparak sizlere doğru uygulamayı, kaliteli olarak ve doğru fiyatlandırma ile sunmaktan mutluluk duyuyoruz.
https://lotusconstruction.co/

Şimdi Arayın: +90 554 234 59 39
https://www.instagram.com/lotus.const/
S
6 yıl
Meslekler Ana Başlığı altında forum açılabilir mi?
Sayın Site yönetimi,

Meslekler ana başlığı altında forum açabilir miyiz. Alt başlıklarda meslek isimlerinin yer aldığı, meslektaşların birbirleri ile network oluşturduğu bir forum faydalı olabilir.

Ben inşaat mühendisiyim açıkçası meslektaşlarım ile teknik yada başka konular altında görüş alışverişinde bulunmak isterim. Ayrıca genç arkadaşları da meslekler, maaşlar, şartlar, mesleğin geleceği vb. konular hakkında bilgilendirme fırsatımız olur.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.