K

Çavuş
03 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
20 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
10 yıl
Harddisk pcb kartı yardım.
Merhaba arkadaşlar;
seagate momentus 7200.4 500gb harddiskimin güç kablosunu yanlış takmam sonucunda çatur çutur ses, biraz duman ve koku geldi hemen pcb kartını çıkardım. yanan birşey vardı ama ne olduğunu çözemedim. bilen arkadaşlardan yardım istiyorum. şuan harddisk çalışıyor sorun yok ancak o parça bir işe yarıyordur muhakkak bu nedenle temin edip lehimlemek istiyorum. ilk resimdeki parça yerindeyken internetten bulduğum resim. sonraki 3 resim bendeki pcb. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
http://i.hizliresim.com/DXY0al.jpg
http://i.hizliresim.com/djvAED.jpg
http://i.hizliresim.com/59a1zz.jpg
http://i.hizliresim.com/A2DdPv.jpg
K
11 yıl
oynasana.com açılmış hülooo davranın
osn açılmış millet fakat kimse yok
K
11 yıl
Tartarini nozul, rolanti bozukluğu yardım
merhabalar;
2004 Volkswagen bora 1.6 16V aracım var üzerinde tartarini lpg kit mevcut. Aracımda devamlı rolanti bozukluğu mevcut, defalarca boğaz kelebeği temizledim tekrar adaptasyon yaptım. sorun devam etti. Bugün lpg ecu sunu yazılımını değiştirdim 28.00 yaptım firmware i ve biraz azaldı gibi. Araç üzerinde evo8 enjektör mevcut ve nozullarıda kalibrasyon sonunda ufak yazıyor. bundan dolayıda bir problem olabilceğini düşünüyorum. Eskişehirde ikamet ediyorum ve burada ki yetkili bayi morgaz ile papazım bu nozulları nereden temin edebilirim atiker zavolii gibi sistemlerin nozulları farklı uymadı. Yardımlarınızı bekliyorum. En sonunda kiti söküp atcam o dereceye geldim. değişmedik ne bobin kaldı ne buji nede buji kablosu.. Nozullarıda değiştireyim diyorum kafamdaki o şüphede gitsin istiyorum düzelmezse başka şehirdeki ustaya götürcem.. Lütfen yardım.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
K
15 yıl
Anakart işlemci desteği için yardım
iyi günler.. arkadaşlar FOXCONN G31MXP-K bu anakart 775lga pentium 4 işlemciyi desteklermi.. şimdiden çok sağolun. anakartı internetten satın aldım ancak iptal etme şansım war o yüzden acele olursa desteklemediği taktirde iptal etcem..
K
17 yıl
mouse hakkında YARDIMM!!
arkadaşlar glaser ve lazer arasındaki farklar nedir?? Hangisi daha iyi yardımlarınız için teşekkürler
K
17 yıl
LÜTFEN YARDIMM!! Volkswagen BORA
arkadaşlar arabamın üzerinde gelen orjinal blaupunt beta marka teyp var ve ben buna daha sonra blaupunt cd changer aldım. suan elimde JVC KD-G421 mp3 player var ben teybimi söküp buna cd changeri bağlasam uyum sağlarmı blaupuntla <> JVC
YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.