A

Binbaşı
03 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
6 yıl
whatsapp web
Bilgisayarımdan whatsapp web e girip dosya göndermek istediğimde ''Eklemeye çalıştığınız 1 Dosya Desteklenmemektedir''diyor ve dosya paylaşmıyor!. Yan masadaki Pc ye geçip aynı işlemi yaptığımda bir sorun olmuyor!. Yani telefon veya whatsapp ile ilgili bir sorun yok.. Benim Pc de ne gibi bir sorun olabilir? Yada hangi program eksik olabilir???
A
7 yıl
CLİO4 e Orjinal Siyah Cam Bulabilirmiyim?
Arabama Flim değilde siyah renkli cam taktırmak istiyorum. Bir kaç camcı ya sordum clio4 için siyah cam yok yeşil var dediler. Clio 4 kullananlardan siyah cam taktıran carmı? yADA BU KONUDA BİLGİSİ OLAN.!
A
7 yıl
Clio 4 Renkli Cam İçin Yardım ?
Bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Clio aracımı flim çektirmeden orijinal siyah cam yapabilirmiyim? Olursa nerede yaptırabilirim? Yaşadığı yer İstanbul, İzmir gibi büyük şehir değil. Bilgisi olupta yardımcı olacak arkadaş vara sevinirim.
A
9 yıl
Isı Pompası Tavsiyesi.
Isı pompasında hangi markayı önerirsiniz? Hangi marka az elektirik kullanıyor? Isıtmada hangi marka daha verimlidir?
A
11 yıl
Bisiklet tavsiyesi Kronmu? Sedona mı?
Şehir içinde kullanmaya hangi markayı önerirsiniz.
A
11 yıl
Toyota Yaris Hybrid alayımmı??
Eşimin kullanacağı bir araba almayı düşünüyorum,Peugeot 208,308 dizel otomatik,Renault Megane ve Clio dizel otomatik, Opel Astra ve Corsa (Opel bu modellerde dizel otomatik yok dedi.) Bu modelleri gidip inceledim. En son Toyota auris ve yaris inceledim. Toyota bayii Yaris Hybrid önerdi Hybrid hiç bilmediğim bir teknoloji bilen arkadaşlar yardımcı olabilrse sevinirim.
A
12 yıl
ıphone veya galaksi s3 Radar bildiren bir program.
ıphone veya galaksi s3 Radar bildiren bir program yüklemem mümkünmüdür??
A
13 yıl
Yunanlılar\u0027ın, şimdi de Türk izci köpeğini sahiplendi
Rumlar şimdi de bunu sahiplendi
Yunanlılar'ın, şimdi de Türk izci köpeğini sahiplenmesi tepki çekti
Yunanistan’ın, çok özel bir ırk olan zağar köpeğini ’Uluslarası Hayvan Irkları Federasyonu’na (FCI) ’Ellenikos Ichnlatis’ adıyla kabul ettirmesi tepkilere neden oldu.

Zağar köpekleriyle ilgili iki kitap yazan köpek uzmanı ve araştırmacı Doğan Kartay, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın harekete geçmesi gerektiğini söyledi.

Daha önce kangal köpekleriyle ilgili kitaplar yazan Doğan Kartay, Oğuz Boyları’nın Orta Asya’dan getirdiği izci köpeği zağarların tüm Balkanlara yayıldığını söyledi. Kartay, Osmanlının çok özel bir ırk olan zağar köpeklerini egemen olduğu tüm Balkanlara taşıdığını, Bulgaristan, Romanya Sırbistan, Arnavutluk, Makedonya, Kosova ve Bosna Hersek’te bu köpek ırkının Osmanlı mirası olarak bilindiğini vurguladı. Ancak, 400 yıl boyunca Osmanlı sınırları içinde kalan Yunanlıların bu gerçeği görmek istemediğini belirten Doğan Kartay, "Komşumuz Yunanistan’da yozlaşarak günümüze ulaşabilen pek az sayıda zağar var. Yunanistan, Trakya bölgemizden yasadışı yollarla kaçırdıkları damızlık zağarları kullanmak suretiyle kendi zağar ırklarını ıslah ederek bu ırkın Osmanlı mirası olduğunu görmezden ve bilmezden geliyor. Gen kaynağını da sahiplenerek bu muhteşem, çok özel ırkı, Uluslararası FCI federasyonuna ’Ellenikos Ichnlatis’ tanımıyla kabul ettirmeyi başardılar" dedi.

Kartay, Yunanistan’ın kendi zağar ırkını ıslah için yasadışı olmasına rağmen bizim zağarlarımızı kaçırmasının da kabul edilebileceğini ancak gen kaynağını sahiplenmesine izin verilemeyeceğini belirtti. Dogan Kartay, "Gen kaynağı bizim olan, bu çok özel ve değerli, günümüze safkan olarak ulaşabilmiş birkaç ırktan biri olan zağarları Yunanistan’ın sahiplenmesini hiçbir şekilde kabul edemeyiz. Bu dayanıksız iddayı, uluslararası arenada herkes ile tartışmaya hazırım. Bu konuda Kültür ve Turizm Bakanlığı uluslararası platformlarda ve uluslararası mahkemelerde hakkımızı aramaladır" diye konuştu.

http://haber.gazetevatan.com/rumlar-simdi-de-bunu-sahiplendi/397653/30/Dunya
A
13 yıl
Turkcell den istediğim numarayı almam mümkün değilmi??
Benim yaklaşık on yıldır kullandığım turkcell numaram 5XX XX? XX XX sadeece soru işarti koyduğum yeredeki rakam değişik onunda aynısı olmasını istedim bana olmaz dediler. Aramızda bu konuda bilgisi olan varmı?? Öte yandan diğer iki xx firma bunu yapabileceğini söyledi bu numara taşıma muhabbeti falan. Diğer iki x firma bana yaparız derken on yıldır kullandığım turkcell bunu yapmaması açıkca beni üzdü bende o iki firmadan birine ailemle beraber geçip Turkcell e tşk edebilirim.
A
13 yıl
Kalorifer\u0027de en uygun yakıt hangisi? elektirik,gaz,vs.
Bu konuda uzman arkadaşlardan tavsiye istiyorum.Öncelikle Bodrumda oturuyorum. Doğal gaz yok.Evimin Kalorifer tesisatı döşeli vaziyette aldım sadece ne şekilde kullancağımam karar veremedim Elektirik,Gaz,Mazot vs. hangi sistemi kullanırsam ekonomik şekilde ısınmış olurum??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.