T

Er
29 Temmuz 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
5 yıl
MacBook Air\u0027i harici monitöre bağladığımda görüntü kalitesi artar mı?
Merhabalar,

İkinci el 2015 MacBook Air buldum bir tane. Ekran kalitesi tatmin etmedi. Bu cihazı alıp yanına da şöyle bir monitör alsam görüntü kalitesi artar mı?
https://www.hepsiburada.com/viewsonic-va2419-sh-24-5ms-vga-hdmi-full-hd-ips-monitor-p-HBV000008CYAB
T
5 yıl
Eski bilgisayardaki win7 OEM KEY\u0027i yeni bilgisayara aktarmak
Merhabalar,

Eski bilgisayarımda win7 orijinal OEM key sürümü var. Yakın zamanda işletim sistemi namevcut bir laptop alacağım. Eski bilgisayarımdaki sürümü silip yenisine aktarmam mümkün mü? Forumdaki bazı arkadaşlar aktarılabileceğini, bazıları aktarılamayacağını söylemiş. Ayrıca, WİN 7'yi Win 10'a ücretsiz şekilde yükseltme imkânım var mı?
T
6 yıl
Online Fransızca dersi almak istiyorum.
Merhaba.

Online olarak Fransızca eğitimi almak istiyorum. Ancak google aramalarımda herhangi bir yere ulaşamadım. Bu işi layıkıyla yapan resmi bir kurum biliyorsanız, adını söyleyebilir misiniz?
T
6 yıl
Ankara\u0027da Güncel Erkek Yurdu Fiyatları
Selam arkadaşlar,

Önümüzdeki yıl Ankara'ya yerleşeceğim, yurt arıyorum. Gazi veya Hacettepe Üniversiteleri yakınlarındaki yurt fiyatları yaklaşık ne kadar? Birisi yardımcı olursa, çok sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.