D

Binbaşı
01 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
12 yıl
AMD Radeon HD 6330M Yardım
Arkadaşlar laptopumun ekran kartı bu modelden fakat şuan bunun yerine Standart VGA var gösteriyor aygıt yöneticisinde.Günlerdir bu sorunu halledemedim,yardımcı olabilcek varsa şimdiden teşekkürler
D
13 yıl
Arkadaşlar Film Yardım!
Arkadaşlar Bir film vardı.Biyerde bahsetmişti ama unuttum.Konusu Bir Hindistanlı adam varmış.Bilgi yarışmasına giriyormus.Her soruyu biliomus.Ama sorular Kazıkmıs.Son soruya gecerken süre bitmiş.Sonra bunu polisler filan yakalamıs.Sen bu kadar soruyu nerden biliyorsun diye.Ama sorular hep adamın yaşadığı olaylardan cıkmıs.Ben bu kardar hatırlıyorum.Yardım ederseniz sevinirim.Birşey Milyonerdi ama unuttum.
D
13 yıl
Metallica-The Day Never Comes ¶
D
16 yıl
Arşiv:)
D
17 yıl
Turkiye\u0027nin Zenginlikleri (2) ..
“Görülüyor ki; Allah’ın Türkiye’ye verdiği zenginlikler ve nimetler, başka ülkelere verdiklerinden çok fazladır.

O halde; Türkiye’yi böyle geri bırakan, borçlandıran, halkı işsiz ve aç bırakan nedir, nelerdir; kimdir, kimlerdir?!.”

*

Türk halkı artık bu gidişata dur demek için oturup bunu düşünmelidir;

– Neyimiz eksik?!:

– Toprağımız mı yok, topraklarımız çöl mü?..

– Madenlerimiz mi yok, projelerimiz mi yok, nüfusumuz mu yok, çalışacak emekten mi yoksunuz?..

– Sanayimiz mi yok, tarımımız mı yok, üretimimiz mi yok, pazarımız mı yok?..

– Neyimiz yok?!. Neyimiz eksik?!.

İşte, bütün bunları düşünmek ve çözümler üretmek zorundayız.

*

Bugün neyimizin olmadığını yazayım.

1- Biz asker bir milletiz. Tarihteki gücümüzü asker millet olmamızdan almışız, bunu “adaletin tesisi” için kullanmışız ve başarmışız. Oysa artık çağımız “silah uygarlığı” değil; “ilim uygarlığı”, “ekonomi uygarlığı”dır.

2- Her uygarlık yaşlanır, çöker ve insanlık tarihindeki yerini almak üzere çekip gider. Bizim bir önceki uygarlığımız da yaşlandı ve çöküp gitti. Şimdi o uygarlığımızın yerine “yeni uygarlık” kuruyoruz. En zayıf geçiş dönemindeyiz. Bu durumda olmamız doğaldır. Bu gidişat elbette değişecek ve biz -geçmişte olduğu gibi- yeniden uygarlıkta dünyanın fevkine çıkacağız.

3- Biz Doğu’yu unutmadık, Batı’yı da öğrendik; ama henüz ikisini “sentez” edemedik. Sentez önemli, hem de çok önemlidir; çünkü “iki medeniyetin sentezinden yeni medeniyet” doğar. Bu sentezi yapamadık. Fasit bir daire içinde durmadan “çatışıyoruz” ama, asıl yapılması gerekeni yapmıyor, yani karşılıklı “görüşüp tartışmıyoruz”. Bu durum da asker millet olmamızdan ileri gelmektedir. İlme ve fikre önem vermiyoruz, her şeyi gücümüzle ve çatışarak halledeceğimizi sanıyoruz.

4- Aşağılık duygularını ve kompleksini atamamışız; hâlâ başkalarının bizden daha ileride olduğunu sanıyoruz. Anayasa ekseriyeti kazanılıyor veee; AB yani Avrupa Birliği’ne katılmak bizim melceimiz oluyor, ABD bizim melceimiz oluyor, Batı bizim sığınağımız oluyor!!!

*

Son olarak AB dedik, ABD dedik, Batı dedik!

Hangi Batı?!. Dünyayı batırmakta olan Batı mı?!.

İşte, meftunu ve müptelası olup melce gibi gördüğümüz bu Batı yüzünden, bugün insanlık çok büyük tehlikededir. Bu tehlikenin başta geleni, uygar Batı topluluklarında evlilik kurumu çökmüştür, çocuk yapma azalmıştır, giderek daha da azalmaktadır. Bu gelişmeye paralel olarak Hıristiyan âleminde nüfus azalmaktadır. Bu korkunç bir çöküşün işaretidir. Bugünkü Avrupa ancak aldığı göçlerle nüfusundaki süratli düşüşü önlemektedir. Yoksa bir iki nesil sonra Avrupa harabelerinde dolaşılacaktır.

Batı Hıristiyan âlemini sadece “aile yapısı” bakımından bile bu hâle getiren sebepler nelerdir?

1) Evlenme ve boşanmaların zor olması. 2) Aile ve evlilik müessesesinin çökmesi. 3) Zina serbestliği ve buna bağlı olarak her türlü ahlâksızlığın yaygınlaşması. 4) Doğum kontrolünün meşruiyeti ve kürtaj serbestliği, Avrupa ve topyekün Batı dünyasını bu hallere düşürmüştür.

İşte Batı’yı çökerten virüsler ve mikroplar bunlardır. Maalesef, bizden birileri ve bir kısım insanlık da buna doğru süratle gitmektedir. Bu gidişat insanlığın intiharı demektir. Âhirete vardığımızda hesap vereceğimiz ilk sorular da buralardan gelecektir. Ne yapalım; demek ki bu gibiler intihar edecek, ortadan kalkacak; onların yerine imanlı nesiler varlıklarını sürdürecektir. Kâinatı Allah yarattı. Allah müfsitlerin ifsadına ve nesillerin topyekün yok olmasına elbette izin vermeyecek, bunların iki eli de kuruyacaktır.

Bu durumda çare ve çözüm, tek cümleyle elbette“Millî Görüş ve Adil Düzen”dir.

40 yıl öncesinde başlayıp -iç ve dış darbelere ve ihanetlere aldırmadan her şeye rağmen- hâlen devam eden “Millî Görüş Hareketi”ni milletimiz kahir ekseriyetle benimsemeli, bizimle çatışmamalı, aksine bizimle tartışmalı ve böylece muasır medeniyetin fevkinde olan uygarlık yolunda ilerlemeliyiz...
Selâm, sevgi, hürmet, muhabbet ve duâ ile…

Kaynak:http://www.milligazete.com.tr/index.php?action=show&type=writersnews&id=12661
D
17 yıl
Filistinde Sıradan bir Gün...
Filistinde Okul Yolculuğu

Yolculuk böyle başlar Hebron'da. Çocuklar sabah okula giderken kontrol noktalarından işte böyle geçiyorlar.

< Resime gitmek için tıklayın >

Yahudi askerleri (Kısaca şerefsizlerin yavşakları) Filistinlilerin kontrol noktalarından geçmelerini engelliyorlar ve "Evinize dönün" diye ahkam kesip, emrediyorlar.


< Resime gitmek için tıklayın >

Çocuklar askerle mücadele ediyor ve kontrol noktasından geçmeye çalışıyorlar.

< Resime gitmek için tıklayın >

Peki niçin? Okula gidebilmek için.......

< Resime gitmek için tıklayın >

İşte onların arasından çıkan bazı cesurlar

< Resime gitmek için tıklayın >

Ve objektiflere yakalanan cesurların kısa sonları......

< Resime gitmek için tıklayın >


Onlar sadece ÇOCUK! Ama cesur çocuklar. Çocukluklarından beklenemeycek kadar cesurca davranıyorlar. Sonucunda tutuklanma veya ölüm olsa bile.....

< Resime gitmek için tıklayın >

İşte o çocukların gözlerindeki cesaret, bağlılık, inanış ve müthiş bir dik duruş örneği....

< Resime gitmek için tıklayın >

Filistindeki bir günlük yaşamın kısacık öyküsünü hazırladım sizlere.........

Şimdi soruyorum size:

Hangimiz bu zorlukları çektik? Hangimiz okulu bu kadar sevdik? Hangimiz inançlarımız uğruna bu kadar çaba sarfettik? Başta ben olmak üzere maalesef hiçbirimiz. Durup düşünmek gerekiyor.

Bizler için söylenecek tek söz varsa oda şudur: RAHATLIK BATIYOR İŞTE!
D
17 yıl
Turkiye\u0027nin Zenginlikleri (1) ..
Reşat Nuri Erol
resaterol@akevler.org

23.05.2007


Allah yeryüzünü değişik imkanlarla birlikte farklı bölgelere ayırmış, her yere ayrı “zenginlik/ler” vermiştir.

Sibirya gibi görünüşte soğuktan başka hiçbir şeyin olmadığı yere zengin gaz ve petrol yatakları koymuştur.

Ortadoğu çöllerinde de, dünyanın başka yörelerinde olduğu gibi aynı petrol ve gaz zenginliklerini var etmiştir.

Allah, işte bu zenginlikler vesilesiyle bölgeleri ve insanları birbirlerine muhtaç etmiştir.

Çağımızda ise ulaşım ve haberleşmenin kolaylığı sayesinde, yeryüzünü bütün insanlar için adeta bir köy hâline getirmiştir.

İşte, ulaşım ve haberleşmenin bu kadar ileri gittiği günümüz dünyasının, göründüğü kadarıyla bugünkü ekonomik anlayışı değişecektir; değişmek zorundadır.

Dünyayı, dünyanın düzenini, insanlığın ekonomik sistemini kim değiştirecektir?

*

Dünyayı içinde bulunduğu bataklıktan kurtarıp sahili selâmete ve saadete kavuşturmak için korunması gereken temel değerler ve yapılması gereken temel işler vardır.

Bunlar nelerdir?

1. Yeryüzünde ayrı ayrı devletler olacaktır. Her ülke kendi ordusu ile güvenliğini sağlayacaktır. Ulusa dayanan devlet şekli ortadan kalkmayacaktır.

2. Gümrükler ve vizeler kalkacaktır. Uluslar arası sınırlar iller arası sınırlar gibi olacaktır. Gelip geçenler sadece elektronik kart okutacaktır.

3. Üretim ham maddelerin bulunduğu yerde olacak; emek, sermaye ve teknoloji ham maddelerin olduğu yere varacaktır. Devletler vergi paylarını aldıktan sonra, mal dolaşımı tamamen serbest olacaktır.

*

İşte, böylesine “yeni bir dünya” kurulurken ve insanlık “yeni bir medeniyete” doğru giderken, şöyle bir düşünelim bakalım; Allah Türkiye’ye ne gibi zenginlikler ve imkanlar vermiştir?

1- Türkiye dünyanın merkezindedir. Önce Türkiye’nin doğusundaki karaların toplam büyüklüğü batıdakilere eşittir. Kuzey ve Güney Amerika, Afrika ve Avrupa batısındadır. Asya ve Avustralya doğusundadır. Bunları birleştiren kara ve deniz yolları İstanbul’dan geçmektedir. Ayrıca Akdeniz, Karadeniz, Hazar Denizi, Aral Gölü gibi iç denizlerle çevrilidir. Avrupa’nın akarsuları Karadeniz’e dökülmektedir. İstanbul Boğazı iç denizleri birbirine bağlamaktadır. Bütün bunların her biri en büyük zenginliktir. Merkezde olmak demek, zengin olmak demektir.

2- Türkiye yalnız coğrafyası ile merkezi yerde değildir, tarihi ile de merkezdedir. Türkiye’de bütün insanlığın hatırası mevcuttur. Yani beşerî bakımdan da Türkiye merkez bir yerdedir. Müslüman olduğu için Sami ırkı ile yakın ilişkileri vardır; Türk olduğu için de Çinlilerle akrabalığı vardır; Tarihî komşuluğu ve ihtilatı sebebiyle de Avrupalılarla yakın ilişkileri vardır. Türkiye bu tarihî geçmişi ile denge unsurudur. Bütün insanlık halkları tarafından saygı görmektedir.

3- Türkiye iklim bakımından da merkezî bir dinlenme yeridir. Değişik iklim şartları, dağları ve denizleri ile Türkiye eşsiz bir dinlenme yeridir. Her mevsimde her türlü turist çekme imkanına sahiptir. Ayrıca sanayileşmediği için temiz iklimi vardır.

4- Türkiye’de petrol şimdilik az miktarda çıkarılıyor ama bor madenleri vardır, krom madenleri vardır, değişik genetiği bozulmamış bitki türleri vardır... Doğal besin yetiştirmeye en elverişli ülkeler arasındadır.

*

Görülüyor ki; Allah’ın Türkiye’ye verdiği zenginlikler ve nimetler, başka ülkelere verdiklerinden çok fazladır.

O halde; Türkiye’yi böyle geri bırakan, borçlandıran, halkı işsiz ve aç bırakan nedir, nelerdir; kimdir, kimlerdir?!.

Yarın, bu soruların cevapları üzerinde duralım…
Selâm, sevgi, hürmet, muhabbet ve duâ ile…

Kaynak :http://www.milligazete.com.tr/index.php?action=show&type=writersnews&id=12648
D
17 yıl
Oyuna Giriyor!
Ip=207.38.30.80 Yaptım Ve Oyundayım Kardeşlerim Xtrapı Çok Bekledim Ama
D
17 yıl
Yeni Version İle Oyuna Gelen Özellikler!!
1.-Dün Yeni Version 6 Gelmiştir.Ve Biraz Değişik Ama Daha Düzenli Geldi Bana.
2.-Puanlar 0 lanmıştır,Eskiden Trade Yapıyordun Poke Veriyordun Maç Yapmadıkça Puanın Gitmiyordu Ama Artık O Sistem Kalkmış Bulunmaktadır.Savaş Yapınca Puanın Eski Haline Geri Döner..
3.-Multiple Trade Yani Çoklu Trade Gelmiştir.Buna Göre Offerladığın Pokeye İstediğiniz Kadar Poke Verebilirsiniz.Bunu Yapmak İçin İşaretlediğiniz Pokeyi Add To Offer Yapmanız Yeterli.O Bir Listedir.Siz Oraya İstediğiniz Kdr Poke Atabilirsiniz.Ve Bence Bu Çok Güzel Bir Olay
4.-Ayrıca Bazılarımızın Bilmediği Profile Gelen Yeni Kavramlar Var Bunlar;
Unique Pokemon:Yani Sende Kaç Poke Olduğunu Gösterir.
Total Experience:Sendeki Tüm Pokelerin Toplam Kaç Exp Ettiğini Gösterir.
Average Experience:Senin Poke Sayına Ve Expine Bağlı BirŞeydir.Örneğin Expin Çok Poken Az Olursa Daha Çok Average Experiencen Olur Yani Avaraj Gibi Birşey

Bana Göre Yeni Şeyler Güzel,Oynuyor Olsaydım Oynardım.Ama Arada Girerim Artık
(Yanlışlık Veya Unuttuğum Birşey Varsa Hatırlatın Lütfen)
D
17 yıl
Flashget
bir dosya indiriodum flashget ile elektrik kesildi geldi işte bu arada downlşoad a dvm etmek isitiom ama 1kb /sn ile downl. yapıyor bunun sebebi nedir????
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.