H

Yarbay
01 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
349 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
H
5 ay
Tweet atılınca telegram kanalında da paylaşmak mümkün mü?
Bir tweet attığımda bu tweetin telegram kanalımda da otomatik paylaşılması mümkünmüdür? Örneğin x' de "qwerty" diye bir tweet attığımda bu tweet içeriğinin telegram kanalında da "qwerty" şeklinde otomatik paylaşılması mümkünmüdür?

Aynı soru whatsapp kanalı içinde geçerli. Bilenlerden varsa yazabilirse çok sevinirim.
H
6 ay
Konum takibi
merhaba arkadaşlar, ben iphone kullanıyorum anne baba ise android kullanıyor. babamın rahatsızlığı nedeniyle bazen konumunu görmek istiyorum iphone'dan onların konumunu görebileceğim bir yöntem varmıdır? mesaj okuma vs değilde sadece konumunu görmek istiyorum. iphone'da bul uygulaması üzerinden eşimin çocuğun konumlarını görebiliyoruz android içinde bir uygulama varmı danışmak istedim
H
11 ay
Xerox 3020 kullananlara bir sorum olacak
Xerox 3020 modelini almayı düşünüyorum ama okuduğum satış sitesindeki yorumlarda kimileri wifi ile sorunsuz çıktı aldığını yazarken kimileri de cihazın wifi ile sorun yaşadığını uyku moduna geçtiğini falan yazmış. Cihaz iphone ile uyumlu ama sorun yaşayanlar arasında sanırım iphone kullanıcılarıda var.

Forumda kullanan varsa yorumlarını yazabilir mi? Çocuğa wifi özellikli bir f/p lazer yazıcı almam gerekiyor bu model için kararsız kaldım
H
12 ay
Tablette root yok ama root uyarıs veriyor
Kuzenime atılım üniversinin verdiği tablette bazı bankacılık uygulamaları tv+ ve benzeri uygulamalar güvenlik sorunu uyarısı verip uygulamayı açmıyor. Bu tarz programlara da ihtiyaç var malum. Rootlu tabletm mi diye root checker ile baktık ama root gözükmüyor. Uygulamarın açılması için ne yapmam gerekir?
H
geçen yıl
Windows 10 lisansımı nasıl kurtarırım acil yardım
merhaba arkadaşlar 2 tane sorum olacak

1) Asus laptop'da alırken orjinal windows 10 64 bit yüklüydü. Şu an laptop açılmıyor sanırım formatlamak zorunda kalacağım. Windows 10 64 bit'i nerden indirip kurabilirim?

2) indirdiğim windowsu kurarken pc yi formatlayacağım için lisansımı kaybetmiş mi oluyorum yoksa kendiliğinden gelir mi? Lisansımı kurtarmanın bir yolu varmı?
H
geçen yıl
Asus FX503V Laptop sıfırlarken açılmıyor acil yardım
Asus FX503V fabrika ayarlarına çevirmek istedim. Windows 10 ayarlar menüsü üzerinden bilgisayarı resetme ve windowsu yeniden yüklemeyi seçtim. Belli bir aşamaya kadar geldikten sonra bilgisayar sürekli kendi kendine yeniden başlıyor. Sanki birşey cihazı engelleyip yeniden başlatıyormuş gibi.

Ne yapmamı önerirsiniz? mevcut durumun bir videosunu çekip yükledim. Yardımcı olursanız sevinirim.

ikinci bir sorumda cihazımda orjinal windows 10 64 bit yüklüydü ama şimdi eğer formatlamak zorunda kalırsam yeniden usb ya da cd üzerinden windows 10 indirip kurduğumda orjinal lisansım kendiliğinden gelir mi yoksa lisansda silinir gider mi? lisansımı kurtarmanın bir yolu varmı?






H
geçen yıl
ankarada airtag almayı düşünen varmı?
Ankarada airtag almayı düşünen arkadaşlar varsa dm atsın, 4 lü paket alıp bölüşebiliriz.
H
2 yıl
Logitech yabancı klavyeye türkçe sticker olur mu
Almanca logitech klavyeyi tr sticker ile sorunsuz kullanabilirmiyim?
H
2 yıl
Hafıza kartımın bozuk olup olmadığını nasıl anlarım
elimde 2-3 tane hafıza kartı vardı ama bunlardan biri bozuktu. cihaza takınca kayıt yapmaya başladıktan uzunca bir süre sonra hata veriyordu. ama hangisi olduğunu hatırlayamıyorum. hangisinin bozuk olduğunu test etmek için bir program ya da basit bir yol yöntem varmı?
H
2 yıl
Apple Watch ve Spotify
Telefonumda 2,5 gb spotify verisi var. Telefondan yer kazanmak için, bu müziklerin olduğu çalma listesini saatime indirsem ve telefondan silsem, yani telefondan bağımsız sadece saat ile spotify müziklerimi dinleyebilirmiyim??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.