C

Yüzbaşı
31 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
14 yıl
İpod Classic:A1099 Sorun
http://img709.imageshack.us/img709/7821/30062010071.jpg


İpod'uma şarkı yüklemeye çalışırken bir anda böyle bir işaret çıktı.Acaba classic ipoda nasıl reset atılır veya bu durumu nasıl düzeltebilirim?
C
15 yıl
Bilgisayardan PS3 e film aktarmak
Öncelikle herkeze iyi akşamlar.HD filmleri izlemek için bilgisayardan ps3 e film aktarmak istiyorum bunu çift taraflı usb ile yapmayı düşünüyorum başka türlü nası yapabilirim yada buna uygun çift taraflı usb varmı bana önerebileceğiniz (flash bellek dışında)
C
17 yıl
Acil Yardım!
Selam arkadaşlar benim oyunda bi problem çıktı arkadaşlar çok oynuyosun falan filan diye gidip oyunu ekle kaldır programından sildiler sonra tekrar yükledim ve bir error çıktı wow.exe dosyasında anlamadım ne olduğunu bana bir yardımcı olurmusunuz?
C
17 yıl
Yardım edin çok acil!
Bu yeni çıkan patchi blizzard downloader dan 5 6 yerden daha indir dim ama yinede şöyle bir error veriyor bir türlü anlayamadım : The patch "enGB-hdfiles\Data\enGB\Documentation\ReadMe\EULA.html" could not be applied. (Invalid source file size: expected 18309, actual 24978.) If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (BNUpdate::PTCApply)
To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update errors. Diye bir hata veriyor bu hatanın yanında repair ve ok tuşları var ok basınca yine aynı şey oluyor wowa girmek istediğimde. repairi 4 5 kez denedim nafile lütfen bir cözüm yolu söyleyin..
C
17 yıl
Neden böyle diyor?
blizz downloader da patchi yüklerken your computer appears to be behind firewall diyor ve yükleme duruyor bunu sebebi ne ne yapmam lazım?
C
17 yıl
Hunter için ap mi crit chance mı?Neden?
Ya çok karasız kaldım bazı arkadaşlarım ap diyor bazıları crit chance kafayı yicem ne kassam ap mi crit chance mı 70 im bu arada ....
C
17 yıl
Aldor dan Scryers a nasıl geçilir?
Ya beyler ben ilk shattrath(yanlıs olabilir)gitiimde yanlıslıkla aldor oldum bilmeden scryersın itemlerini bilmiyorum bi bakmak istiyorum nasıl yapabilirim onu?Yani Scryers da natural olabilirim?(Hostileım su an)
C
17 yıl
ya addon nerden indirebilirim acil lütfen
beyler nerden addon indirebilirim ??????yardımcı olursanız sevinirim
C
17 yıl
Adamlar 3 günde 8 lvl nasıll!
Ya bakın benim serverımda şu anda bi druid var lvl68 ve birsürü 67 66 var nasıl ya ben anlayamadım yardımcı olunn!
C
17 yıl
wowda para kasmanın yolları nelerdir?
ya para kasmak istiyorum wowda ama çok zor yaaaepic mount alcam alamıom yok abicim topluyamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.