T

Yüzbaşı
30 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
546 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
T
6 ay
Asus rog pg278q monitörde ışık titremesi
selamlar, 6-7 senedir sorunsuz kullandığım ve çok sevdiğim monitörüm 1-2 aydır bu problem yüzünden canımı sıkmaya başladı.
sorun şu şekilde
pcyi ilk açtığımda monitör ışık titremesi yapıyor, brightness anlık yüzde 2-3 artıp azalıyor gibi düşünebilirsiniz. 10-15 dk sonra kendiliğinden düzeliyor ya da hz ayarını 60a çekince toparlıyor. bi süre sonra 144hze çekince sorun kalmıyor ama bilgisayar uzun süre kapalı kaldıktan sonra açılınca tekrar aynısı oluyor. ısınma soğumayla alakası var mı bilmiyorum.
farklı dp portunu denedim aynı, farklı kablo denedim aynı.
aynı ekran kartından ikinci monitörüme hdmi ve dp ile bağlantıda sorun yok.
karşılaşan oldu mu daha önce
T
2 yıl
boyner yüzde 20 indirim
bazı ürünlerde geçerli

İNDİRİM20 yüzde 20
İNDİRİM15 yüzde 15
İNDİRİM10 yüzde 10

hopinizle birleşir.
T
3 yıl
i5 6600k işlemciden yeni işlemciye geçiş
Selamlar.
Sistemi ilk kurduğum i5 6600k + asus z170 anakart ile kullanıyorum. İşlemci artık yetmez oldu oyunlarda. Yeni işlemciye geçmeyi düşünüyorum, kullandığım ekran kartı gtx 1070. Intel - AMD farketmez.
Ekran kartını değiştirmeden , sizce geçilebilecek en makul işlemci + anakart kombinasyonu nedir ? Kendi sistemimi ikinci elde satıp +1-1.5bin ekleyebilirim.
T
5 yıl
50-60bin arasi su kriterlere uygun arac tavsiyesi
Merhabalar. Uzundur arac bakiyorum ama tam karar veremedim
50-60bin arasina mumkunse 2012 ve sonrasi
Manuel
Yakit farketmez
2 kisiyiz, ise gidis gelis (trafik sorunu yok) haftasonlari antalya cevresini gezme amacli kullanacagiz. Yilda 2 3 kez de uzun yol.
Kaput tavan boya degisen haricinde kapi tampon cok onemli degil
2 kisilik aileye yetecek sekilde neler onerirsiniz ?


Clio 0.9 icon
Egea 1.4 urban
Fiesta 1.4tdci titanium x
Polo comfortline icin motor tavsiyenizi de dinlemek isterim.

Araci nasipse 2 sene kullanmayi dusunuyorum.
T
6 yıl
Acer 5920G açılmıyor
Merhabalar, evde eskiden severek kullandığım Acer 5920G bilgisayarımı buldum geçenlerde. Hem nostalji olsun hem de ufak tefek işleri görsün diye onarmak istiyorum. Yıllar önce birden kapanıp bir daha da açılmamıştı. Sorun ne kaynaklı olabilir sizce ?
Bir kaç yerde ekran kartı fırınlama ile ilgili yazı okudum ama evdeki fırını da bilmeden yabancı madde ile kirletmeyelim
Sorunun videosu şu şekilde
https://www.youtube.com/watch?v=6TXOwTk84QU
T
6 yıl
eski
eski
T
6 yıl
silinsin
eski
T
6 yıl
turk telekom cayma bedeli
Merhaba, 2016 9.ayda verdiğim 2 yıllık taahhüt sonrası ittire kaktıra 3 aylık süre sonunda internetimi bağlatmıştım (port sorunu, yanlış porta bağlama, aboneliği başlatan bayinin 1 yerine 2 modem faturası kesmesi gibi sorunları atlattım). 1 ay öncesine kadar 16mbit e kadar olan internetimi 10mbit civarlarında rahatlıkla kullanırken 1 aydır sürekli kopmalar yaşıyorum hızım da 1-3 mbit arası değişiyor. Defalarca arıza kaydı oluşturdum, kopma sorunu yaşıyorsunuz teknik ekipleri yönlendiriyorum diyorlar ama sözde teknik ekip bina kablolarınız eski diyerek çekip gidiyor.

Aboneliğimi iptal ettirmek istiyorum bu sefer de kalan 6 ay internet için 500 küsür lira ceza çıkarıyorlar modem kendime ait parasını peşin verdim (fatura 70tl). Artık canıma tak etti bu lanet olası internetten kurtulmak istiyorum. THH 'ye başvuran ve olumlu cevap alan arkadaşlar varmış. Nasıl bir yol izliyoruz arkadaşlar ?
T
8 yıl
h100i v2 kurulumu ve fan yerleşimi
arkadaşlar merhabalar
ben yeni bir sistem kurdum ve aklıma takılan bir kaç soru var, çoğunlukla fan yerleşimi, fan kontrolü ve sıcaklık değerleriyle ilgili
nzxt s340 kasada asus z170-a anakart ve corsair h100i v2 kullanıyorum ve radyatörü kasanın ön tarafına yerleştirdim.
h100i 'nin iki fanı da cpu_fan soketine bağlı, anakartta cpu_pump soketi var ama oraya takınca açılışta uyarı veriyor ve cpu_fan soketine bağlamamı söylüyor.
kasada 2 adet daha fan var, egzozlar, biri üstte, diğeri arkada
sorularıma gelecek olursam

1) h100i'nin fanlarını nereye bağlamalıyım, ayrı olarak anakarta mı yoksa kendi bağlantısı aracılığıyla cpu_fan'a mı ?

2) kılavuzda fanları içeri hava alacak şekilde yerleştirin yazıyor ve ben de radyatörle kasa arasına fanları yerleştirdim. serin havayı çekip radyatöre veriyor ama, radyatörün arkasında 4-5cm aralık sonrası ekran kartı var, evga 1070 ftw, ve duymuşsunuzdur bu kartta gpu harici devrelerde ısınma sorunu var, radyatörden gelen sıcak havayla kötü olur mu ? düzeltme amaçlı tavsiyeniz nedir ?
oyunda ekran kartı oc'siz maksimum 75 derece
oyunda işlemci oc'siz maksimum 45 derece

3) corsair link yazılımını kullanmaya çalıştım, pompayı ve kendi fanlarını güzel kontrol ediyor ama anakarta bağlı olan diğer iki fanı kontrol etme şansı yok, iki fan da tam devre çalışıyor ve ses oluyor, ben de fan xpert 3 yazılımını kullanarak profil oluşturdum kasa fanlarını güzel kontrol ediyor ama bu sefer de corsair link yazılımı devre dışı kaldı -cpu fanını tek başına olduğu gibi efektif düzenleyemiyor-
sizce nasıl bir yol izlemem gerek ?

4) son olarak da, bir kaç videoda, üst ve arka fanları kasa içerisine hava çekecek, radyatör fanlarını da dışarı tahliye edecek şekilde ayarlanması gerektiğini izledim, sizce mantıklı olan hangisidir ?

şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim
T
8 yıl
Acer GN246HLBbid nasıldır ?
http://www.hepsiburada.com/acer-gn246hlbbid-24-1ms-analog-hdmi-dvi-full-hd-oyuncu-monitor-p-BD803909

linkteki monitör 100tl indirimle 931tl ye geliyor, sizce alınır mı ? yoksa ikinci el diğer 144hz monitörlere mi bakayım ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.