H

Yarbay
30 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
137 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
H
2 ay
1.200 corolla hybrid flame x mi 1.5 dream x pack mi
Merhaba arkadaşlar 2. El araç bakıyorum.
2021 flame x pack hybrid 1.8 paket 1.2 milyon
2023 dream x pack 1.5 o da 1.2 milyon civar km olarak iksi de aynı 20 bin km
Hangisini alırsınız beyler kararsız kaldım
Yoksa o paralara şunu al diyeceğiniz bisey var mi ?
H
5 yıl
lütfen yardım windows 10 kurulu hardiski açmak
arkadaşlar çok zor durumdfayım bütün resimlerimin olduğu harddiske windows 10 kurulum dosyalarını attım. ancak şiömdi resimleri bulamıyorum sadece windows kur dosyaları çıkıyor diğer klasör yok. lütfen yardım
H
5 yıl
Ümit 2037 Folding 2019
Ümit 2037 Folding 2019 bu model yeni çıkmış hiç biryerde doğru düzgün yorum bulamadım .video falan da çekilmemiş . fiyat olarak mosso marine ile 400 tl civarı fark var, daha ucuz. nasıl bir bisiklet sizce?
H
6 yıl
Logitech z211 ses sistemi 89 Tl
Hepsi burada Logitech z211 ses sistemi 89 liraya düşmüş. Link eklenecektir. Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı nasıldır alınır mı? Fiyat bana uygun geldi
H
6 yıl
Asus zenfone 5 mi samsung note fe mi ?
Arkadaslar cok kararsiz kaldim ..siz olsaniz hangisini secerdiniz
H
6 yıl
Dying light the following
Arkadaslar the following dlcsini oynamak icin ana oyunu bitirmek gerekiyor mu oyunu alinca direk dlc yi oynayabiliyor muyuz ?
H
7 yıl
Honda civic 111 bin ...indirim yok..satislar dusmemis
Merhaba, bir arkadasim yeni araba bakiyor ;bir kac modele bakti , civic executive lpg otomatik begenmis.Bayiye gitmeden önce iyi bir indirim alirim diye dusunuyordu ,satis gorevlisi liste fiyatindan neredeyse hic indirim yapmamis (sadece bin lira dusmusler)ve 111.000 son fiyat 1 krs inmeyiz demisler.

Arkadasima gocuk probleminden bahsetmistim ,o da saticiya sormus; kaporta göcuk probleminin satislari hic etkilemedigini hatta gecen ay satislarini arttigini toplamda 1554 adet sattiklarini anlamli bir indirim kesinlikle yapamayacagini almayacagi takdirde musterisinin hazir oldugunu soylemis .

Ben de satis raporlarini inceledim gercekten Civic satislarinda artis var ,gorunen o ki ne dort yildiz ne de gocuk sorunu sadece bizim forumun problemi gibi duruyor ..111 bin liraya ellerini opene civic satiyorlar.. bu durum bana ilginc geldi ,paylasmak istedim .okudugunuz icin tesekkur ederim.
H
7 yıl
Az evvel bayileri gezdim...
Bir bayan arkadas icin otomatik bir arac bakmak amaciyla bayileri gezdim ..

Once Toyotaya ugradim ,en kalabalik burasiydi,2. El bolumunde yogun bir arac satisi var lojistik hasarli auris active 1.6 mds 89.500 dediler , ellerinde iki tane 1.5 yaris vardi metalik boya farki almiyorlarmis ,73 bine son fiyat dediler ,araca iki kisi daha bakiyordu sanirim aliciydilar...

Hyundai ye gectik ,pek kalabalik yoktu , i20 lere baktik 78 bin dediler acikcasi donanim seviyesini sormadim ama sunroof yoktu ,pek ilgilenen de olmadi ,yeni i30 baktim dis dizayni carpici gelmedi eski i30 ben burdayim diyordu.

Oradan wolksvagene gectik yeni polo baktik acikcasi arabanin icine oturunca kalite hissi veriyordu ,cok klasik olacak ama kapilar gercekten tok sesliydi ;) 1.0 comfortline dsg 87 bine birakiriz dediler yarisle arada tam 14 bin fark vardi o kadar kalite farki oldugunu sanmiyorum ama alicisi illa olacaktir ..

Oradan forda gectik ,ford tamamen ticariye odaklanmis sovroom isiklari bile yanmiyordu ,yeni fiestaya baktik ,gozume cok kucuk geldi, eskisine oranla ic hacim daha iyiydi ,bir temsilci bulduk liste fiyatindan 1 lira bile inmiyoruz dedi ,sasirdim acikcasi,trend otomatik 79 bin dedi sanirim .
Sonra 2013 corollama binip eve dogru yola ciktim yolda giderken eski arabamin kiymetini bilmeyi ve fiyatlarin ne kadar artmis oldugunu dusunuyordum ..izlenimlerimi paylasmak istedim okuyana tesekkurler.
H
7 yıl
Arnica TESLA premium Mu Philips Marathon mu?
İkisi de toz torbasız , tesla daha sessiz marathon ise en çok tercih edilen süpürge ama iki kat pahalı .. Bir de marathon da teleskobik borudan çok şikayet var .. hangisini seçerdiniz?
H
7 yıl
Toyota servisl tampon hasarli kazada kaputu boyamis..
Merhaba,gecen ay kaza yaptim ,hasar tamamen tampondaydi ,arabayi yapsinlar diye toyota servisine teslim ettim ,servis tutmus kaputu boyamis kaputta bir hasar yoktu ufak tefek tas izleri vardi..ben araci satarken bunu nasil izah ederim bilmiyorum ..ilk kazam nasil davranmaliyim bilmiyorum bu normal midir ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.