S

Er
08 Temmuz 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
280 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
geçen ay
Galatasaray , Fenerbahçe\u0027den neden nefret ediyor?
Futbol şubesi: Fenerbahçe 147, Galatasaray 125 galibiyet alırken 127 beraberlik elde edildi. 12 Şubat 1911'deki İstanbul Ligi maçı 7-0'lık skorla Galatasaray'ın, 6 Kasım 2002'deki Süper Lig maçı 6-0'lık skorla Fenerbahçe'nin aldığı en farklı galibiyetti. İki takım en son 24 Aralık 2023 tarihinde, Süper Lig'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Maç, 0-0 golsüz beraberlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe ve Galatasaray erkek basketbol takımları 1944'ten beri 255 kez karşı karşıya geldiler. Bu karşılaşmaların 132'sini Fenerbahçe, 120'sini ise Galatasaray kazandı (basketbolda beraberliğin olduğu dönemde 3 maçta da eşitlik bozulmadı). 

Fenerbahçe ve Galatasaray kadın basketbol takımları ise 1955'ten beri 171 kez karşı karşıya geldiler. Bu karşılaşmaların 107'ini Fenerbahçe, 64'ünü ise Galatasaray kazandı. 

Fenerbahçe ve Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımları ise 2021'den beri 7 kez karşı karşıya geldiler. Bu karşılaşmaların 6'sını Fenerbahçe, 1'ini ise Galatasaray kazandı.

Fenerbahçe ve Galatasaray erkek voleybol takımları 1929'dan beri 192 kez karşı karşıya geldiler. Bu karşılaşmaların 111'ini Galatasaray, 76'sını ise Fenerbahçe kazandı (1996 yılındaki iki setlik bir dostluk karşılaşması 1-1 berabere biterken, 4 maçın sonucu da mevcut kaynaklardan tespit edilememiştir). 

Fenerbahçe ve Galatasaray kadın voleybol takımları ise 1955'ten beri 133 kez karşı karşıya geldiler. Bu karşılaşmaların ise 99'unu Fenerbahçe, 34'ünü ise Galatasaray kazandı


Yani gördüğünüz gibi Fenerbahçe futbol dahil her spor dalın'da demesek de çoğu spor dalın'da Galatasaray'ı daha çok yenmiş. Bunun için Fener'den nefret ediyorlar.
S
4 ay
Hangisini istersiniz?
Konferans kupasını mı yoksa ligi mi istersiniz?

ikisini bir ‘den almak zor;çünkü Türkiye’de hakemler kötü.
S
2 yıl
Girmeyin foruma Fenerbahçeli kardeşlerim
rakiplerin başka foruma girmesi yasaklanana kadar girmeyin .
S
2 yıl
Şampiyon kim? Kim haklı?
Yedi ay önce astrolog Hande kazanova Fener şampiyon dedi. Diğer astrolog meral çolak ise Trabzon diye söyledi. Sizce kim haklı?
< Resime gitmek için tıklayın >
S
2 yıl
Ali Koç istifa.
Aziz yıldırım gs şampiyonlukları görmüş diye gönderildi. En azından şampiyonluğa oynatıp derbi rekorları vardı.Gs’nin UEFA süper kupasını kazanması onun döneminde hikaye. Duyan da ş Ligi ‘ni aldı.
S
2 yıl
Konferanslar kupası bizim
kupa kupa’dır arkadaşlar. Biz aldığımızda seviniriz.
S
2 yıl
Derbi moduna girelim!
Hafta sonu derbi var. Gs kazanırsa şansızlığını kıracak ,FB kazanırsa deplasmanda yenilmezliği devam edecek..

galatasaray yedi senedir sahasında Feneri yenemiyor. Gs ise kadıköy’de 20 senede iki defa yenmiş.
S
4 yıl
Bu sene şampiyonluk gelirse ne olur?
avrupadan UEFA kupası gelebilir. Bir Sonra ki sene cl de çeyrek final olur. Bu sene çok önemli.
S
4 yıl
Şampiyon Fenerbahçe !
S
4 yıl
Fenerbahçe , sportif açıdan kendisini futbol’da geliştirmeli.
General harrington ve Balkan kupaları UEFA nın sitesinde yokkk. Şampiyonluk 19 artı 28 lig kupası sayılmıyor. Avrupa’da gerideyiz . Elimizde DERBİLER kaldı. Bir de 10 sene arka arkaya gs yi yendik 2000 ile 2010 arasında.

Fenerbahçe kısırrr döngü içerisin de şimdi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.