E

Er
04 Temmuz 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
5 yıl
Windows Acil
Arkadaşlar bir hata yaptık LİNUX yükledim ama windowsa geri dönemiyorum. Yardımcı olur musunuz? 7 veya 10 yüklemek istiyorum
E
5 yıl
ReklamTRK Buton Sıkıntısı
Millet Selamun Aleyküm, enessivri.com siteme reklamtrk'den onay aldım butonları ekliyorum lakin sadece pc'de butonlar gözüküyor. Telefonlarda (ios-android) kara şeklinde reklamlar gözüküyor. Maallesef kaldırmak zorunda kaldım. Bu sorunu yaşayan oldu mu acaba ?
E
6 yıl
Sitemin Yerleştirmesi !
Merhaba. Yeni sitemiz olan enessivri.com da ilk olarak bilgi, altına resimler ve sona APK indir butonu koyuyorum ve reklam vs şeyler yok.

Sizin görüşleriniz nedir bu konuda ? Yazılara bakıp aşağıya yazarsanız sevinirim
E
6 yıl
Xiaomi Mi Band 2 iPhone İçin Sorum Var
Xiaomi Mi Band 2 almak istiyorum ama whatsapp ve diğer uygulamaların bildirimleri geldiğinde sadece logo gösteriyor.Android de çözümü var ama iPhone bulamadım varmı acaba bildiğiniz ?
E
7 yıl
Wordpress sitem kayboldu !
merhaba.size çok acil bir sorum olacaktır.Wordpress sitemde 1000 e yakın yazım var ve bir anda wordpress kullanıcı paneline giriş yaptığımda henüz siteniz bulunmamaktadır diyor.
https://teknobilgi123.wordpress.com/

sitem googleda çıktığı halde panelde yok. ne yapmalıyım ?

kullanıcı adı yani hesap doğru olduğuna eminim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.