I

Onbaşı
03 Temmuz 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
20 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
6 ay
google beyaz ekran sorunu
merhaba google da herhangi bir search yaptığımda 5sn içinde karşılaştığım sonuç fotoğraflardaki gibi denemediğim yöntem kalmadı uzantılar,donanım hızlandırma,sil tekrar yükle. youtubede de ekran kayması var çözümlerinizi bekliyorum.
search yapınca ilk 5 sn böyle
< Resime gitmek için tıklayın >

sonra böyle oluyor. herhangi bir linke girersem siteye girip rahatlıkla dolaşabiliyorum sorun olmuyor. sadece serch yapınca karşılaşıyorum sorunla.
< Resime gitmek için tıklayın >
buda youtube daki sorun

< Resime gitmek için tıklayın >
I
10 ay
Oyunlarda ping ve fps drop
merhaba bilgisayarım gta 5, csgo ,ets2 , ARK , vb i full ayarlarda sabit 75fps (75hz monitörüm vsync açık)te hiç kayıp olmadan oynatıyor.msi gtx1660 gaming x ekran kartı + 3200g ryzen + 16gb 3200mhz ram + 1tb m2 ssd msi spatium + ssd +sdd vs vs
oyunlar msi spatium da kurulu forza 4 , sea of thieves gibi xbox oyunlarında özellikle forza 4 online modda çok fazla ping sorunu oluyor. bana göre çok kaliteli m2 ssd mde kurulu olan hiçbir oyunda yüklenme sıkıntısı yokken sea of thieves de bazen render geç geliyor. fps droplar oluyor. çözümünedir dostlar . şu ana kadar bulabildiğim tek ortak nokta oyunların xbox ile bağlantılı olması


< Resime gitmek için tıklayın >
xbox da ping gösteriyor

< Resime gitmek için tıklayın >
I
2 yıl
yırtdışı telefon
merhaba iphone almayı düşünüyorum yurtdışı halihazırda yeni yasayla kafam karıştı . şu an telefon alsam , nisanda yurtdışına gidip gelsem ve pasaporta öyle kayıtettirsem sorun olurmu?
I
2 yıl
İPAD itunes 4013 hatası
merhaba ipad im recovery modda takılı kaldı ve itunes ile apple logosu ve yükleme barı olan ekran geldiğinde usb çıkış sesi alıyorum pc den daha sonra ipad bekleniyor diyor itunes ve4013 hatası alıyorum. çözümü nedir acaba. (bu hata yüzünden recovery modda sıkıştı)
I
4 yıl
Stremlabs OBS hakkında
Merhabalar. Yeni yayın açmaya başladım.Güzel bir ekibim var
sistemim 3200G ryzen / gtx 1660 gaming x / 16gb 3200mhz ram / 240gb ssd / 1tb harddisk ---- internetim 10mb/s dowloand(100 megabit) 5mb/s upload . 60 fps olarak orta ayarlarda pubg (bilgisayar sürümü)yayını açıyorum 0 kasma 0 drop ancak valorantı düşük ayarlarda yayın açınca nedense benim oyunumda birşey yok ancak yayında sürekli donma takılma oluyor arkadaşlarımın söylediğine göre klip de aldılar doğruladık çözümü nedir ayarlar 648p60fps
3000kb/s
I
4 yıl
Yayın Donması
Merhabalar Kısa süre önce msi gtx 1660 gaming x isimli ekran kartını aldm ve apu sistemime taktım. Streamlabs OBS den TWİTCH platformunda yayın açıyordum. 3200g isimli işlemcim (apu) ile kasmadan LoL yayını açıyordum ancak ekran kartını takınca hem benim oyunum hemde yayın donmaya takılmaya kapanmaya başladı ne yapmalıyım?
I
4 yıl
Grafik Tablet ile ilgili
Merhabalar Veikk s640 isimli tableti aldım internetteki 803 yorumda gayet iyiydi.Alanlar kalemi havada tutarken sürüklüyor.tablete basınca yazıyor ancak benimki havada tutarkende yazıyor yani havadayken de sol tık çalışıyor.ve basınç hassasiyeti uzaklaştırınca daha da artıyor taa ki sınır noktası 1cm ye kadar.sonra 0 zaten.bu sorun düzelirmi ürünü iade ediyimmi?
I
4 yıl
Thread Stuck in Device Driver Sorunu
Merhabalar Pc yi Aldığımdan beri Karşılaştığım bir sorun.Oyunlarda Genellikle bu hatayı alıyorum ve pc yeniden başlatılıyor.Arada başka uygulamalarda da oluyor.Sistemim ryzen 3200G 8gb 3200mhz ram psu yeterli 240gb ssd + 1tb harddisk.Driverlar güncel.Bios güncel.Apu sistem sizce sorun nedir nasıl çözebilirim pc 2 aylık
I
4 yıl
hdd Den ses ve titreşim geliyor
sanki dvd ye cd takınca çıkan ses gibi arada oluyor
I
4 yıl
Steam Salt okunur HATASI nasıl düzeltilir
program files x86 ya klasör oluşturmak yerine direkt olarak sürücüye klasör oluşturun bu kadar!!!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.