M

Yüzbaşı
29 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
7 yıl
Golf 7 park freni\u0026auto hold hakkında
Arkadaşlar merhaba;

Golf 7 manuel aracimla is cikisi yokus yukari(rampa) trafikte ilerlemeye calisirken;aractan birden park frenini manuel indirin(net hatırlayamiyorum) ya da benzer manaya gelen bir uyari aldim.arac zink diye durdu.el freni dugmesine basarak arabayi tekrar ilerlettim.Ama oncesinde el frenine asilmamistim.arac stop mu etti ki onu da tam bilmiyorum,etse dahi kendi kendine el frenini cekmesi hic normal gelmedi.Allah muhafaza ayni halti yüksek hizlarda yaparsa kurtuluşumuz olmaz.

Bu neden olmuş olabilir?Atladigim bir durum var mi?tecrubeli golf 7 ve benzeri arac kullanicilarindan yorum rica ediyorum
M
9 yıl
sıfır leon 1.2 tsi?2.el astra J 1.3 cdti; hangisi?
Arkadaşlar kendimce 55-57 bin tl lik bir bütçe belirledim.krediye başvuracağım için,çok güzel bir öneri olursa 60 a kadar da esnerim ama üzerine çıkamam;çıksam da o kadar parayı verdiğim arabayı sokağa koyup gece yatamam :)

eski aracım h kasa 1.3 astra idi,kalite anlamında sıkıntım olmadı,malumunuz kısa mesafelerde ve kalkışlardaki hantallığı benim tek sorunumdu...Şimdi yine araç alma arefesindeyim...Donanımlara çok önem veririm;ve bu iki araç da gerçekten full ve kullanacağım özellikler mevcut...J kasa az kullanılmış sport ve üstü donanım 1.3 cdti araç almak mı yoksa 1.2 tsi leon ya da golf sıfır almak mı sizce mantıklı olabilir? yılda max 13.000 km yaparım tahminen...Görüşlerinizi bekliyorum...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.