L

Teğmen
19 Haziran 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
80 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
5 yıl
Gecmis olsun gençler
Herkese meraba bugun 1 yılın yarattıgı stresi döktünüz sonunda arkadaşlar hepinize gecmis olsun.
Sınavı kötü gecenlere tavsiyem asıl sınav yarinki sınav oldugunu unutmayın.Beni az cok tanıyan vardır gecen sene girmistim sınava ben tytden kotu yapınca 3 saatlik ayt sınavına cok heyecanlı girmistim ve heyecanımdan dolayı bir cok dikkatsizlik hatası yapmıstım.Sonradan üzülmemeniz icin bugunki sınavı bir kenara atın artık bitti bu sınav geri getiremeyeceksiniz.Size tavsiyem rahatlayın gezin simdilik ve ayt ye odaklanın.
Bir cok arkadasımı tanıyorum 40k tyt yapıp 10k ayt yapan ve bir cokta arkadasım var hatta biri benle aynı bölümde 12k tyt yapıp 29k ayt yapan.Siz ilki gibi olmak istiyorsanız ve calıstıysanız üzülmeyip önünüzdeki sınava odaklanın.

Hepinize yarın gireceginiz ayt sınavında basarılar diliyorum.Sonunda ölüm yok kim ne derse desin bu hayat sizin hayatınız ve hayatınızı heyecan ve stres gibi duygularla gecirmeyin.
L
5 yıl
Gecen seneki tyt puanini kullanma sorunsali
Simdi basvuru yaparken gecen seneki tyt puanimi kullan butonuna tiklarsam bu sene tyt ye girmeden direk puanimi aliyor yoksa girsemde en yukseginimi aliyor bi baksaniz be gencler
L
6 yıl
2 kardesiz ikimizede gelmedi
Ben 3331. Yedek kardesim ise 107. Yedek 2 kardesten birine kesin gelir diyorlardı bu ne bicim istir devletin bi kere hayrını göremedik arkadas
L
6 yıl
Silinsin
.
L
6 yıl
BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİGİ KAZANANLAR
Hangi sıralamayla nerelere girdiniz beyler baya bi ilerlemiş galiba bilgisayar mühendisligi
L
6 yıl
Açıklandı!!!
L
6 yıl
33.900 sıralamaya tercihim
1-Hacettepe bilg
2-Marmara bilg
3-İyte bilg
4-Ege bilg
5-Gtü bilg
6-Deu bilg
Tahminlerinizi bekliyorum
L
6 yıl
Gata msb adına 33bin
Gecen sene galiba 30bine kadar mulakata cagırılmıs diye duydum bu sene 33bine kadar gerilermi cagırılma isi
L
6 yıl
Gtü ve iyte bilgisayar kacla kapatır sizce
Gtü(Gecen sene turkce 41k bu sene ingilizce oldu)
İyte 29k
Edit 33.900 deyim sizce hangisi gelir veya ikiside gelirmi?
L
6 yıl
Seneyede 350bine cıksın diyecekler
Seneye yine tm ciler sadece mat farkıyla gececek bu insanları simdide 350 bininci oldum tm ciler onume gecmeseydi 300bindeydim diyecek tipler cıkacak valla aslında takmamak lazım ama sizin icin uzuluyorum o kadar emek sonunda issiz olarak cıkacaksınız.
Nereden biliyon issiz cıkacagımı diyorsanız daha turev integrali adam akıllı cozememis adam daha agır integral turevle nasıl basa cıkacak hayret ediyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.