Y

Yüzbaşı
17 Haziran 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
Y
geçen hafta
Bedelli askerlik fiyatı temmuzda ne kadar olur
Arkadaşlar merhaba,
Bedelli askerlik fiyatı temmuzda kesin zamlanıcak mı ve zam oranı ne kadar olur ,neye göre belirleniyor, bilginiz var mıdır?
Y
2 yıl
Laptop için harici monitör tavsiyesi
Merhaba 15 inç laptop kullanıyorum. Ekran küçük gelmeye başladığı için ayrıyeten monitör ihtiyacı duydum. Oyun oynayan birisi değilim. Kod yazarken ekranı daha verimli kullanmak istiyorum. Fiyat performans ne tavsiye edebilirsiniz ?
Y
5 yıl
İNGİLİZCE HAZIRLIK--ÜNİ. KİTAP TAVSİYESİ
Evet arkadaşlar, üniversite hazırlık öğrencisiyim, hazırlığın verdiği kitaplarla yetinmek istemiyorum,reading ve writing iyi geliştirebilecek tavsiye ettiğiniz kitaplar varmı ? A2-B1 seviyesinde olmasını istiyorum.
Y
6 yıl
GTÜ BİLGİSAYAR YAZANLAR TOPLANIN
Evet gençler 33k ile GTÜ yazdım sizlerde durum ne ?
Y
6 yıl
SIRALAMALARIN YKS\u0027YE UYARLANMIŞ HALİ
Bu tahmini bir şey mi ? Yani arada 1-2k lık farklar olabilir dimi ?
Y
6 yıl
25-40k BİLGİSAYAR MÜH. YAZACAKLAR TOPLANIN
Nereyi yazmayı düşünüyorsunuz ?
sıralamam 33k geldi,İYTE istiyordum ama gelmeyecek,şimdi GTÜ ile Ege arasında kaldım,siz ne düşünüyorsunuz ?
Y
6 yıl
2016\u0027dan İYİ GELEBİLİR
Sınavdan önce arkadaşlarımın dershanesinde hocalar "80TYT 50AYT yapan 40k'ya girer" diyorlardı.Büyük kurumların ve hocaların genelide bu şekilde düşünüyor.Yani ben forumun aksi yönünde bir sürpriz bekliyorum.
Y
6 yıl
ÖSYM NİN KENDİ CEVAP KAĞIDINI PAYLAŞMASI
Geçen sene böyle bir olay vardı yanlış hatırlamıyorsam cevap anahtarımızı görebiliyorduk, bu sene neden yok bu olay bilen var mı ?
Y
6 yıl
BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ OKUYANLAR HANGİ DİLDEN BAŞLIYOR ?
Evet arkadaşlar dersler başladığında hangi dilden başlanıyor veya okuldan okula değişiklik gösteriyor mu ? Büyük ihtimal bilg. müh. yazacağım onun için kendimi biraz geliştirmek istiyorum,orta derecede C# biliyorum(sınıflar,sql vs.),bunun üstüne ne inşa etmeliyim ? Şimdiden teşekkürler
Y
6 yıl
MİX2 vs 6S vs MATE10 vs P20
Evet arkadaşlar tam olarak bunlar arasında kaldım,sony yazmadım çünkü kullanıpta bir tane tavsiye edene denk gelmedim.Fiyat bazı yaklaşık olarak aynı olan bu dört telefondan hangisini tavsiye edersiniz eklemek istediğiniz tavsiyelere de açığım şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.