M

Yüzbaşı
28 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
12 yıl
Macbook için Office, iwork ya da ...
Arkadaşlar yeni macbook pro aldım ve Mac osX lion kullanıyorum. Şimdi tez yazımı vb. için office programlarını sıkça kullanıcam.Sorum şu ki :
1) İlk defa mac kullanıcam. Microsoft office for mac mi almalıyım, yoksa iwork sorunsuz işlerimi halleder mi??? Mesela iwork ile oluşturulan ppt dosyasını USB ile başka bir windows tabanlı bir pc ye aktardığımda uyum sorunu çıkar mı?
2) Yoksa Windows yükleyip bu tür işleri microsoft office ile yapmamı mı önerirsiniz?
Önerilerinizi bekliyorum...
M
14 yıl
YENİ C3 MÜ, YENİ POLO MU, YARİS Mİ YOKSA?
Arkadaşlar 2004 opel meriva mı satıp 0 bir araba almak istiyorum. 30.000 civarlarına maximum çıkabilirim. Yani B sınıfı bişi olucak, Önerileriniz neler?
M
14 yıl
35 BİN E KADAR OTOMATİK ŞANZIMAN TAVSİYE...
Arkadaşlar eşim için otomatik şanzıman bir araba düşünüyoruz... Aklımda Opel Corsa 1.4 enjoy spor paket var. Başka önerebileceğiniz bir model var mı ? Bütçe 35 bine kadar....
M
15 yıl
46\" LCD TAVSİYE !!!
Arkadaşlar 3000 tl civarında bir bütçeyle 46" lcd almayı düşünüyorum... Aklımda Samsung almak var... Fiyat performans oranı en iyi marka ve model sizce hangisi?
M
15 yıl
SAMSUNG L760 USB SORUNU !!!
Arkadaşlar telefonla gelen cd den usb driver ını yüklememe rağmen Pc, telefonu bir türlü tanımıyor Dolayısıyla Pc studio programını kullanamıyorum. Sebebi ne olabilir, yardımcı olabilirmisiniz?
M
15 yıl
GSTV DİGİTÜRK TE !!!
M
15 yıl
ERMAN TOROĞLU ...
Ümit kırmızı kart görüyor ve beklemediği için şaşırıyor, yorumu: " Biz bilemeyiz, demiştir birşey " Yediğimiz 1. golün ofsayt olduğu anlaşılıyor. Yorumu : " Hakem de hata yapıcak, bunlar küçük hatalar, 2m ofsaytı görmemiş değller ya" Yuh diyorum başka birşey demiyorum Bir insan bu kadar mı taraflı olur ya... Aynı şeyler Galatasaray lehine olsaydı: " Yazık şimdi bu golle Sivasspor şampiyonluğu kaybederse kim hesap vericek? Bir oyuncu bu kadar ucuz atılır mı, dengeleri altüst etti hakem, bu kırılma noktasıydı derdi eminim... Ayrıca Şansal ın uyarılarına rağmen Sabri yi hakemlere hedef gösterdi... İyiki Ligtv üyeliğimi iptal ettirmişim
M
15 yıl
ŞARKI YARDIM !!!
Eskiden Sinan Çetin in Fenomen diye bir yarışması vardı. Onda çalıyordu ve kısık sesle "No choice, no choice" diye sözleri olan bir şarkıydı... Bu şarkının orjinal adını bilen var mı?
M
16 yıl
SAÇ BOYASI ÇIKARMA !!!
Arkadaşlar bizim hanım saçını boyatmıştı. Dikkatsizler boyayı iyi temizlemeyince ciltte de kalmış tabi. Bu boya deriden nasıl çıkarılır? Sigara külü uygulamasını duymuştum ama bundan başka bir pratik yol bilen var mı? Kuaför olanlardan ya da bayanlardan bu konuda yardım bekliyorum... Yoksa bayrama stresli giricez
M
16 yıl
M.TOPAL VE AYHAN SİZCE YETERLİ Mİ?
Ben M.Topal ın biraz fazla büyütüldüğünü düşünüyorum. İyi oyuncu ama seviye atlatmaz takıma. Keza Ayhan da öyle. Linderoth un ne olacağı belli değil. Keşke Fenerbahçe nin de aradığı gibi biz de bir defansif orta saha oyuncusu mu alsaydık???
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.