Y

Er
10 Haziran 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
13 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
2 yıl
yatay geçiş
Daha önce merkezi yerleştirmeyle yatay geçiş yapmış biri olarak gano ile tekrar yatay geçiş yapabilir miyim?

Gano ile yatay geçiş yapabiliyorsam yks puanım üniversiteye yerleştiğim yıl olmak zorunda mı? yoksa bu yıl yks girip daha iyi bir puan yapıp onu kullanabilir miyim?

Geçiş olmuyorsa bu yıl tekrar sınava girip aynı bölümü başka üniversitede yazarsam derslerimin hepsini tekrar mı almam gerekir (bir arkadaşıma sorduğumda hepsini alman gerekmese bile %90'ını alacağımı söyledi)

Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Y
3 yıl
gno ile yatay geçiş
baü ceng gno ile yatay geçişte yks sıralama şartı var mı? baktım da ben mi görmedim yoksa yok mu?
Y
3 yıl
Hazırlık mı mezun mu?
%25 burslu ceng yazacaktım ama ingilizcem kötü sizce hazırlık mı okumalıyım yoksa bi sene mezuna kalıp ingilizce ve yksyi bi arada götürüp ücretsiz bi ünide hazırlığı atlayıp zaman farkını kapatabilir miyim??

hem ücretlerin cep yakan seviyede olması hem de daha iyi üniye gidebilmek için 3. mezuna kalmak mantıklı mı? diğer seneler hem benim aptallığım hem de aksaklıklardan ötürü sınava çalışamamıştım sizce ne yapmalıyım¿
Y
4 yıl
Hata yaptım
.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.