H

Çavuş
15 Mayıs 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
97 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
2 yıl
Saç ve Sakal Derimi Kaşıyınca Böyle Oluyor
Saçımı silkeleyince ya da tarakla tarayınca aşağıdaki görseldeki beyaz beyaz şeyler düşüyor. Yardım edin lütfen. < Resime gitmek için tıklayın >
H
3 yıl
20 yaş altı velisi -13:00- 16:00- ile toplu taşıma kullanabilir mi?
Merhabalar değerli forumdaşlar,
Dershane için öğrencimizi götürmek istiyoruz, bu soru-cevap bölümünde kullanılabilir yazıyor fakat eski tarihli olduğu için ve yeni genelgede bu durumla ilgili bir açıklama olmadığı için durum nedir?
edit: Alo 153 İBB kullanılamaz dedi, bazı polisler kullanabilir diyor. Net bilgisi olan var mı?
< Resime gitmek için tıklayın >
H
5 yıl
Canon Eos 700d hakkında
Herkese merhabalar,
Canon eos 700 d var bende, lens olarak tamron 17.50. İnternette bakınca lens 2500 tlye satılıyor üstatlar, 700 d yi alinca icinden lens cikmiyormu mesela onun sifiri 2900, pek anlamadığım icin satmam icin verildi bana, acaba ikisi birden kac para eder tertemiz bir iki kez kullanildi
H
5 yıl
Asus leptop belli bir süre sonra ekran siyah oluyor
Asus laptop da basit işlemler yapılmasına rağmen belli bir süre sonra siyah ekran oluyor mecburen tuştan shut down yapıp tekrar açıyoruz sorunun donanım kablolarından olduğunu tahmin ediyorum,fikri olan yardımcı olabilecek var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.