M

Er
13 Mayıs 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
19 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
3 yıl
Diablo 2 modlarını oynamak için satın almaya gerek var mı?
PD2 ya da Median XL isimli modları oynamak için orjinal oyuna ve dlcye sahip olmam gerekiyor mu?
M
3 yıl
Bluetooth kulaklık ve mikrofonu aynı anda çalıştıramıyorum (W10)
Aslında çalıştırabiliyorum bunu sadece hands-free modunda düşük kaliteyle yapıyorum. Yani kulaklıktan aldığım ses de gönderdiğim ses de oldukça kalitesiz oluyor.

Anker q30 kullanıyorum ancak bu zannedersem modele özgü bir sorun değil tüm cihazlarda bu şekilde. Acaba bir çözüm üreten var mı? Telefonlarda stabil çalışan ürünün Windows'da nasıl bant genişliğini aşar düşüncesiyle bu formda çalıştığını anlayamıyorum. Zannedersem mac cihazlarda da böyle bir sorun yok sadece w10'a özgü bir sıkıntı bu...

Çözümünü bilen yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Ek olarak: Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için anker kategorisine açtım eğer bir hata ettiysem lütfen silmeyin taşımanız mümkünse taşıyabilirsiniz.
M
7 yıl
Sizce bas konuş hangi tuşta olmalı?
Oyun sırasında oyunu etkilemeyecek (tabii ki oyunlara göre farklılık gösterir ama genel kullanımdan bahsediyorum) ve insanı zorlamayacak (atıyorum wasd ve fare ile oynanan oyunsa k tuşuna uzanmak hayli zor oluyor) şekilde bas konuş hangi tuşa atanmalı sizce?
M
7 yıl
Alınık 4 ADET kasa KEY BÜTÇE 23 Lira
Alınık 4 ADET kasa KEY BÜTÇE 23 Lira
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.