A

Binbaşı
25 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
362485 Gün Cezalı
356711 gün 19 s. 10 dk.
Gönderiler Hakkında
A
16 yıl
Bu kadar da olmaz
EoSde allyler 3 base önde başladılar? Nasıl oluyor bu ya??? Oyun başlarken onların 3 basesi vardı ve 17 playerla başladılar. WTF Blizz
A
16 yıl
Instance Not Found
Serverları mı düzeltiyorlar acaba? Ab 100 gördüm.
A
16 yıl
DC
Sizde de var dc?( Süper cümle oldu)
A
16 yıl
Honor ( Arenayla ilgili bişey soracam):)
Merhaba arkadaşlar,

Milltein inspectine bakmak en büyük hobim Bakarken şöyle bişey gördüm 253(o civar) kill 10k honor. Nasıl oluyor anlamadım. 1 kaç kişini böyle. For great honor mu yapıorlar? Şimdiden teşekkürler.

70 oldum
http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Vek%27nilash&n=Andzone

Ben 1-2 hafta sonra(full epic!olunca) arenaya başlayacam. Bana uzun uzun tavsiyeler verebilir misiniz? Mesela 2 vs 2 de roq ile olsam nasıl olur? Drood şart mı? s3 alıp ilerleyim mi yoksa s4 e mi kayayım direk? Ratingt olayını anlatır mısınız? Yani takım yenince kaç rating geliyor siye.(lol! diye yazacak tım pardon:D)

Bu arada full epic olunca 300resin üstüne çıkacam. Baywatch guildine girecem yani belf warrior bile bulurum
A
16 yıl
Vek\u0027nilash\u0027da Oynayan Arkadaşlarım bi Bakar mınız?
Saçma saçma konular açtığım için özür dilerim ama çok heyecanlıyım. 2 gün sonra 70 lwl olacam ve bunu bi törenle kutlamak istiyorum Eğer Baywatch guildi gelirse en azından 60-70 kişiden fazla olur.(Neden mi gelisn?! Yeni üye alıyorlar. Çarşamba günü 300+rese ulaşıyorum)


Bu arada yanlışıkla AV'de level atlayacam. Expim bayağı arttı. Exp düşürme filan var mı?

''Bu kadar abartma'' demeyin. Bu oyunu ben çok seviyorum ve en üst seviyeye ulaşıcam. Çok mutluyum.
A
16 yıl
Prepaid Game Card
Arkadaşlar hergün Prepaid Game Card ile ilgili konular açılıyor ve herseferindewww.oyunmarketim.net öneriliyor. Şimdi sayın adminler ve değerli DH üyeleri, şimdi bu Oyunmarketim'i neden insanlar tavsiye ediyor? Çünkü Türkiye'deki en ucuz ve en güvenilir Prepaid Game Card sitesi. Adminlerin ve sizin izninizle bu Oyunmarketim üstkonuya eklense nasıl olur? Forum da kirlenmez.

Bu arada bu işten para almıyorum

Bkz.
http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=9993560
A
16 yıl
Honor sınırı?
75K mı?
A
16 yıl
Sizde Giriyor mu?(evet:)
Oyuna girebiliyor musunuz? Ben dc oldum denedim olmadı son çare YF ile girdim. Ama 1 saate 1 attığından dolayı sevmiyorum inş. hemen geçer yada sorun yoktur.

Girdi
A
16 yıl
Bug yardım
Merhaba arkadaşlar AV yapıyorduk nbitti av bi baktım kimse çıkamıyor. Leaveye basıyoruz çıkm adı falan alt f4 çektim tekra girdim ilkinde auchindingde kaldı tekra denedim oldu ama oyuna girmiyor. Kalıyor dolma ekranında.3. kez deniyorum olmadı ne yapacaz?
A
16 yıl
Baywatch
Merhaba arkadaşlar,

69 olmamadan dolayı kendimi BG'lere verdim. s2 seti almayı düşünüyorum ama şöyle bir sorun oldu: Guild dağıldı. Bende Baywatch adlı guilde girmek istiyorum ama 300 res istiyorlar. 69 olduğum için res yok. s2 setini alırsam 300 res olur mu?(sadece 5 parçayla)

Şimdiden teşekkürler.


Bu arada Vek'nilash serverında oynuyorum.


Not: SK'ya git gibi espriler yapmayın
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.