F

Çavuş
24 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
20 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
9 yıl
ARKO TIRAŞ KOLONYASI 0,5 KRS (migros içerir)
F
9 yıl
Lumia ile IpCamera uygulaması var mı ?
Ev için bir Ipcamera aldım kurdum herşey çok güzelde ios ve android icin programı var ama wp için yok. Mağazadaki bazı uygulamaları denedim ama nafile.Daha önce böyle bir sorunla karşılaşıp çözebilen var mı ?
F
10 yıl
Alarko Ataq Q kombi kullanan varmı ?
Evimde Alarko Ataq kombi var bu kombide kazan suyu sıcaklıgı yapılamıyor ve sadece termostat ile çalışıyor dolayisi ile sürekli ac kapa durumundan tüketim cok fazla.Bu kombiden kullanan yada bilgisi olan var mı?
F
10 yıl
Icloud kişiler gözükmüyor
Iphone 4 ve 5s te tüm bilgilerimi itunes ve icloud a yedekledim ve tekrar geri yükledim ama icloud'da kişilerin hiçbiri çıkmıyor.Tavsiye edilen yöntemlerderden Iclouds altındaki kişiler sekmesini acıp kapatıyorum ama ne yaptıysam icloud's kişilerim boş çıkıyor.App kimligim hotmail.com uzantılı acaba bundan kaynaklı olabilirmi ?Varmı bir önerisi olan
F
12 yıl
İki notebook arasında kaldım fikirlerinizi bekliyorum
Yaklasık 7-8 yıldır kullandıgım Vaio notebookumdan memnun olmamdan dolayı tekrardan gunluk kullanım amaclı vaio notebook almaya karar verdim ancak 2 model arasında kaldım arada kucuk farklar var sizce hangisini tercih etmeliyim??

1.SONY SVE1511H1ESI 1300 TL
İslemci i3-2370M
Ram 4Gb
Hard disk 500 Gb
Ekran Kartı 1 GB AMD Radeon™ HD 7650M ( Payalsımsız)
İşl. Sist Win 7 Pr
Ekran Aydınlatma ??(Belirtilmemis)

2.SONY SVE1512H6EW 1325 TL
İslemci İ3-3110M
Ram 4 gb
Hard disk 500 gb
Ekran Kartı Intel HD 4000 Grafik Kartı
İşl. Sist Win 8
Ekran Aydınlatma LED

İlkinin işlemci dusuk ama paylasımsız ekran kartı var ayrıca ekran aydınlatma Led degil sanırım belirtilmemis
Digerindede işlemci daha iyi ama ekran kartı paylasımlı ekran aydınlatma Led
Kaldım arada:)))
F
12 yıl
Samsung 26D4003 video oynatamıyorum
Arkadaslar tv nin usb den resim ve music destegi var ancak video oynatmıyor.Sanırım servis menusu ile bu ozellik aktif edilebiliyormus.Forumlardan arastırdıgım kadarı ile servis menusune girdim modeli UD4003 yerine UD4000 yapın diyorlar.UD4000 olarak bulamadım ama diger bircok secenegi UD5003 UD4003H gibi bir cok secenegi denedim ama bu sekilde olmadı.Bilgisi olan varsa paylasırsa cok sevinirim.
F
13 yıl
Kardesler Oto--Can Oto--Can Kardesler--Emir Oto Pazarı-Kasımogulları
Sahibinden.com'da arac arayanlar bu satıcıları duymuslardır.Aslında bunların hepsi tek bir firma ve sigorta araclarını satıyorlar.Adamların portfoyunde en az 50-100 arac var ve bu aracların cogunda gorunurde (resimlerde) hasar bile yok vede fiyatlarıda bi hayli uygun zaman zaman seytana uyup alsammı birtane dedigim olmuyor degil.Ama adamlar hıc guvenilir gozukmuyor surekli kullanıcı adlarını degistirip duruyor ve araclarla ilgili acıklamalarde tektip KISMEN TOPLANMISTIR YEDEK ANAHTARI MEVCUTTUR vs copy paste yapmıslar hep.İnternette biraz arastırınca bunlarla ilgili pek bir bilgi yok.Portfoylerindeki aracların tamamı neredeyse satılmıyor.Eminim bu firma cok can yakmıstır, bu firmayla ilgili bilgisi tecrubesi olanlar bilgileri buradan paylasırsa en azından almayı dusunenlere bir fikir olur
F
13 yıl
Notebook Ram yükseltmesi hakkında yardım
Bende vaio vgn fs315m eski bir notebook var bunun ramini yukseltmek istiyorum ama biraz kafam karıstı ne tur bir ram almam gerektigi konusunda (ddr mi ddr2 mi ve kac mhz) bilgi verebilirseniz sevinirim.Bu arada makinenin 2 tane ram slotu var bir tanesi dolu onunda üzerinde olan ram bilgileri su sekilde HYS64t.... 512 mb pc2-3200-333-11



< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
F
15 yıl
Toshiba xf350 de karlanma sorunu
Toshiba xf350 ile dreambox tan uydu kanallarını izliyorum.Ancak ilk bağladıgımda(adi bir scart ile) goruntu karlı ve ses cok cızırtılı idi.Bunun kablodan kaynaklandıgını dusundum ve altın kaplamalı kaliteli bir scart aldım.Ses cızırtı olayı bu kablodan sonra cozuldu karlanmada kısmen cozuldu. tv ve cihazı ilk actıgımda hafif bir karlanma olup birkac dakika sonra kendini topluyor ancak topluyor dedigimde cok dikkatli bakıldıgında hafif bir karlanma hissediliyor.Ve cihaz ilk acıldıgında goruntudede cok kısa aralıkla birkac kec gidip gelmeler oluyor daha sonra goruntu ekrana oturuyor.(aynı olay ps3 hdmi baglantısındada oluyor)Sizce bunu nasıl cozebilirim tv den kaynaklı bir sorunmu yoksa dreamboxtanmı kaynaklanıyor acaba?
F
17 yıl
I-MATE PDAL PDA
Arkadaslar uzun suredir pda platformuna gecmeyi dusunuyordum.Ve en son olarakta Imate Pdal da karar kıldım.Amator arastırlmalarım sonucu (forumlarda bu modelle ilgili pek bir bilgi bulamadım) bana gore artı ve eksileriyle bugun siparisimi verdim.
Artıları
Dıger PDA'lara gore tasarım itibariyle daha duzgun olması,tasıma ve kullanabillirliginin daha rahat olması
Piyasadaki en hafif pda sayılabılır
Wifi ozelliginin olması(en onemli kriter bu benim icin)
Gsm ozelligi olması ve bunun kullanilabilirliginin diger PDA lere gore daha stabil olması
Fiyatının mevcut ozellikli PDA lara gore daha uygun olması.Su anda 800-900 ytl arası satılıyor.

Eksileri
İslemcisinin 200 mhz olması.Gerci forumlarda OMAP850 200Mhz islemci icin degisik yorumlar var ama tam bilemiyorum.
GPS modulu olmaması

Urunumu dun siparis ettim yarın elimde olacak ilgilenen arkadaslar olursa kullandıktan sonra daha detaylı bilgiler sunabilirim arkadaslar.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.