A

Çavuş
24 Nisan 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
6 yıl
175.000 Tl alınacak en dolu premium tavsiye
Merhabalar öncelikle herkese iyi forumlar. Konu başlığında da belirttiğim üzere premium markalardan audi bmw ve mercedes üçlüsünden audi a4 ve a6 mercedes c ve e serisi bmw ise sadece 5 serisinden araba arayışındayım bakmadığım ilanlar ve siteler kalmadı diyebilirim.Siz degerli forum üyelerinden yardım ve fikir önerilerinize ihtiyaç duyuyorum. Aradığım kriterler arasında değişen hasar kaydı olmaması maksimum 130.000 km ve olabildiğince dolu bir araba arıyorum. Benzin dizel farketmez olmazsa olmazım dediğim bir konu değil yakıt türü. Sadece opsiyonu fazla bol olan bir araç arayışındayım çevresinde veya malum sitelerde önerilere açığım ve değerli fikirlerinizi bekliyorum. Yardımlarınız ve değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyor iyi forumlar diliyorum. Maksimum verebileceğim fiyat ise 175.000 tl.
A
7 yıl
2016 Corsa E - 2010 Passat B6
Merhaba Arkadaşlar. Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Şuan mevcut durumda kullandığım opel corsa e kasa color edition otomatik 90hp aracım bulunmakta ve mevcut aracımı satıp yerine vw passat b6 kasa 2.0 TFSI almayı düşünüyorum ve temiz bir araç da buldum. Arabamı değiştirmeyi düşünmekteki sebeblerime gelirsek uzun yol arabası kesinlikle değil. 100 km de 9.0 lt yakıt ve bu yakıta rağmen gitmemesi 90 hp sonuçta ama bu kadar yakması peki ??? Donanım olarak cazip gelmemesi ve klasik b segment küçük araba olması. Bu değişikliğe yorumlarınız nasıl olurdu ? Avantaj ve dezavantajları neler olur ? Ve TFSI lpdi sistem uyumlu şekilde kullanılıyor mu ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.