R

Çavuş
23 Nisan 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
353 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
R
2 yıl
Kızılötesi kumandayla 220V ampul kontrolü
Kumandayla basınca lambayı yakması için devre yapıcam. Dip soket arduino uno çipinden alıp koyayım diyordum ama 60tl diyor bir çipe. Başka bir çözüm öneriniz var mı?
R
2 yıl
Zofr marka röle
JQC-3F(T73)-5VDC-1ZS 10A yazan zoFR marka röle aldım konya sokaktan 15tlye de içime oturdu. Bu röle iyi röle mi fiyat normal mi?
R
2 yıl
250mm çap 1250mm uzunluk boru arıyorum
internette atık su boruları 200mm çapa kadar üretilir yazıyor. bana 250mm çapta plastik boru lazım ne malzeme olduğu fark etmez çünkü teleskop borusu olarak kullanıcam tesisatta kulanmayacağım. nerden ne diyerek bulabilirim bunu. yarın ankarada rüzgarlıya bakıcam ama şimdiden sorayım dedim.
R
3 yıl
:
:
R
3 yıl
HACETTEPE 2021 GİRİŞLİLER
ee için wp grubu telegram grubu falan var mı nerden bakıyoz
R
3 yıl
Say 7484 sıralamaya hangisi gelir?
Odtü makine mi hacettape ee mi? Makine 2 yıldır geriye gidiyor ee ilerliyor.
R
3 yıl
Açıklanıp açıklanmadığını anlama yöntemi
sonuc.osym.gov.tr ye girip 2021 yksyi seçin ve sekmeyi yıldızlayın. Her merak ettiğinizde tek tıklamayla öğrenebilirsiniz son durumu burda trollerle uğraşmaya gerek yok.
R
3 yıl
Adaptörlerin ne kadar enerji harcadığını hesaplama
Bu hesabı yaparken adaptörün üstündeki input bilgilerine mi bakıcaz outputa mı? Mesela inputta 220v 300mA ve outputta 5v 1A yazıyorsa bu adaptör saatte 5w mı harcar 66w mı?
R
3 yıl
hurda laptop bataryası nereden alınır
Ankaradayım arızalı laptop bataryalarını nereden bulabilirim? kaça mal olur gören duyan bilen var mı?
R
3 yıl
Dc motorun ucundaki dişliyi çıkartma
< Resime gitmek için tıklayın >
Motor çalışmıyordu bobin sargılarına bakmak istedim. Belki 1 saat uğraşmışımdır arkasındaki kulakçıkları çok kısa bırakmışlar anca maket bıçağı tutabiliyor o da açamıyordu tüm kasayı yamultarak açtım. Sonra da rotoru çıkartıp bobinleri tekrar sarmam için ucundaki dişliyi çıkarmam gerek penseyle ne kadar zorladıysam da çıkmadı ucundaki hafif çıkıntı kısımlar parçalandı bir milimetre oynamadı namussuz. Bunu nasıl çıkarabilirim kullandığınız bir yöntem var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.