F

Yarbay
03 Kasım 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
200 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
F
11 yıl
Kügerr davlumbaz hakkında bilgisi olan var mı?
Merhaba,

Aşağıdaki linkte yer alan Kügerr marka davlumbazdan almayı düşünüyorum ancak internette çok fazla kullanıcı yorumu göremedim. Bu ürünle ilgili bilgisi olan varsa yorumlarını paylaşmasını rica ediyorum.

link

1000TL adı çok duyulmamış bir ürüne vereceğiz ama net bilgi yok. Hibsan isminde 30 yıldır davlumbaz ve aspiratör üreten firmanın ürünü olsa gerek zira her iki firmanın da türkiye ve almanya adresleri aynı. Hibsan da bu ürünün benzeri 840TL gözüküyor.

Genel olarak yer darlığından dolayı eğik modelleri tercih etmem gerekiyor ve duvarda 35cm payı olması gerekiyor. Siemens / Bosch gibi markaların benzer modelleri de 1100 lira civarında bulunabiliyor ama bu ürünün sessiz oluşu insanı cezbediyor. Gerçekten vaad ettiklerini yerine getiriyor mu diye bilgiye ihtiyacım var.

Teşekkürler
F
12 yıl
Siemens 10s763 mü 14y760 mı? Çamaşır makinesi seçimi
Merhaba arkadaşlar,

Son yapılan kampanya ile Siemens 10s763 çamaşır makinesi aldım ancak aklım 14y760 modelinde kaldı. Aralarında 750lira fark var .

Kurutma makinesi olarak 46y860 modeli seçtiğimiz için görsel olarak da uyumlu olsun diye 14y760 modelini alma niyeityle bayiye gittik ancak bayideki çalışan arkadaş neden bu modeli düşünmüyorsunuz neredeyse aynı makineler tek farkı devir farkı gibi şeyler söyleyince ve evde de 2 yıldır 12s761 modeli olduğu için haklılık payı var diye düşünerek 10s763 modelini aldık.

Cihazlar mayıs ayında teslim edileceği için değiştirme şansımız var ancak hala bu 750 lira farka değer mi diye düşünüyorum. Sizce bir kere alınıyor diye düşünüp 750lira daha vemeli miyim?

yorumlarsanız memnun olurjm
F
13 yıl
tavsiye- samsung c650, sony ex500, sony nx800
Merhaba arkadaşlar evdeki Samsun 40s81 panelin ortasında boydan boya çıkan gölge yüzünden artık emekliye ayrılmaya karar verdi, kendisinin garantisi bittikten 1 ay sonra ortaya çıkan bu arıza nedeniyle servis 2070 lira panel değişim parası talep edince artık yeni bir tv almak gerekliliği ortaya çıktı (3yılda bir televizyon alırsak işimiz var, bu lcd veya led tv lerin ömrü ortalama bu kadar kısa mı?)

öncelikle 1750 lirayı aşmadan yola çıkmıştım ki seçeneklerim şöyleydi

sony 40ex500 1750liraya 5 yıl garantili olarak
samsung 40c650 1540 liraya (vatan %20 indirimleriyle) 2 yıl garantili

burda gözüm hep samsungun parlak ekranına alıştığı için samsung öne çıkıyordu ama garanti olayı çok canımı sıktığı için sony de aklımı çeldi. daha sonra araştırmaya devam ederken sony 40nx800 serisini gördüm ve nakit 2500liraya 5 yıl garantili alabilme durumum ortaya çıktı.

şimdi kafamı kurcalayan şey şu riske girip samsung alarak 1000lira daha ucuza sorunumu çözüp 2.yıldan sonra ortaya çıkacak olası sorunlarda 300-500daha koyup yeni tv alırım diyerek tercihimi bu yönde mi kullanmalyım yoksa 200lira fazla verip mat ekran da iyidir diyerek sony ex500mü almalıyım. yayın olarak digitürk hd vestel cihaz kullanıyorum ve conax modülle teledünya da ilave edeceğim.

nx800 ex500ün yanındayken beni al diye bağırıyor ama aradaki 1000liraya değer mi kararsızım. bu işler 1 kere alınır diyenlerdendim ama durum öyle olmuyor, eski tüplü tv ler gibi uzun ömürlü olmadıklarını görünce bu cihazlara olan yaklaşımım değişti.

televizyon konusunda bilgisi olan arkadaşlar, kullanan arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa memnun olurum.

teşekkürler
F
13 yıl
işkurun para ödediği eğitimleri yarıda bırakma cezası nedir?
Merhaba arkadaşlar,

İşkur'un günlük harcırah ödeyerek ve eğitim masraflarını karşılayarak gerçekleştirdiği uygulamalar hakkında bilgisi olan varsa bu eğitimleri yarıda bırakmanın cezasını yazabilir mi?

Benim katılmayı düşündüğüm eğitim 4 aylık ancak bu sürede iyi bir iş bulsak bile eğitimi bırakamayacağımızı söylediler (eğitimi verecek kurum verdi bu bilgiyi, henüz işkurdan net bilgi almadım)

Net bilgisi olan yanıtlarsa memnun olurum.
F
13 yıl
motorsiklet parçaları fuarı var mı?
Merhaba arkadaşlar türkiyede kurulan motorsiklet parçaları fuarı var mı?


bilgisi olanlar paylaşırsa memnun olurum.
F
13 yıl
wow güncelleme sorunu
arkadaşlar oyunla benim aram hiç olmadığı için bir bilen vardır diye size danışıyorum abimin oynadığı wow u yeni pakete yükseltme işini benim yapmam gerekiyor sanırım önce paketi indirim daha sonra key satın alıp kayıt ettireceğiz ancak güncelleme sırasında AVAILABLE 1,3GB kısmından itibaren yüklemiyor ve bir müddet sonra yükleme sırasında bir hasar oluştu, onarım yapın gibi bir uyarı çıkıyor, nasıl güncelleme yapacağım konusunda yol gösterirseniz memnun olurum.

teşekkürler
F
13 yıl
yeni kasa avensis arıyorum
Merhaba arkadaşlar,

yeni kasa Toyota Corolla araç almak istiyorum ancak sahibinden.com gibi sitelerde 50bin liranın bile üzerine çıkan saçma sapan ilanlardan başka aklı başında olan 3-5 ilanı hep ufak gecikmelerden dolayı kaçırdım. Aracı bayi çalışanı indirimiyle 45.750 lira civarına alabiliyorum ancak az kullanılmış düşük km li temiz bir ikinci el almak bana çok daha mantıklı geliyor.

aracın modeline, durumuna, km sine göre 40bin lirayı geçmeyecek bir fiyata satan varsa almak istiyorum.

İlgilenenlere teşekkürler.
F
14 yıl
gül yaprağı satan bir yer biliyor musunuz?
Merhaba arkadaşlar bana süsleme için bir miktar gül yaprağı gerekli ancak internette yaptığım araştırmada bulamadım, internetten satışını yapan veya istanbulda elden alabileceğim bildiğiniz yer varsa memnun olurum.

Teşekkürler.
F
14 yıl
üsküdarda oturan yada iyi bilenlerden adres yardımı rica ediyorum
Selamiali Mah. Anıt Sok. Toprak Pasajı A Blok No 6 A Blok No 2 34674 adreinde bulunan Ziraat Bankası Bağlarbaşı şubesine gitmem gerekiyor. kendi arabamla nasıl ulaşabileceğimi tarif ederseniz çok memnun olurum.
F
14 yıl
K.K. LOJ. K. BKM. K. 44\u0027ÜNCÜ BKM. MRK. K.LIĞI YENİŞEHİR İZMİR
buraya giden veya daha önce gitmiş olan herkesin bilgi paylaşımını rica ediyorumç
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.