C

Yarbay
20 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme (?)
125 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
C
7 yıl
5S EKRAN SORUNU
Iphone 5s telefonumun ekranında zamanla dokunmatik sorunu oluştu ve ekranda rekn atmasıyla çizgiler belirmeye başladı. Servise yolladığımda ekranın kırık olduğunu söyleyip 595 tl ücret istediler tamiri için. Telefonun ekranı dıştan sapasağlam olmasına rağmen içten nasıl kırılabiliyor ve bu nasıl kullanıcı hatası oluyor?
C
8 yıl
Sağlam MMORPG oyun tavsiyesi?
Oyun konusunda pek bir geri kalmışım, sağlam bir mmorpg oyun önerisi istiyorum arkadaşlar 5s te kasmayacak. İNternet sıkıntısı yok bu arada
C
9 yıl
KİLİTLİ DURUMDA DURDURMAYAN YOUTUBE UYGULAMASI
Iphone 4 kullanıyorum yeni geçtim sayılır. Stok youtube uygulamasında kilit tuşuna bastığım an video oynatmayı durduruyor müzik dinleyemiyorum illa ekran ve uygulama açık kalmak zorunda. Sokakta açık video ile geziyoırum resmen. Yok mu buna bir çözüm?
C
9 yıl
*** \"WINDOWS PHONE PİŞMANLIKTIR\" ANA KONU ***
Evet arkadaşlar her hafta açılan ve artık gına getiren Windows Phone pişmanlıktır konularını tek çatı altında topmamaya karar verdim. Ie'de dolanırken atılanlar, snapchat yok'çular, mağaza tu kaka'cı tayfa, instagram hala betacılar, telefonum geçen bir kere kapandı lanet olsun sana microsoftçular.. Gözünüz aydın, ana konunuz ayağınıza geldi. Burada microsoft ve nokiaya saydırmak serbest. Androidi öve öve bitirememek serbest. Yeni konumuz hayırlı olsun.
C
9 yıl
HP X360 FORMAT SONRASI DOKUNMATİK SORUNU
HP X360 11-n000nt bilgisayara sahibim. Dün format attık 8.1 pro'ya güncelledik, fakat güncellendikten sonra dokunmatik ekran işlememeye başladı, beats audio'da kayboldu. Bilgisayar'dan özelliklere tıkladığımda Kalem ve Dokunma: Bu Görüntü Biriminde Kalem Girdisi veya Dokunarak Giriş yok yazıyor. Güncellemeleri de yaptım hala dokunmatik ekran ve beats audio yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
C
9 yıl
Formattan sonra dokunmatik ve Beats Audio gitti. Acil yardım lazım
Bilgisayarım hp x360 pavilion 11. Windows 10 son sürümünden memnun kalmayınca formatla 8.1 yükledim fakat ne dokunmatik çalışıyor ne de beats audio var. Bilgisayar özelliklerinde ;
Kalem ve dokunma: Bu görüntü biriminde kalem girdisiveya dokunarak giriş yok yazıyor. Ne yapmam lazım?
C
10 yıl
HP ile ilgili acil bir sorum var
Arkadaşlar notebook tavsiye bolumune açtığım konu cevaplanmadı. Soruyu buraya sorayım dedim. Hp x360 11,6" kırmızı modeli almak üzereyim. Kafana takılan bir kaç soru var. Cevaplarsanız sevinirim.
Cihaz çok ısınıyormu? Hp çok ısınır dediler yeni modelleride ısınırmı?
Beats audio ses çıkışı nasıl? Kısaca 1299 tl ile alınabilecek bir modelmi. Arkadaşlar büyük ihtimal yarın alacağım vakit kısıtlı. Cevaplarsanız çok sevinirim
C
10 yıl
HP X360 alınır mı?
Arkadaşlar matlab kullanacağım ve arada film felan izlerim. Sizce alınır mı bu bilgisayar. Oyun oynamam pek oynarsam da eski oyunları oynarım half life tarzı vs.
Ürün bu:http://m.teknosa.com/urun/bilgisayar/hp-pavilion-11-n000nt-x360-11-6-notebook/125032828
C
10 yıl
DT-900 hakkında sorularım var
Arkadaşlar sıfır dt-900 50 tl. Sizce alınır mı? Kullandığım telefon 925, bunun ucuza şarj kapağı bulunur mu? Son ve en önemli sorum da dt-900 başka msrka cihazlarla uyumsuzluk sorunu çıkarır mı?
C
10 yıl
clash of clans google hesabı değiştirme
Arkadaşlar clash of clans oyunumu yanlışlıkla başka google+ hesabına tanımladım. Oyunu kendi hesabıma nasıl alabilirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.