N

Çavuş
04 Nisan 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
7 yıl
West RP
Arkadaşlar West'te hesap kasıyorum xp-ip boost yapacağım ama 1500 küsür rp yaklaşık 45 tl'ye denk geliyor daha ucuza alabileceğim bir yöntem, site var mı?
N
7 yıl
İlk Defa Anime İzlemek
Merhaba arkadaşlar. İlk defa anime izleyeceğim başlangıç için kolay anlayacağım sıkmayacak bir anime tavsiye eder misiniz. Birde anime izleyebileceğim siteler hangileri tavsiye ederseniz sevinirim
N
7 yıl
EuW Hesap Satın Alma
Arkadaşlar EuW'da satılık hesaplar var 30 level unranked. 0 şampiyon 0 kostüm 20k ip falan var içinde. Arkadaşlarım botla kasılmış hesaplar dedi. Banlanıyormuş botla kasılma olayı nedir birde gerçekten banlanır mı bu hesap.
N
7 yıl
Gold Eloda Taşıyacak Mid Şampiyonları
Merhaba arkadaşlar ben 1 haftada gold 1den gold 3e düştüm elohelldeyim zaten şuan. Bu eloda en kolay taşıyan koridor mid bence. Ama bazı herolarla kötü bir takımı sırtlarken bazılarında kazanmak için takıma çok ihtiyacın oluyor. Sorum şu hangi herolarla rahat kazanırım. Teşekkürler şimdiden.
N
7 yıl
Battlefield 4 Hala Oynanıyor mu?
Merhaba. Biliyorsunuz Origin'de Steam'da ki gibi bir oyunun oyuncu sayısı göremiyoruz. Battlefield 4 hala yeterli sayıda oynanıyor mu acaba? Ona göre alacağım.
N
7 yıl
Şuan Hangi Herolar Broken
Bir broken muhabbeti dönüyor sürekli. Şuanki yamada hangi herolar brokeb?
N
7 yıl
İdeal Koridorumu Nasıl Bulurum
Merhaba arkadaşlar. Ben Gold V eloda oynayan bir oyuncuyum. Ama bir türlü ideal bir rol bulamadım kendime. ADC oynamayı seviyorum ancak yanıma gelen destek ile uyumsuz oynayınca koridor gidiyor. Bütün rolleri oynayayımmı yoksa kendime bir rol mü belirleyeyim hızlı küme yükselmek için tavsiyelerinizi bekliyorum.
N
7 yıl
Top Lane Şampiyon Kriterleri
Merhaba arkadaşlar. Bir şampiyonun top lane şampiyonu olması için kriterler nelerdir top lane şampiyonu olduğunu nasıl anlarız?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.