S

Er
04 Nisan 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
358695 Gün Cezalı
356063 gün 10 s. 42 dk.
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
Ruh sağlığından anlayan var mı? Dayanacak gücüm kalmadı. Yardım edin.
Bipolar bozukluk hastasıyım ve anksiyetem çok fazla. Doktor ilk teşhis koyduğu dönem bipolar + kısa psikotik atak dedi. Yıllar sonra tekrar sordum psikotik özellikli bipolar dedi.

Neyse 3.5 denedir tedavi görüyorum ama iyileşemedim. Günde 6 ayrı ilaç olmak üzere 10'dan fazla hap yutuyorum. İşe yaramıyo değil tutuyo beni atakların çoğunu da kesiyo ama kendimde değilim. Sürekli etrafa yabancılaşıyorum panik atak benzeri bi şeyler geçirip.

Velhasıl bıktım artık. İnsan gibi yaşamak istiyorum. Çay bardağı tutamayan bi adam oldum. Tir tir titriyorum sabah akşam. Demin bile fenalaştım yarım xanax çiğnedim.

Biri bana yardım etsin. Zor durumdayım.
S
8 yıl
Yeni Sansi Salvo\u0027ya merhaba diyin
Karatay diyeti mi yapmış anlamadım adam erimiş

< Resime gitmek için tıklayın >
S
8 yıl
İnsanlarla olan ilişkilerinizde imaj çiziyor musunuz?
Arkadaşlar merhaba. Ben 3 yıldır anksiyete hastasıyım, defalarca panik atak geçirdim haliyle. Sosyal fobik bir durumum da vardı şu zamana kadar. Kendimi hep ürkek bir güvercin gibi hissederdim. Çok durgundum.

Geçenlerde bu forumdan 5 yıldır tanıdığım birini görmeye gittim şehir dışına. Durumları anlattım. Adam sadece bana "imaj çizme" dedi ve hayatım değişti. Aslında hepimiz yoğunluğu farklı olmakla birlikte hayatımızı bir imajla yaşamaya çalışıyoruz. Bunu galiba başarı için yapıyoruz. Zihnimiz başarı odaklı çalıştığı için. Başkalarının isteklerine göre şekillenip öyle bir karakter olmaya ve görüntü vermeye çabalıyoruz. Biri çıkıp "erkek güçlü olmalı, karizmatik olmalı, duygusal olmamalı, alfa olmalı, cart olmalı curt olmalı" dediği an zayıf olmaktan korkar hale geliyoruz. Korkuyu yani sosyal fobiyi başlatan kısım da bu oluyor işte. Bu sadece örnekti. Çoğaltabilirsiniz. Toplumun yanlışı doğru, doğruyu yanlış olarak gösterdiği bir çok konu var. Birine zayıf noktamızı göstersek bile ezik olarak nitelendirildiğimiz bir dünyada yaşıyoruz.

Nasıl değiştiğime gelirsek; sadece kendimi kasacağımı hissettiğim an içimden "imaj yok" diyorum ve acayip rahatlıyorum, herşey içimden patır patır dökülmeye başlıyor. Tabi bunun kaynağı da insanlara ve kendine karşı kaybetmeyi umursamayarak dürüst olmak. O an sadece kontrolü kaybetmemek kaydıyla içimden geçeni söylüyorum. Bugün mesela bir arkadaşımla buluştum, çay içiyorduk ve ben çay bardağını kaldırırken elim titredi. Utandım dedim. Doğru olanı söyledim. 2 saat falan oturmuşuzdur ve elim ondan sonra çayı kaldırırken bir kere bile titremedi.

Sizin düşünceleriniz nedir bu konuda?

Edit : Ve gençler eklemeyi unuttum. Bu meseleden sonra anksiyete huzursuzluk belirtilerim yarıya indi nerdeyse. Atak da gelmiyor. Yoklamıyor bile.
S
8 yıl
Yerel Disk C Doldu
Arkadaşlar merhaba. 99 gb'lik yerel diskim c sürücüsü ağzına kadar doldu. 365 gb'lik d sürücüm de bomboş bekliyor öyle. D'nin kapasitesini c'ye aktarma şansım yok mu? Sürücüleri mi birleştirmem lazım? Napabilirim? Oyun falan yükleyemiyorum çünkü.

Pc'den de anlamam pek. Yardımcı olursanız sevinirim.
S
8 yıl
Bahar Candan\u0027a aşık oldum.
Keşke kadınım olsa da sarıp sarmalasam; tüm yükünü omuzlarından alsam, ona şiirler yazsam, saçlarını tarasam, şakaklarına öpücükler kondursam.

Seni seviyorum bahar. Yaz meyvesi tadında dondurma gibisin...
S
8 yıl
Kadınların ilgi duyduğu erkekler?
Playboy hayatından söz etmiyorum tabi mevcut şartlarda ama merak ediyorum genel olarak kadınların ilgisini çekmek için ne gerekli? 1

1 yıldır yalnızlıktan ölüyorum. Tip para diyecekler için tipim gayet düzgün ve maddi durumum iyi diyebilirim. Korkak utangaç biri de değilim. Yeri geldiğinde girişkenimdir.

Ama bıktım artık ya. Eskişehir gibi yerde üniversite okuyorum ve seri katil gibi tek başıma geziyorum okulda sokaklarda.

Onun dışında aslında çoğumuzun sorunu olduğunu düşünüyorum bu konunun. Ortadoğu coğrafyasında sekssizlik ve aşksızlıktan kırılan erkekleriz malesef.
S
8 yıl
Kız arkadaşımın spor ayakkabısını kokluyorum.
Aynı evde kalıyoruz. Geceleri o uyuyunca salondan koridora kıvrılıp spor ayakkabısının içini kokluyorum. Sürekli de aynı ayakkabıyı giyiyor.
S
8 yıl
Var mı benden dertlisi?
1 yıldır kadın ayağı koklayamıyorum... İçim cız ediyor sokakta o ayakkabıların içindeki hazineleri gördükçe.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.