O

Er
31 Mart 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
3 yıl
Konu öne çıkarma
konu öne çıkarma butonunun işlevi dışında kullanıldığını düşünüyorum. Aynı kişiler sürekli aynı konuyu açıp öne çıkarıp tartışma çıkarıyorlar. Bu butonun karşılığı olmalı Öne çıkartılan konuyu aşağı indirme gibi. Evet forumda çok fazla mesajım olmayabilir ancak uzun yıllardır takip ediyorum. son 2 aydır aynı konunun tekrar tekrar açılıp öne çıkartıldığını görüyorum ve sürekli insanların birbirlerini kışkırtmasına şahit oluyorum. Eğer bir kişi katıldığı bir görüşü öne çıkartabiliyorsa bizde katılmadığımız görüşe - verebilmeliyiz
O
5 yıl
Fiat fiorino yardım
Fiorino model aracım uzun yolda yağ lambası yanıp sönmeye başladı. Yağı değiştirin diye uyarı verdi.

1 gün sonra kontak açtığımda abs devre dışı, asr devre dışı, airbag devre dışı uyarısı verdi. Bu uyarılar daha sonra gitti.

Dün kontak açtığımda da ön ısıtma bujilerini kontrol edin uyarısı verdi. Bunların hepsi 5 gün içinde oldu. Araç 2014 model 115 binde. Neden yapıyor olabilir?

Bir de ilk 2 gün marş basınca araba çalıştıktan sonra vıyrttttt diye ses geliyodu. O seste gitti





Edit: Problem ön ısıtma bujilerinden 2 tanesinin değişmesiyle düzeldi .
O
5 yıl
Kitap yardımı
Şanlıurfa'da bir ilçenin köyünde öğretmenlik yapmaktayım. Okulumuza kütüphane kurmak için ilkokul ve ortaokul düzeyinde kitap ihtiyacımız var. Yardım etmek isteyen iletişime geçebilir
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.