C

Onbaşı
19 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
17 yıl
Doğal sarı ile Karışım sarı? Optikten anlayan lütfen bilgilendirsin!
Arkadaşlarla optik üzerine çok sıkı bir tartışmaya girdik ve fena derecede kafam karıştıBilgisi olan lütfen yardım etsin!


Optikte iki tip sarı var. Birincisi yeşil ve kırmızının karışımı sarı birde tek renk sarı. Şimdi elimizdeki sarı zemine kırmızı ile bakarsak kırmızı yeil ile bakarsak yeşil görüyorsak doğal sarı ile siyah mı görürüz? Ya da sarı bir filitreden kırmızı ve yeişl ışık geçiyorsa doğal sarı geçer mi? Yada gözümüzdeki hücreler gelen ışığın tek renkli sarı mı karışım sarı mı olduğunu nasıl ayırt eder? .
C
17 yıl
Internet is for porn! :)
Çok hoş bi video! İnterneti amacı dışında porno koleksiyonu yapanların felsefesini anlatıyor!





http://www.youtube.com/watch?v=eWEjvCRPrCo
C
17 yıl
Hangi meslek ne kadar kazanıyor?
Kadının maaşı erkeğin maaşı sorulmaz ama öss öncesi meslek seçecek olanlar var! Herkes mesleğiyle maaşını yazarsa belki yardımcı olur!

Saygılar!
C
18 yıl
Chelsea Barca yine karşı karşıya
Durup dururken ezeli iki rakip olan Chelsea ve Barcelona yine karşı karşıya! İki sezondur olaylı maçlar oynayan bu iki klübün mücadelesi baqalım hangi süprizlere sahne olacak! Morinho 2 sezon önceki maçı yöneten ve drogbayı atan Marcus Merch hakkındaki acımasızca eleştirileri sonucu tecrübeli hakem ölüm tehditleri aldığı gerekçesiyle düdüğünü asmıştı!
C
18 yıl
CEVAP veremeyince topic kapandı!....
Arkadaşlar bu fenerbahçe cumhuriyeti benim gerçekten sinirlerimi bozuyor! Eğer bir takımımız ülkemizi uluslararası arenada temsil ediyorsa orada FENERBAHÇE CUMHURİYEti sloganı yerine TÜRKİYE CUMHURİYETİ sloganını kullanmalı işte o zaman başarıları bütün halkı gururlandırır yoqsa ben fenerbahçe cumhuriyetin,in takımın kazandığı başarıyla gururlanmam! Bu konuda kesinlikle yetkililerin bir şeyler yapması lazım!!!!
C
18 yıl
Bu sene Avrupa liglerinde kimler şampiyon olur?
Serie A da inter in gerçekten büyük avantajı var çünkü rakipleri şike yüzünden ağır yaralı. La ligada Barcelona ve Real Madridin dışında Villereal le Atletico Madrid kadrolarıyla süprüz yapabilir. Premier League de Chelsea transferleriyle kesin favori!.. Bundesliga ve Fransa ligi zaten Lyon ve Munih in artık hegamonyasına girmiş!
C
18 yıl
Nedir bu \"MASON\" luk?
Geçen gün masonlukla ilgili internette bir gezinti yaptım. Kafam allak bullak oldu. Bazı siteler masonluğu nerdeyse insanlığı yoq edecek kadar tehlikeli gizemli bir topluluk olarak gösterio. Masonların kendi kurduğu siteye girince de bu sefer düşünceleriniz tamamen değişiyor. Mesela ünlü türk aydınlarından NAMIK KEMAL , ZİYA GÖKALP, sonra GAZİ OSMAN PAŞA, bilim dünyasından NEWTON, KEPLER, siyasetten BENJAMİN FRANKLIN masonmuş gerçekten çok şaşırdım. işin aslını bilen warsa bilgilendirsin lütfen
C
18 yıl
Age Of Empires IV te Türkler nasıl bir ırk olur?
Age of empires'ın ilk oyunu karanlık çağlarda geçiyordu ve ilkel ırklar mevcuttu. Age Of Empires 2 de orta çağa geldik ve türkler İstanbulun fethinde kullandığı barut gücüyle gerçekten oyuna damgasını vuran ırklardan biri olmuştu. Age of empires III ise osmanlının altın çağında geçtiği için osmanlılar gerçekten oyunun en güçlü ırkı sayılabilir 'ki yeniçeriler gerçekten fiyat\performans ta bir harika ve iyi bir rush a karşı osmanlı gerçekten tutulamıyor!

Peki ya Age Of Empires IV nasi olcak. Muhtemelen 1. dünya savaşının işleneceği AOE IV ün konusu da world wars olabilir. İşte o zaman türkleri nasi bir gelecek beklio acaba? Ruslar gibi ucuz ama çok fazla basılan basılan bir mehmetcik ordusuyla mı karşılaşacağız yoksa campgainlerindeki çanakkale cephesinde Atatürkle Çanakkalle'yi mi savunacağız?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.