R

Er
24 Mart 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
7 yıl
Eski kasalardaki TURBO tusu
Eski 17-18 sene önceki bilgisayar kasamda vardi boyle bir tus. Başka kasalarda da görmüştüm. Power - Reset -Turbo
Hala bilmem ne ise yaradigini!
R
7 yıl
Raidmax de calisiyorum size yardim icin geldim
Merhabalar arkadaslar, ben raidmax firmasinda calisiyorum. Donanim habere uye olarak siz kullanicalarla daha yakindan iletisimde olmak istedim.

Sorulariniz varsa cevaplarim.
www.raidmax.com
https://www.facebook.com/RaidmaxTURKEY/

RAİDMAX, 1988 yılında sektöre en iyi çözümleri sunmak için kurulmuştur; özellikle, gereksinimlerinizi yaratıcı tasarımlarla karışılamak ve mükemmel performansı kaliteli ürünlerle birleştirmektir.

2003 yıllının başında, RAIDMAX, sahneye ilk olarak “Scorpio” ürünü ile çıkmıştır. Scorpio ürününün ön panelinde bulunan uzaylı gözü şeklinde tasarlanmış ön kapak ile, dönemin oyun kasası sektörünün en sansasyon yaratan ürünü olmuştur. Bu sayede sektöre yeni bir konsept kazandırmıştır. Bu dönemde sektörün diğer firmalarıda RAIDMAX’i takip ederek benzer ürün üretselerde, sadece iki yıl sonra RAIDMAX ``Samurai`` adında yeni bir ürün piyasaya sürerek kullanıcıların aklında ÖNCÜ MARKA ünvanını kazanmıştır.

Dünya genelinden gelen sayısız geri bildirimden sonra, RAIDMAX sıradan bir kasa üreticisinden daha çok yaratıcı ve bütçe dostu olarak bilinmektedir. RAIDMAX sayesinde daha az harcayarak kaliteye sahip olabilirsiniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.