DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
T

Çavuş
22 Mart 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
T
5 yıl
R3 2200G Apu OC Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar merhaba, benim bilgisayarımın anakartı Asus prime a320m-f ve işlemcim apu sistem olan r3 2200g . Bilgi almak istediğim konu vega 8 olana grafik kartı 1100 mhz'de çalışıyor bunu 1700 mhz lere çıkarılabiliyormuş bilen varsa nasıl yapıldığını söyleyebilir mi. Bu arada 8 gb 3000mhz ram kullanıyorum.
T
6 yıl
Vga to Hdmı Kullanan Var mı?
Merhaba arkadaşlar Apu sistem bilgisayarım var işlemcim r3 3200g, ekran kartım olmadığı için anakart üzerinde vga girişi var sadece monitörüm 27 inç ve hem vga hemde hdmı girişi var. kasa ve monitörü vga ile bağladığımda 1080p çözünürlük veriyor güzel fakat yazılar biraz bulanık gibi , vga to hdmı dönüşütücü alsam normal hdmı ile bağlamış gibi hd kalitede görüntü alabilir miyim? Kullanan birileri varsa aydınlatırsa beni sevinirim.
T
8 yıl
EVOD MT3 Elektronik Sigara hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar deneyimli arkadaşların yardımcı olacağını düşünerek birkaç soru sormak istiyorum. Dün dolaşırken elektronik sıgara satan bir dükkan gördüm içeri girdim satıcıya ilk defa kullanacağımı söyledim ve 50 tl değerinde evod mt3 elektronik sigara bir tane likit bir tanede usb kablo verdi. Evod mt3 ler sadece sigara naylonu gibi etrafı kaplanmış 100 e yakın eloktronik sigarayı oraya koymuş ordan bitanesini aldı kurulumunu yaptı verdi. Benim sormak istediğim sorulara gelince;

1. Evod mt3 lere internetten baktığımda gövdeden şarz oluyormuş ve onun ayrı bir şarz etme aparatı varmış, bana verilen sadece usb kablosu ve elekronik sigaramın altından şarz oluyor ona bir anlam veremedim bir tuhaflıkmı var.

2.Elektronik sigarayı kullanırken her bir çekişimde patladı patlıyacak korkusu yaşıyorum , aslında ısınmaya dair herhangi bir sorun yaşamadım ama 50 tl lik bir ürünü nasıl kullanmalıyım bunlarda kullanılan pil ne kadar süre götürür beni.

3.yüzde 6 oranında nikotin değerine sahip likit aldım fakat başımı döndürdü ve ağız kuruluğu yaptı sebebini soracağım artı nikotinsiz iyi bir marka güzel tadı olan bir likit önebilirmisiniz.

4.Bu kullandığım elektronik sigaranın kaç haftada bir rezistanını ve pamuğunu değiştirmem gerekiyor , pamuğun yandığını nerden anlarım.

5. Son olarak nasıl kullanmam gerektiğini kısaca söylerseniz sevinirim.
T
8 yıl
HAMZA GÜNALP KIŞLASI
Eğitim Birliği : 1 İNCİ OR.HRK.KUR.YBŞK.LIĞI MEBS A. KH. VE KH.BL. / İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL

Esas Birliği:1. İNCİ OR.HRK.KUR.YBŞK.LIĞI MEBS A.K.LIĞI GEN. HAMZA GÜNALP KIŞLASI EMN. VE MHF. TK. / İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL

Arkadaşlar Allah izin verirse 1 kasımda askerim . Burası hakkında bilgi sahini olan varsa yardımcı olabilir mi ? Tecrübelerinden faydalanmak isterim .
T
8 yıl
dns sorunu arkadaşlar
Herkese merhabalar , arkadaşlar işin ehli bir arkadaş arıyorum çalıştığım yerde internette kısıtlama getirmişler ama sadece videolar açılmıyor her yere giriyor ama videolar açılmıyor. Youtube ve facebook videoları açamıyorum engelleyen programın ismi fortiguard . Yaptığım işlemler dns değiştirmek oldu ve bir çok program kullandım olmadı onları engelliyor hiç internet açılmıyor , önbellekten girmeye çalıştım olmuyor sadece öğle arası aktif hale getiriyorlar . Uzman bir arkadaş sorunumu çözeceğini tahmin ediyorum.
T
8 yıl
Astra mı? focus hb mi ?
Arkadaşlar 50 bin tl civarı araç almayı düşünüyorum iki tane araç buldum birisi 2011 astra hb 1.4T sport diğeri 2012 focus hb titanium benzin + lpg model olup ikisi de otomatik vites bu araçları bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi kafam çok karıştı.

1. Serilik ve konfor olarak sizce hangisi ?
2. Araba içerisine ses alma olayı hangisinde fazla ve kronik sonunları varmı?
3. Opel olursa tüp taktırmayı düşünüyorum lpg takılı iken performansta çok değişiklik varmı ?
4. Parça kalitesi olarak düşünürsek hangisi sizce? Siz olsanız hangisini alırsınız ?
T
9 yıl
galaxy c5 mi casper via a1 mi ?
Merhaba arkadaşlar , telefon almayı düşünüyorum fakat telefonlardan anlamam sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var. 1300 tl ye kadar telefon almayı düşünüyorum aklımda galaxy c5 veya casper via a1 almak var sizin yorumlarınızı bekliyorum başka önereceğiniz telefonlar varsa bilgilendirirseniz sevinirim iyi forumlar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.