D

Çavuş
13 Mart 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
7 yıl
Öğrenci Numarası Acil
Arkadaşlar daha dün denediğimde üniversitenin sitesinden öğrenci numaramı öğrenebiliyodum ve aktif görünüyodum.bugünse tc no bulunamadı hatası alıyorum ve sitede aşırı yavaş.e devlette kayıtlı görünüyorum tarihim ve belgem kayıtlı hala.acaba büyük bir sorunmu bu yoksa düzelirmi.yarına kadar bekleyip öğrenci işlerini aramayı düşünüyorum.
D
7 yıl
Kırıkkale tıp
Kazanan var mı arkadaşlar
D
7 yıl
Kafam çok karışık.Yardım
Arkadaşlar ben bir mezundum.
Sınav sonucum
Mf4 10696
Mf4 11489

Şimdi esas konu şu.tüm yıl odtü bilgisayar için çalıştım ama olmayacağını ygsden sonra anlamıştım.o zamandan sonrada güzel bir bilgisayar müh için çalıştım.ama babamın ısrarları ve benimde içimdeki o az olan istekle tıp ve dişte düşünmeye başladım.4-5 gündür bu gidiş gelişlerdeyim.
Hadi dişi eledim.önümde tıp ve bil müh kaldı.şehir olarak tıp için hatayı düşündüm.bilgisayar olarakta agüyü.burs imkanları, dil eğitimi ve yaşadağım ile yakınlığı için.
Ama bu sırayla kayseriye gidersem sanki suçlu gibi hessedeceğim.ama gitmezsemde sene boyu benimle olan amacım yok olacak.gidersem evet ben mutlu olabilirim ama en azından babam belli etmesede üzülecek.
Tıp öyle hayalini kurduğum bir meslek değilde ama düşündüğümüz zaman çok güzel bir kariyer mesleği.
Bilgisayar müh tıpa göre tabiki iş olanakları açısından daha güvensiz ancak dil ve gelişmeylede yapılmayacak hiçbir şey yok.
İşte durum böyle.sizce ne yapmalıyım??
D
7 yıl
Yardım
Arkadaşlar ygs2 de 6500 deyim
Netlerim mat 55-65 max72
Fizik ort 26
Kimya 15-20
Biyoloji 23-27
Kimyam düşük fakat organikten ve dengede sıkıntım olduğundan yani onu yükseltmem çok sorun değil.Hedefim odtü bilgisayar.Sizce çekebilirmiyim?en azından yerimi koruyabilirmiyim ?
D
7 yıl
Misafirlerin yoğunluğu
3K misafir ne arkadaş üye olunda foruma az katkınız okur belki.
D
7 yıl
Tık bile yok...
Kaç tık acaba?
D
8 yıl
Mitinglerde Kandırılan Masum Millet
Henüz herhangi bir "evet" mitinginde anayasa maddelerinin üzerinde durulmayıp sadece daha güçlü olacağız , daha güçlü bir Türkiye gibi içi boş ve tamamen yalan dolan cümlelerle milleti kandırmak.Bir Cumhurbaşkanına(akpye oy verenlerin cumhurbaşkanı) ne kadar yakışır.Siz söyleyin...
D
8 yıl
Pelikana laf söylediniz ama...
Bugün bu silgiyle ne yapabilirim dedim.çalışma masamda oturuyodum ve önümdeki duvarda oldukça çok iz vardı ve annem ne kadar silsede izler geçmedi bende pelikanı denedim ve sonuç.

Önce

< Resime gitmek için tıklayın >

Sonra


< Resime gitmek için tıklayın >
D
8 yıl
Kitaplar hakkında...
Arkadaşlar bu yeni çıkan apotemi fizik ve kimya soru bankaları nasıl acaba.ve fizikten nihat bilgin s.b almayı düşünüyorum.sizce almalımıyım?
D
8 yıl
Netten Kitap Almak
Arkadaşlar internette hem güncel kitapları bulabileceğim hem de diğer sitelerden daha avantajlı bir site var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.