Y

Onbaşı
16 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
14 yıl
Joomla syndication modülü rss sorunu
Merhaba benim sorunum şu: (İnternette çok detaylı araştırdım ama çözüm bulamadım)
Benim joomla sitemde Anasayfada yayınlanan makalelerin devamını okumak için kayıtlı olma şartı getirdim Ve eğer kayıtlı değilseniz ve siteye giriş yapmadıysanız artık makalerin altında Devamını okumak için üye ol linki çıkıyor. Ancak site anasayfasının altında syndication modülündeki RSS içeriğin hepsini veriyor. Bu rss yi makalenin sadece ana sayfadaki kısmını alması veya sadece bir kısmını RSSye alması için ne yapmalıyım?
(Joomla 1,5 kullanıyorum ve RSS modülünü kaldırmak benim için çözüm değil)
Yardımcı olabileceklere şimdiden çok teşekkür ederim
Y
14 yıl
Kampçıyız
< Resime gitmek için tıklayın >
Kamp yapan herkesin ilgisini çekecek bir site. Kampçılıkla ilgili haber ve genel kültür sitesi. Kamp yapan gurup ve kuruluşların etkinlik haberleri, Kampçılıkla ilgili bilgiler, Yeni fikir ve ürünler, Kitap tanıtımları, yararlı bilgiler, Çevre haberleri, yararlı linkler ve daha bir sürü şey.
Siz de hangi etkinliklerle ilgili olursa olsun kamp yapıyor veya bu alana ilgi duyuyorsanız bu sitede kendinizden birşeyler bulmanız olası. Sitenin ayrıca kampçı dostların paylaşımda bulunabilceği bir de forumu bulunuyor.
http://www.kampciyiz.org
Y
18 yıl
lada samara mı şahin mi?
lada samara mı daha iyi yoksa şahin mi hangisini almak daha avantajlı bir de lada samara nın anadolu da parça bulma sıkıntısı oluyor mu? bende şu anda 91 alto gl var ilçelerde parçası bulunmuyor mesela bursa dan getirttiriyoruz o da ertesi güne tekabül ediyor lada nın parça durumu nedir? bilen varsa çok teşekkür ederim.
Y
18 yıl
lada samara mı Şahin mi?
hangisi daha avantajlı?
Y
18 yıl
R21 concorde mi tempra 2.0 ie mi tercihiniz hangisi olurdu?
R21 concorde mi tempra 2.0 ie mi tercihiniz hangisi olurdu? bu arabaları kullanan var mı? avantajları dezavantajları nelerdir? bir de ödeyen varsa yıllık vergileri ne kadar mesela 94 modelin?
Y
18 yıl
concorde hakkında
Bu aralar hem ucuz hem de güçlü bir araba olarak renault 21 ler ilgimi çekmeye başladı bu arabalarla ilgili bilgisi tecrübesi olan var mı? nasıldır çok sorun çıkarır mı parça fiyatları ne alemde alınır mı alınmaz mı? sizce bir fikrinizi sorayım dedim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.