N

Er
16 Şubat 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
358762 Gün Cezalı
355458 gün 18 s. 23 dk.
Gönderiler Hakkında
N
9 yıl
League of Legends İçin Ekran Kartı Tercihi
Merhaba Arkadaşlar,

İmzamdaki sistemle birlikte çok eski bir kart olan HD6750 kullanıyordum TF lerde kasma sorunu yaşadığım için ekran kartını değiştirme kararı aldım, fazla araştırmadan da hafta sonu gtx1060 3gb modelini aldım ancak aldıktan sonra forumlarda çok fazla olumsuz yorum gördüm.

Benim kartı tercih etmemdeki neden bir daha amd mi asla dememdi, özelliklerdeki baktığım şey ise işlemci hızı olan 1.6ghz dı vram lol için yeterli olduğunu düşündüğüm için hiç hesaba katmadım.

Siz yanlış bir tercih mi oldu?
N
9 yıl
Dual Kit Ramlerle 2x Single Ram Kullanmak
Evet arkadaşlar m5a97 anakartta örnek;

işlemci < slot1 (siyah) < slot2 (mavi) < slot3 (siyah) < slot4 (mavi)


şimdi slot1 ile slot3 de dual kit ram 1600mhz CL9 bulunuyor.

slot2 ve slot4 e 2x birebir aynı 1600mhz CL11 single ram takarsam olumlu yada olumsuz ne etkilenir, sonuç ne olur cevaplayabilecek var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.