K

Er
07 Şubat 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
7 yıl
Crysis 4 nerde ve nasıl geçecek karakterleri bi konuşalım hele
Nomad bu oyunda baş gösterir gibime geliyo prophet kesin olmicak psycho zaten oynatıldı eğer 2 de ve 3 te yaptıklarını oynatırlarsa çok saçma bit konu olur ve büyük ihtimalle kendi kafasına sıkar bu seride bencr tahminimce 4 de bi lingshen adası geçicek ve hatta olay orda bile yaşanabilir çünkü 3 ün sonunda lingshen adasına dönüyo dikkat ederseniz 1 de ki ilk bölümde bozucuyu kapatma görevi vardı o sahili çekerken "beni unutma." diyor prophet abimiz .
K
7 yıl
Crysis4
Kapanmış bir konuyu yeniden açıcam Crytek Türkiye ye tanışınak haberleri dolanıyo ortalıkta ve başbakanın açıklamasında Crytek şirketine 500 milyon dolarlık bir yatırım yapılıcağı söylendi ama Crytek den hala bir açıklama gelmedi bunu bilen varmı / bir de bildiğimiz üzere nanosuit olası kalp krizi veya hasar odaklı durmada kalp masajı gibi bir işlevi sergileyebiliyo bunu crysis 2 de görmüştük Nomad füze ile vurulduktan sonra böyle bişey olabilir mi bunu düşünüyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.