D

Er
03 Şubat 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
6 yıl
Denizli\u0027de en iyi dershane hangisi?
Denizli'de en iyi dershane hangisi 10. sınıf 2 haftaya bitiyor.TYT için gideceğim.
D
6 yıl
10. sınıfın yazında dershaneye gitmek istiyorum.
10. sınıf 2 hafta sonra bitiyor.Ben ise yazın çalışmak için dershaneye gitmeyi planlıyorum tyt konuları bitirmek için Denizli de önerebilieceğiniz bir dershane var mı?
D
6 yıl
göz şaşılığı,göz kayıklığı göz egzersizleri ile geçer mi?
arkadaşlar benim gözümde çok az bir şaşılık var bazı kişiler fark edemiyor bile,görmemde sıkıntı yok.Doktorun birine gittik ameliyat dedi.İnternette araştırdım bazı göz egzersizleri ile geçebileceği veya azalabileceği söyleniyor.Bu doğru mudur?Önerebileceğiniz bir göz egzersiz programı var mı?telefon veya bilgisayar için?
D
6 yıl
göz egzersizleri için program
arkadaşlar gözümüzün sağlığı için göz egzersizlerinin faydalı olduğunu duymuştum.İnternette birçok göz geliştirmek için veya sağlığını koruyabilmek için bunların arasında en iyisi ve en uygunu olarak düşündüğünüz bir program var mı?Kullanacağım ama bazıları fayda etmek yerine dahada zarar verebiliyor.
D
6 yıl
bilgisayarın format sonrasında fareyi okumaması
arkadaşlar bilgisayarıma format attırdım.Sol usb girişe fareyi takıyorum fare çalışıyor ama pc okumuyor.Sağ tarafta bir sıkıntı yok.Yardımlarınızı bekliyorum.
D
6 yıl
laptop da formattan sonra bluetooth gitmesi
windows7 bilgisayarıma format attırdım ve bluetooth gitti.Bluetooth diye bir şey var ama tıklayınca bir işe yaramıyor.Yeniden bluetooth nasıl kurabilirim.
D
7 yıl
göz sağlığı için pc programı
Arkadaşlar göz şaşılığı veya göz egzersizleri için kullanabileceğimiz,faydalı olduğunu düşündüğünüz programlar varsa bana yardımcı olabilir misiniz??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.