K

Çavuş
30 Ocak 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
6 yıl
ÇOCUKLARI NEDEN ARAC SURERKEN KUCAGINIZA ALIYORSUNUZ?
Cok merak ediyorum trafikte ne zevk aliyorsunuz cocugunuzu kucaginiza alip araba surmekten? Aklinizi ve mantiginizi bu kadar mi kaybettiniz? Cocuk iki dakika mutlu olup sevindi diye hayatini tehlikeye atmanin mantigi nedir ki? Allah korusun ani bir fren yapsan yada arkadan biri carpsa ne olabilecigini dusunmuyor musunuz? Bundan sonra gordugum yerde video yada resmini cekip polise gondericem hatta haber kanallarinin whatsap hatlarinida yollayacagim ki belki akillari baslarina gelir !!!
K
6 yıl
Araç tavsiyesi
Arkadaşlar eşim icin bir arac almak istiyorum. Eşim acemi o yuzden tam otomatik bir arac almak istiyorum. butcem en fazla 50.000 tl. Ancak illaki o kadar vercem diye birsey yok. yakiti fark etmez. Hb kasa istiyorum. cocuk oldugu icin bagaji cok ufak olmamasi gerek. Secenek sunacak arkadaslara simdiden tesekkurler.
K
7 yıl
Bu Arac ne kadar eder?
2016 cikisli 1.4 benzinli otomatik style paket 12.000 de ki i20 kaza boya degisen yok yaklasik ederi ne olabilir?
K
7 yıl
Devlet sırrı gibi ilan yazanlar !!!
Malum sitede devlet sırrı gibi arac ilani verenler!!! Aciklamaya tek cumle "bakimli arac" yazanlar. ozelliklerde boya ve degisen isaretlenmemis. soruyosun kaza, boya veya degisen var mi diye cevap: plakadan sorgulayin. Bu gizem halleri nedir kardesim. Sattigin aracla ilgili bildigin butun aciklamayi yazsana. hatta mumkunse tramer kaydini da eklesene. millette isine gelirse zaten sorgulamasini yapacak!
K
7 yıl
bu aracin ederi ne kadardir?
Hyundai i20 2013 1.4 cvvt sense otomatik benzinli 21.000 km tek parca boya var. bu aracin ederi yaklasik ne kadardir?
K
7 yıl
ford fiesta mı \u0026 clio 4 mü?
2013 otomatik benzinli fiesta titanyum mu yoksa 2013 clio 4 icon otomatik benzinli mi? bu iki arac arasinda kaldim dusuk km ve ayni fiyat bandinda hangisini tercih etmek daha mantikli olur?
K
7 yıl
peugeot 208 tercihi
herkese selam;
43-44-45 bine peugeot 208 1.2 Vti active benzinli yari otomatik dusuk km. kazasiz boyasiz arac alinir mi? yoksa baska arac mi bakilmali?
K
7 yıl
Araç tavsiyesi
Selamlar; aşağida ozelliklerini yazdigim arac 44-45 bin eder mi?

Chevrolet cruze hb 2012 48.000 de kaza degisen boya yok
K
7 yıl
Araç tavsiyesi
yeni ehliyet almiş birine hangi araçla başlamasini tavsiye ederdiniz. yaşi 23. daha once araç deneyimi pek yok.
K
7 yıl
i20 mi yoksa cruze mu?
Kısmetse yakin bir zamanda araba almak niyetindeyim. malum siteden epey bi arastirma yaptim. kafamda biseyler olustu lakin bi konuda sizlerinde fikrini almak istedim. ayni yil ayni km ayni boyali parca gibi ozellikleri olan ve fiyatida hemen hemen ayni olan hyundai i20 mi yoksa otomatik cruze mu almak daha mantikli olur? i20 dizel.
cruze ise benzin&lpg. 3 kisilik bir aileyiz ve istanbulda yasiyoruz. trafikte malum. cok km de yapacagimi zannetmiyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.