A

Er
24 Ocak 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
81 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
2 yıl
KALKÜLÜS 1
Merhabalar ikinci dönem kalkülüs 1 dersini alacağım. Sorum şu , bu ders ile üniversite sınavında çıkan konular benzer midir ? Yani kalkülüs dersini yapabilen birisi üniversite sınav sorularını yapabilir mi ? Aynı zamanda tekrar yks sınavına hazırlanmak istiyorum. Bu ders ayt matematik kısmı için bana neler katabilir ? Ayrıca matematik çalışmama gerek var mıdır ?
A
2 yıl
Bölüm değiştirme hakkında
Merhabalar şu anda Çankaya Üniversitesi Hazırlıktayım. Asıl bölümüm matematik. Aynı üniversitede bölüm değiştirmek istiyorum ama geçen sene aldığım ösym puanım yetmiyor. Tekrar ösym sınavına girsem ve bir şekilde o bölüme yetecek sıralamayı yaparsam hazırlıktan muaf sayılabilir miyim ? Yoksa tekrardan yeni kayıt olduğum için hazırlığı almak zorunda mıyım ?

Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Bu arada istediğim bölüm endüstri mühendisliği tam burslusu , eğer o da olmaz ise yarı burslusuna geçiş yapabilirim.

Edit: Konu için vakıf üniversitesini seçmiştim ama kendisi devlet üniversitesine almış. Mazur görün lütfen.
A
3 yıl
Odaya gidince internetin yavaşlamasını nasıl çözerim ?
Arkadaşlar Superonline kullanıyorum modemim kapının girişinde dolabın içinde. Salonda çok iyi çeken internet odamda çok yavaşlıyor nasıl çözebilirim ?

Özellikle discord üzerinden arkadaşlarla konuşurken çok fazla kopma yaşıyorum.

Salonda download hızım. 39.5
Odamın kapısının önünde download hızım 14.8
Odanın içinde download hızım 9.01

Xiaomi repeater kullandım dahada beter etti ne yapacağım arkadaşlar yardım edin lütfen < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
A
3 yıl
AYT FEN 22-24 NET
Merhabalar bazılarınıza bu net belki az gelebilir ama benim hedeflerim çok yüksek değil. Aytde Fen için 22-24 net civarında yapmam için bana ne gibi tavsiyeler verirsiniz ? Kaynak , kanal vs vs.

Teşekkürler.
A
3 yıl
Dershaneden ayrılmak için nasıl bir dilekçe yazmam lazım ?
Dershaneden ayrılmak istiyorum bizden dilekçe istediler. Nasıl yazmam lazım ?
A
3 yıl
KAF 2 SERİSİ ALINIR MI ?
Merhabalar ben dershaneye gidiyordum ama hiç memnun değilim ayrılmak istiyorum. Direkt KAF2 serisini almak istiyorum. Kullananlar yorum atabilir mi ? Faydası dokunuyor mu ?

Bu arada ortalama kaç günde bitmesi lazım ?

(Mat netlerim 17-18 arası değişiyor hedefim 25-26 net)
A
3 yıl
Dershaneden ayrılmak
Merhabalar. Ben şu anda gittiğim dershaneden ayrılmak istiyorum. Hiç verimli gitmiyor evde daha iyi çalıştığımı anladım.

Şimdi dershaneden ayrılmak istiyorum, aylık taksit olarak senet imzaladık. Bana ayrılamazsın derlerse nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? Ya da yüksek bir miktar para isterlerse ne yapmam gerekiyor. Bilgilendirir misiniz lütfen ?
A
3 yıl
Tyt Biyoloji yardım !
Tyt Biyolojide cidden sıfırım. Youtube'dan bir kanal önerebilir misiniz? Sıfır birisini cidden geliştirebilecek birisi olursa çok iyi olur.

Şimdiden çok teşekkür ederim
A
4 yıl
PANDEMİ SÜRECİNDE DERSHANE
Merhabalar ben mezun bir kardeşinizim. Dershaneye yazılmayı düşünüyorum ama pandemi sağolsun kapanır online eğitim olur falan diye korkuyorum. Kimse online eğitime yüklü miktarda para vermek istemez. Benim gibi mezun dostlarım sizler ne düşünüyorsunuz ? Dershaneye yazılmak mantıklı mıdır ?
A
4 yıl
AYT KİMYA
Ayt kimya için konu seçecek olsanız hangi konuları seçerdiniz ? Yardımcı olur musunuz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.