I

Er
04 Ocak 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
3 yıl
İnstagrama tek cihazdan giriş yaptıgım halde konum yanlış
Merhabalar. İnstagramda giriş hareketlerine ne zaman baksam tek bir oturum açık gözüküyor ve benim halihazırda elimde giriş yaptığım cihaz olarak görünüyor. Fakat her gün evde bakmama ragmen bu cihazı ve oturumu bazen Malatya da bazen Ankara da gösteriyor. Bazen de gercekten bulunduğum yerde. Telefonumun diğer uygulamalarda konum bulma konusunda gps konusunda sorunu yok ama instagram da neden se böyle oluyor. Sorunu yaşayan çözen yada sebebini bilen birileri yardımcı olursa sevinirim iyi günler herkese
I
3 yıl
Şartları sağlamama rağmen cihaz alamıyorum
Merhabalar herkese..

Ben 8 aydır Vodafone faturalı hat sahibiyim. 8 ay içerisinde tarife değişiklikleri yapsam da hep faturalı hatta kaldım ve faturaları tamamen gününde ödedim. Tarifeye ek cihaz almak için vdf online işlemlere girdiğimde müşteri puanınız yetersizdir uyarısı alıyorum. İnternetten araştırdım 6 ay ve daha fazla vdf faturalıda kalmak yeterlidir diyor. Magazaya gidiyorum 12 ay geçmiş olması lazım diyor. Bazısı 8 ay diyor ,Bazısı bilmiyoruz sistem vermiyor vs diyor.. Ödediğim fatura tutarları da şu şekilde

32TL-32TL-52TL-48TL-48TL-48TL-48TL-48TL ( Hepsi Zamanında )

Üzerime kayıtlı başka bir hat, borç, cihaz alımı vs de yok.. Geçmişte de yok. Niye vermiyorlar anlamadım. Sadece 2-3 yıldır bankalarla aram biraz limoni. Ama vdf ona bakmıyor diye biliyorum.

Fikrini belirten arkadaşlara teşekkür ederim herkese şimdiden iyi bayramlar dilerim
I
7 yıl
autocad öğrenmemin faydası olurmu ?
arkadaşlar herkese merhaba aranıza yeni katıldım. ben elektrik elektronik mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. pc me autocad 2014 kurdum. öğrenmek istiyorum. zaten az çok temelim vardı. şimdi geliştireceğim. ama benim istediğim şey autocad öğrenmek ve az kazançlı da olsa bir işe girip hem harçlık çıkarmak hemde kendimi iş hayatına hazırlamak. diplomam olmadıgı için dolayısıyla herhangi bir imza yetkim de yok. bu şartlarda piyasada iş bulma imkanım olurmu sizce ? ayriyeten c dili ve matlab te temel şekilde biliyorum. bunlarıda geliştirip toplam 3 program bilgimle piyasaya atılmak istiyorum. ne dersiniz sizce bişeyler çıkarmı ? İstanbul avrupa yakasındayım.

diğer bir sorum autocad bilgimi belgeleyebileceğim geçerli bir mecra varmı mesela piyasada bilinen bir kurstan falan belge alsam yararı olurmu. böyle bir kurum varmı ?

herkese iyi forumlar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.