T

Teğmen
16 Aralık 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
332 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
geçen yıl
Tosla Referans ile 1 dakikada 20TL Kazan!
Toslanın arkadaşını davet et kazan kampanyası sayesinde referansımı kullanarak 20 TL kazanabilirsin. Daha sonra davet ettiğiniz her arkadaş içinde 20 TL kazanabilirsiniz.

Referans kodumu kullanmadan giriş yaparsanız 20TL göndermiyor. Hem siz hem ben kazanıyorum anlayacağınız. Sizde benim referansımdan 20TL kazanıp konu açabilirsiniz yine. Anında sorunsuz şekilde parayı çekebiliyorsunuz.

Tek yapmanız gereken Play Store'dan Tosla yazıp uygulamayı indirmek ve kayıt olmak. Kayıt sırasında davet kodu soran yere davet kodumu yazmanız.

Davet kodu:BYN10
T
2 yıl
İyilik ve Kötülük Okulu (Netflix)
Başrollerinde Charlize Theron, Kerry Washington, Sofia Wylie ve Sophia Anne Caruso yer aldığı, Netflix'in yeni fantastik filmi "İyilik ve Kötülük Okulu"ndan yeni bir fragman yayınlandı. 19 Ekim'de yayınlanacak olan film, "her hikayenin iki tarafı vardır" sloganıyla izleyicisini karşılıyor.

Dünya çapında 30 dile çevrilen ve milyonlarca satan, Soman Chainani tarafından yazılan kitap serisinden uyarlanan film; Sophia ve Agatha adlı iki yakın arkadaşın hikayesini takip ediyor. Birlikte büyülü bir okula kaydolan Sophia ve Agatha, çok geçmeden kendilerini iki zıt kutupta birbirlerine karşı savaşırken bulurlar ve olaylar gelişir.

"İyilik ve Kötülük Okulu"nda Sophia karakterine Sophia Anne Caruso, Agatha'ya ise Sofia Wyle hayat verirken, Charlize Theron, kötülük okulunun üyelerinden Lady Lesso karakterini canlandırıyor. Kerry Washington iyilik okulundan Professor Dovey karakterini canlandırırken, filmin hikaye anlatıcılığını ise Cate Blanchett üstleniyor.

Filmde ayrıca Michelle Yeoh, Laurence Fishburne, Kit Young, Rachel Bloom, Peter Serafinowicz, Mark Heap ve Patti LuPone rol alıyorlar. Paul Feig tarafından yönetilen filmin senaryosunu "Life of Pi" yazarları David Magee ve Laura Solon kaleme aldı.
T
2 yıl
Recep İvedik 7 [DisneyPlus]
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


Oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, hem başrol oyuncusu hem senaristi olduğu Recep İvedik serisinin 7. filmi için hazırlıklara başladığını duyurdu.

-----------------

Togan Gökbakar’ın yönetmenliğini, Şahan Gökbakar’ın başrolünü üstlendiği ‘Recep İvedik 7’ filmi çok yakında sadece Disney+’ta yerini alacak.

Filmde Şahan Gökbakar'a Öznur Serçeler, İrfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi eşlik ediyor.


Gişe rekortmeni serinin yeni filminde, şehir hayatı ve ekonomik koşullardan bunalan Recep İvedik, en yakın arkadaşı Nurullah’ı da yanına alarak babaannesinden kendisine miras kalan köy evine gitmeye karar verir. Köy hayatının tadını çıkaracağı sırada, köye ve civar ormanlara zarar verecek büyük bir projenin varlığından haberdar olan Recep İvedik, köylülerle el ele vererek, bu projeye karşı heyecanlı ve komik bir maceraya atılacaktır.



< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



Fragman Geldi.
Videoyu izlemek için tıklayınız
T
2 yıl
Eski DH liler bu videoyu anladı.Yeniler bu ne lan dedi
Videoyu izlemek için tıklayınız

Eskiler tebessüm etti yeniler ne alaka lan dedi.Video başlığı olmasa anlamazlar bile :-)
T
2 yıl
Türk Kızları Çok Güzel
Ama vizyon(bakış acısı)ve karakterlerinde ağır sıkıntılar var çoğunun.Karakter dediğim bilindiği üzere kezbanlık diye tabir edilen,özgüvensiz,ne istediğini bilmeyen,ömür törpüsü ,vizyonsuz kızlar çoğunlukta.

O yüzdendir ki ortalama bir İngiliz kızı bizim en güzel keko kızdan daha tercih edilesidir.Sadece olaya cinsellik gözüyle bakmayın.Zeki,modern kız seninde gelişmene,hayatına olumlu katkısı olur +1 katar :-)
Kaliteli insanları çevrenizde tutun sırf yalnız kalmamak için ömür törpüsü dandik insanlardan medet ummayın üzülmeye mahkum olursunuz.
T
3 yıl
Harry Potter en son kimle manita oluyordu ?
Hermonie mi
Çekik gözlü kız mı
Sarı saçlı renkli gözlü kızla mı ?
T
3 yıl
Bu adam DH ölücüsüydü muhtemelen
O zamanlar tabi 1 dolar 1.50 TL ydi

Videoyu izlemek için tıklayınız
T
3 yıl
\u0027Derin Zaman\u0027 deneyi: 40 gün boyunca bir mağarada yaşadılar
Fransa'da 15 gönüllü, insanın zorlu koşullara adapte olmasının sınırlarını ölçmek için 40 gün bir mağarada yaşadı. Deney sonunda alkışlarla yer yüzüne çıkan katılımcılar "Zaman daha yavaş geçti" dedi.

Fransa'da insanın izolasyona ne kadar uyum sağlayabildiğini ölçme amaçlı bir deney için 40 gündür bir mağarada yaşayan 15 gönüllü gün ışığına çıktı. Katılımcıların 40 gün boyunca dış dünyayla bağlantı kurmadığı, kendi elektriklerini üretmek zorunda olduğu deneyin direktörü Christian Clot, "İçeride zaman daha yavaş geçiyor gibiydi" dedi.

Deep Time (Derin Zaman) isimli deneyin amacı, insanların zaman ve mekân algısının olmadığı durumlara ne kadar adapte olabileceğini ölçmekti. Deney, Fransa'nın güneybatısındaki Ariege'de bulunan Lombrives Mağarası'nda yapıldı.


Yaşları 27 ile 50 arasında değişen, yedisi kadın sekizi erkek 15 katılımcı saatlerini ve cep telefonlarını dışarıda bıraktı; 40 gün boyunca mağarada yaşadı. Bu süreçte mağaranın sıcaklığı sabit olarak 12 derecede ve nem oranı da yüzde 95'te tutuldu. 40 gün boyunca doğal ışık görmeyen, çadırlarda kalan katılımcılar bir bisikletle enerji üretti, 45 metre derindeki bir kuyudan su çekti.



Gönüllüler deney sürecinde saatleri, yani alışılmış zaman ölçütleri olmadan bazı görevleri yerine getirdi. Günlerini, vücut saatlerine ve uyku düzenlerine göre böldüler.



Mağaradan çıkacakları bir gün öncesinde haber verilen katılımcılar, cumartesi günü saat 10.30'da, 40 gün sonra ilk kez gün ışığına çıktı. Bazılarının doğal ışıktan gözlerinin kamaştığı ve güneş gözlüğü taktıkları görülürken, projenin direktörü olan Fransız-İsviçreli araştırmacı Christian Clot içeride zamanın daha yavaş geçiyor gibi geldiğini söyledi. 33 yaşındaki gönüllü Marina Lançon, deneyin 'hayatı durdurmuş gibi' hissettirdiğini belirtti.


Katılımcıların mağaraya girmesinden önce, beyinlerindeki aktivite ve bilişsel fonksiyonları ölçüldü. Araştırmacılar, aynı değerleri 40 günlük mağara deneyiminden sonra da ölçüp karşılaştırma yapacak. Clot, deney için korona virüsü pandemisinin dayattığı izolasyonun zaman algısı üzerindeki etkisinden esinlendiklerini belirterek, "Bu gezegende insanlar olarak geleceğimiz farklılaşacak. Beyinlerimizin durum ne olursa olsun nasıl yeni çözümler bulduğunu daha iyi anlamalıyız" dedi. Bazı araştırmacılar ise deneyi, bir kontrol grubu olmaması nedeniyle eleştirdi. (DIŞ HABERLER)


https://www.gazeteduvar.com.tr/amp/derin-zaman-deneyi-40-gun-boyunca-bir-magarada-yasadilar-haber-1520369
T
3 yıl
Dmax Sinema Kuşağı
Cam gibi kaliteli filmleri yayınlıyorlar.Tv de cumartesi zaten hiçbirşey yok.
37 ekran Tv de bile kaliteli film yayını izliyorum.Tavsiye ederim
T
4 yıl
.
.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.