Ö

Teğmen
11 Aralık 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
230 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
Ö
7 yıl
ZYXEL NBG-418N Tanıtamama Sorunu
Merhaba;

Bugün vatan bilgisayardan ZYXEL NBG-418N router aldım ancak ne yaptıysam tanıtamadım. Cihazı kablosuz bağlantı için aldım. İnterneti üç kişi ortaklaşa kullanıyoruz. Modem bende değil. Komşumdan gelen ethernet kablousu ile bağlantı alıyorum. Routerin altında 192.168.1.2 Arayüze bu ip adresini yazarak girebileceğim yazılıyor ama defalarca denememe rağmen giremedim. Telefondan kablosuz bağlatı görünüyor fakat şifreli. Nasıl yapacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Ö
8 yıl
Bu Tevelevizyon Sony Eurasia Garantili mi?
Arkadaşlar Merhaba. Kapıda ödeme seçeneği olduğu için bu siteden PS4 için bu Televizyonu satın aldım. Ancak aklımı kurcalayan bir nokta var. Sitede ürünün 2 Yıl SONY EURASIA Garantili olduğu yazılıyor ama bu ibarenin içerisinde Türkiye yok Yani Sony Türkiye Garantisi yazılmıyor. İkisi aynı şey mi yoksa farklı mı anlayamadım. Bilen Arkadaşlar cevap verirlerse çok sevinirim.

Televizyonu sipariş ettiğim site bu.


https://www.epttavm.com/item/26139338_sony-kdl43w805c-dvb-s-fhd-android-led-tv


N11'de de bu isimden bir kullanıcı var ama aynı kişiler mi bilmiyorum. Orada da aynı şekil de ürünün 2 Yıl SONY EURASIA Garantili olduğunu yazmış ama alttaki bir resimde Bu ürün Sony Türkiye Garantisi Altındadır yazılıyor.


http://urun.n11.com/led-tv/sony-kdl43w805c-full-hd-3d-wifi-android-led-tv-P106292376
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.