U

Er
03 Aralık 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
4 yıl
Online DOOM 2
Merhabalar,

İnternet üzerinden DOOM-2 oynanan platformdan ve önemli eklentilerinden bahsedeceğim.

1- Öncelikle sunucuların bulabileceğimiz Gateway için "DoomSeeker" programını indirmek gerekli >https://doomseeker.drdteam.org/

2- İkinci adımda oyun motoru olarak en yaygın kullanılan "Zandronum 3.0"ı lazım, onu da bu adresten bulabilirsiniz:https://zandronum.com/download

3- Doomseeker'dan ufak ayarlamalar yapıldıktan sonra karşınıza çıkan listeden herhangi bir sunucuya bağlanabilirsiniz.

Genel olarak kullanılan oyun türlerinden ve modlarından bahsedeyim, her ne kadar "vanilla" oynansa da büyük çoğunluk modlarla oynamakta.

LCA: oyundaki belirli yaratıklar RNG ile, her haritada belirli bir oranda %1-5 arası ihtimalle "Legendary" olarak spawn oluyor.


Modlar genel olarak yaratık güçlendirmeleri, silah güçlendirmeleri, power-up ve eşya gibi yenilikler getirmektedirler.

Yeni Silahlar:

Quad Barrel Shotgun:
< Resime gitmek için tıklayın >

Hexa Barrel Shotgun:
< Resime gitmek için tıklayın >

Legendary Rifle: Legendary bossları öldürdüğünüzde düşüyor.
< Resime gitmek için tıklayın >

Railgun:
< Resime gitmek için tıklayın >

Yeni Yaratıklar:

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
U
7 yıl
Kled neden oynanmıyor
Bu op arkadaşı neden pek göremiyoruz etrafta ? Ben çok sık oynuyorum ama iyi oynamadığımı biliyorum yine de çok iyi sonuçlar alıyorum daha iyi oyuncuların elinde çok tehlikeli bir hero bence. Şahsen karşıma gelmesini hiç istemiyorum.
U
7 yıl
TR Bronz1-Silver pre girecek
Smurf hesabıma elo kasıyorum başka smurf yada iyi oynayan varsa beraber girebiliriz.

B2W Warcrimee
U
7 yıl
Hibe yada parayla hesap verebilecek var mı ?
20 lvl olur 30 lvl olur, baştan kasmak istemiyorum bayağı bir önce hesabım sınırsız ban yedi şimdi tekrar başlamak istiyorum ama 30 a kadar çok sıkıcı. yada şöyle ucuza satabilecek varsa bir hesap çok iyi olur.
U
7 yıl
Graves pasif dmg hesabı
Graves pasif:

12-GAUGE: Each of Graves's basic attacks consumes 1 shell and sprays 4 pellets in a cone. Enemies hit take 70 - 100 (based on level)% AD physical damage plus 「 a third of that damage 」 damage for every pellet that hit them beyond the first. Critical strike icon Critical strikes spray 6 pellets over a 50% wider cone and deal 40% × (1 + bonus critical damage) AD additional physical damage.

Lolwiki'den aldığım bilgi bu, benim anladığım kadarıyla olaylar şöyle gelişiyor:

Yakın mesafe, tüm peletler bir hedefe vuruyor, 18.seviye şartları sağlandığında:

Kritik olmadan, 4 pelet, 1.pelet tam hasar vuruyor, diğer 3 pelet ise bunun 3 te biri 33.33 yani yuvarlak hesap %200 ad vurmuş oluyor

Şimdi, ie kasmış halde, kritik vurduğu zaman, 18.seviye, yakın mesafe tüm peletler bir hedefe şartları sağlandığında ise:

6 pelet vuruyor, 1. pelet yine tam %100 ad hasarını vuruyor, kalan 5 tane ise yukarıdaki ifadeyle %40 ad + (1+bonus kritik hasar) yani ie den gelen 50 olduğuna göre 40+51=91X5=%454 ad yapıyor bir de asıl vuruş, 554.

Fantastik bir durumda krit rünlerini de ekleyelim, 51 olan bonus krit kısmına 45 daha ekleriz 40+96=136X5=680 totalde %780 ad ile vurmuş oluyor yani. Dalgınlıktan belki biryerleri kaçırıyorum da ben böyle anladım.

IE+Malmortius+Bloodthirster+Duskblade+Lord Dominik's=320 ad 18 lvl base ad = 102 totalde item ve lvlden 422 ad si olacak,

422x%780= 3291 dmg yapıyor. itemlerden 45 armor pen var rakiplerin armoru farklı farklı ama 100 civarı armoru olsa rakibin, 60 kalsa %38 düşürecek 1250 yapıyor, 3291-1250=2041

En yüksek base hp alistar 2415,
Adc olarak en yükseği 1985 kindred,

herhangi bir ekstra hp itemi olmadığını düşünürsek graves bu durumda bildiğimiz tek çekiyor MU ACABA ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.