S

Teğmen
01 Aralık 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
6 yıl
Cs go steam dosyalari lazim
Merhaba arkadaslar. Benim evdeki internet hizi çok yavaş. Is yerinde hizli internet var. Pc masaustu oldugindan is yerine tasiyamiyorum. Is yerinde bilgisayar yok. Ve cs go indirmek istiyorum. Yani cep telefondan cs go dosyalarini is yerinde indirmenin imkani varmi. Ya da sadece bilgisayardan indirilirmi. Yardim ederseniz sevinirim
S
6 yıl
Cs go cep telefondan indirme
Merhaba arkadaslar. Benim evdeki internet hizi çok yavaş. Is yerinde hizli internet var. Pc masaustu oldugindan is yerine tasiyamiyorum. Ve cs go indirmek istiyorum. Yani cep telefondan cs go dosyalarini is yerinde indirmenin imkani varmi. Ya da sadece bilgisayardan indirilirmi. Yardim ederseniz sevinirim.
S
6 yıl
Pc witcher 3 oynama suresi nereden bakilir
Beyler arastirdim bulamadim bi yardim ederseniz sevinirim. Nerden bilirim kac saat oynadigimi
S
6 yıl
The evil within turkce yama link lazim
Arkadaslar link atarmisiniz technogame den indiremiyorum kirik link.
S
7 yıl
SOMA tarzi oyun onerisi!
Beyler soma gibi oyun varmidir bilmem. Beni cok etkiledi. Tavsiylerinizi bekliyorum. Bioshock serisini oynumusum.
S
7 yıl
Far Cry 4 siyah ekran (yanit vermiyor) hatasi
Merhaba arkadaslar. Far Cry 4 oyunu kurdum. Oyunu acinca oyun logosu geliyor sonran pencere sekline siyah ekran cikiyor. Herhangi tusa basinca yanit vermiyor hatasi aliyorum. Sistem ozelliklerim ekran kartim gtx750ti, islemci intel core i5 4440, isletim sistem windows 7 ultimate. Yardiminizi bekliyorum..
S
7 yıl
gta 5 social club yardim
Arkadaslar oyun korsan. Social club uyelik istiyor. Data degistirince duzeliyor ama diger oyunlarin kayit dosyalri karisiyor data 2015 e degistirdigim icin. Bi caresi vermidir bilgili olanlar yardim edersiniz sevinirim
S
7 yıl
Just cause 2 mi ya da 3 mu almaliyim
Arkadaslar bu iki oyun arasinda kaldim. Hangisi iyidir. Benim icin grafikler cok onemli degil. Esas senaryosu,gorevleri,oynanisi iyi olsun yeter. Sistem ozelliklerim :
Ekran kart: gtx 750 ti, islemci: intel core i5 4440 ghz, ram: 8 gb.
S
7 yıl
Intex spider 500 W power supply yardim
Arkadslar bu power supply almak istiyorum nasildir alayim mi. Bilgisayarimda suan 230 w dandik psu var. Bununla degistirirsem nasil olur. Resimdeki suanki psu
< Resime gitmek için tıklayın >
S
7 yıl
Bu psu sisteme zarar verebilir mi
Atkadaslar bir dandik psu um var. Ve hic problemsiz calisiyor. Hic kapanma reset atma mavi ekran hic bisey olmuyor. Acaba degistireyimmi yada degistirmesem bile hic bisey olmazmi? 230 Watt kendisi ama modeli filan yok dandik bisey yani.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.