H

Çavuş
24 Ekim 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
5 yıl
Kaskom Olmasına Rağmen 9,5 Yıl Sonra Güneş ve HDI Sigorta Şirketleri çamura yatıyor
Arkadaşlar acil yardım. Herkesin başına gelebilir saçma bir olay.

Aralık 2009 yılında bir yaşında araba aldım. Arabaya binmeden Ergo şirketinden kasko ve HDİ şirketinden sigorta yaptım. Bir kaç gün sonra bir kazaya karıştım. Trafik levhası olmadığı için %100 haksız bulundum. (olaydan 6-8 ay sonra oraya trafik levhası konuldu. ve aslında ben haklı duruma düşecektim ama neyse orası önemli değil.)

Kaza anında sigorta ve kasko evraklarımı karşı tarafa ilettim. ve sonra devam ettim.

Olaydan 3-4 yıl sonra karşı taraf sigorta şirketi (Güneş Sigorta) avukatı beni dava etti. mahkemeye gittim, ama karşı avukat gelmedi. Mahkeme başkanına evraklarımı gösterdim. Avukat gelmediğinden ve evraklarım eksiksiz olduğundan hakim davayı düşürdü. Fakat mahkeme, itiraz yolunu kapatmadan davayı kapatmış.

Son olarak 2019 yılı mayıs ayı gibi karşı taraf (güneş sigorta ) avukatı tekrar beni dava ediyor. ve faiz ve masraflarıyla birlikte benden tutarı istiyor. yaklaşık 12bin tl tutan masrafların faiz vs ile birlikte 30bin tl benden talep ediyor.

Güneş sigorta avukatları ise git onlardan iste diyor. HDİ sigorta ise, bizden talep olsa öderdik diyor. Mahkeme henüz sonuçlanmadı ama 10 yıl geçerse HDİ sigorta ben hiç ödemem diyor. vs vs.

Mahkeme zamanında HDİ sigortayı davaya eklemediğinden tüm olay bende kaldı. Bazı avukatlarla görüştüm ama ne hikmetse herkes benim davayı kaybedeceğim düşüncesinde, yapılacak bir şey kalmadı deniyor.

Araba al, sigorta kasko yaptır ve 10 yıl sonra senden faiziyle istesinler. Acil tecrübeli olan arkadaşlar varsa destek bekliyorum.

Selamlar.
H
5 yıl
AirPods 2 kulaklık kutuda iken kulakta algılama sorunu
Arkadaşlar selamlar, şu şekilde bir sorunum var..

Telefonla kulaklık ile konuştuktan sonra, kulaklıkları kutuya koyuyorum. Cihaz hala bağlı görünüyor . Ama ekranda kulaklık işareti yok.

Sonra bir arama geliyor, telefonu açınca görüşme kulaklığa aktarılıyor . Halbuki kulaklık kutuda . Bende her aramada elle görüşmeyi telefondan yapmak için manuel seçim yapıyorum.


daha önce AirPods 1 kullanırken böyle birşey olmamıştı . Çağrı merkezi çözüm bulamadı. AirPods 2 olup ta deneyebilir misiniz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.