8

Yüzbaşı
20 Ekim 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme (?)
942 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
8
4 yıl
Hem ADSL, hem VDSL, hem de FİBER\u0027de çalışabilecek bir modem önerileri
Merhaba, şuan Turknet adsl kullanıyorum, ara ara kopmalar oluyor. sorun modemde değiştirin dediler.Şu an adsl kullanıyorken; yakın zamanda fiber'e geçme ihtimalimi de düşünerek her ihtimalde kullanabileceğim bir MODEM önerisine ihtiyacım var.Hem ADSL, hem VDSL, hem de FİBER'de çalışabilecek bir modem önerilerinizi yazarsanız sevinirim :)Teşekkürler
8
4 yıl
Ankara\u0027da iç-dış Oto-Yıkama Tavsiyeleriniz?
Ankara'da önerebileceğiniz iç dış temizleme yaptırabileceğimiz bir yer var mı?
Koltuk temizliği de iyi olsa olur, koltukta tek tük lekeler var.
2011 model otomatik vites Toyota corolla-siyah renk
8
4 yıl
ANKARADA İYİ BİR EKSPER ARIYORUM-OTOMATİK TOYOTA COROLLA ELEGANT 1.6
Merhabalar, 2011 model otomatik vites toyota 1.6 elegant alacağım kısmetse. Ankaradayım ve ivedik sanayide aracı kontrol ettirmek için hem fiyat hem de kalite açısından en üst düzey hizmet alacağım bir eksper arıyorum. Ankara’daki eksper önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
8
4 yıl
Ankara\u0027da Kuru Temizleme İçin Önerisi Olan?
.
8
4 yıl
Mesaj Bildirimleri Gelmiyor
Mesaj bildirimleri gelmiyor ancak uygulamaya girince görebiliyorum. Çözer misiniz lütfen

iphone 8-ios 13.3


Cihaz: iPhone10,4 (13.3)
Sürüm: 1.6.0 (728)
8
5 yıl
4000TL civarında bir laptop almak istiyorum. Tavsiyeler?
4000₺ civarında bir laptop alma düşüncem var. Oyun bilgisayarı olmasına lüzum yok, genel manada bilgisayarın hızlı olması, tüm programları kullanırken takılma yaşanmaması ve yüksek performans vermesi yeterli. Önerileri buraya yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.
8
6 yıl
Internet hızındaki dalgalanmalar-Bağlantı Kopmaları
Turkcell Superonline kullanıcısıyım. Henüz Fiber ile tanışamadık, bu yüzden yalın internet ile çetin bir mücadele veriyoruz. Bağlantı hızı (akk dolmamışken) bir gün 7 mbit iken ertesi gün 3 mbit alınıyor, ciddi dalgalanmalar hatta bazı bazı kopmalar oluyor. Bir çok kez teknik servis çağırdık, gelip yalandan düzeltip geri gidiyorlar. 2 gün sonra aynı muhabbet. Ne gibi sorun olabilir, ne gibi önlem alınabilir ya da bu soruna çare olabilir?
8
6 yıl
DM bildirimleri gelmiyor
iphone 6s ios 11.2.1
dm bildirimleri bir kaç gün önceye kadar geliyordu artık gelmiyor


Cihaz: iPhone8,1 (11.2.1)
Sürüm: 2.0 (24253)
8
6 yıl
80,5$ YÜKLÜ AMAZON HESABI
Silinebilir
8
7 yıl
CS GO SORUNU: YARDIM LÜTFEN
Arkadaşlar merhaba, 6 aylığına askere gidip geldim. Cs go'da ben yokken kardeşim ban yemiş, yeni bir hesap açıp yeniden aldım cs go, ve sanırım güncelleme gelmiş oyuna. Dün gece takılmadan sıkıntısız oyunu oynadım ancak şuan feci derecede takılma oluyor, sorun neden kaynaklı bilgisi olan yazabilir ya da bana ulaşabilir mi lütfen?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.